Парфюмни размисли и страсти - 149

• 44 954
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
Вчера без да искам станах свидетел на парфюмен разговор между две възрастни дами и реших да ви поразведря малко.
Разговорът започна с това ,че едната от тях тествала някакъв малък парфюм на Ести Лаудер, на който даже не знаеше името, но беше запомнила ,че струва 70 лева. Някоя от вас може и да се сети, аз нямам идея кой е И въпросната джвъчка била толкова нетрайна, че след 2 часа дамата нищо не усещала. И се започнаха едни разсъждения ,как от година на година парфюмите стават все по-нетрайни, с цел да се пръскат по-често и продават повече и как навремето имало невероятни парфюми ,които вече не съществуват.  А най-трайните парфюми били и си остават....френските. Wink Другата дама беше категорична, че изобщо няма вече траен марков парфюм и затова се придържа към Ланком,но така и не успя да каже към кой точно парфюм на Ланком и към Шанел 19, които едиствено не си развалили качествата.  И все в тоя дух около половин час. Толкова убедително звучаха, че всеки би се хванал. Laughing Май ги беше хванала носталгия по младостта.

# 661
  • Варна
Емия, това ми звучи малко като оня виц за двете баби. Едната малко глуха, а другата и казва:
- Сещаш ли се едно време какви краставици имаше, какви домати, ехеееййй, не като сега.
Пък глухата казала:
- Какво стана с туй момче?

Че и тяхната работа. Иначе си вярват.

Аз не знам дали Сънчо ще ви надуе главата с Wisal, обаче аз от вчера се чудя на какво ми прилича. Днес по някое време вече се вбесих и най-накрая го измислих - на First Premier Bouquet Van Cleef & Arpels. Ябълките не ми даваха мира, ето от къде са ми познати. Носила съм последния.

# 662
  • Германия
Под два метра сняг и без нет, единственият начин да оцелееш е шипровият. Звънят на кристал всичките шипри, които ми отляхте. На лифта към Безбог от хижа Гоце Делчев времето е застинало на седем без десет и прави от парфюмите амброзивни смеси. На ски пистата обаче, нищо не остава. Все едно не съм парфюмирала.

Мярнах по диагонал, че сте нищили любимата ми Джулия, но не мога да изчета назад.

Липсвате ми.  Hug Flutter Crazy Нямам май търпение да излетя за дома в събота. Ще ви изчета като кацна, освен ако БТК не се смилят да свържат накъсаните жици из Банско и Добринище.

# 663
Ковачева,размъти ми мозъка с това описание на Iris Taizo,сега къде ще диря проба ooooh!
Така хубаво съм се кротнала напоследък.
Сподели от къде поръча ти проба Praynig

# 664
Момичета, какво мислите за Cartier Baiser Vole? Thinking

# 665
  • София
Звездичка, на мен при първите проби на китка много ми хареса и сериозно се замислих да го придобия. При теста с напръскване където обикновено слагам парфюми се отказах.
Белите цветя ме задушиха, нищо зелено или свежо не остана, само убийствено (за мен) упойващи лилии Confused
Със сигурност трябва да го пробваш на нещо повече от китката си и да поизчакаш. За трайността не повня, но явно не е била твърде голяма, щом не съм го изстъргвала от себе си след теста Mr. Green

# 666
Някой има ли представа каде в София мога да помириша Том Форд Виолет Блонд?
Каде вобще се продават техни парфюми?

# 667
Tom Ford  мирисах в бутика на  Este Lauder   Mall Sofiq  на Стамболийски

# 668
Звездичка, на мен при първите проби на китка много ми хареса и сериозно се замислих да го придобия. При теста с напръскване където обикновено слагам парфюми се отказах.
Белите цветя ме задушиха, нищо зелено или свежо не остана, само убийствено (за мен) упойващи лилии Confused
Със сигурност трябва да го пробваш на нещо повече от китката си и да поизчакаш. За трайността не повня, но явно не е била твърде голяма, щом не съм го изстъргвала от себе си след теста Mr. Green
 bouquet
 Благодаря за бързия отговор.

Честно казано, се двуумя между него и Daisy на Мarc Jacobs.   Но "маргариката" ми е безкрайно нетраен. За 2-3 часа и замина ароматът, а  по принцип съм чувала, че тестерите са по-наситени. Rolling Eyes

А и трябва бързо да решавам, че мъжът ми ме снабди с Yves Saint Laurent Opium, от който само да не припаднах. Mr. Green Т.е.  трябва бързо да го сменя. Flutter

# 669
  • Варна
Точно като Руми усещам Безе воле.

# 670
Tom Ford  мирисах в бутика на  Este Lauder   Mall Sofiq  на Стамболийски

Mersi mnogo Simple Smile)

# 671
Точно като Руми усещам Безе воле.

Подкрепям напълно, много тежки лилии върху мен Peace

# 672
  • София
За маточината -  лимонова с малко тъмно зелено, много мека, без никаква острота, леко сладни. Толкова я харесах в Acqua Colonia Melissa & Verbena Muelhens http://www.fragrantica.com/perfume/Muelhens/4711-Acqua-Colonia-M … Verbena-5831.html, че се зарекох следващото лято да си взема една халба от 170 мл.

В The Circle вече има пълната експортна линия на Серж Лютенс - липсват един или два. Ако имате път, пробвайте Jeux de Peau. Просто не искам да му развалям ефекта с описание - аз се смях и ахках като, както се казва, дете, което му белят яйце.

# 673
Много е интересен наистина Jeux de Peau.

# 674
  • на терасата
Имам едно питане.... Изхвърляте ли празните бутилки от парфюми? И изразходвате ли си парфюмите докрай? На мен ми е жал да си изпръска парфюма докрай и вече имам доста шишенца с по малко парфюм останал на дъното, ей така за спомен. Жал ми е да ги хвърля и затова не ги изпръсквам, сякаш като ги изхвърля ще хвърля и част от живота си (много екзистенциално прозвуча)  ooooh! А за другите вещи съм точно обратното на Плюшкин, изхвърлям или подарявам това, което не ми трябва ...

Общи условия

Активация на акаунт