Парфюмни размисли и страсти - 149

• 44 939
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
Имам едно питане.... Изхвърляте ли празните бутилки от парфюми? И изразходвате ли си парфюмите докрай?

Аз си ги пръскам до край. После повреждам флаконите и така ги изхвърлям.  Peace

# 676
  • Пловдив
Моля ви за мнение за shiseido Zen ? Тъй като сте доста запознати с аромати и са ми много интересни вашите мнения и коментари, чета ви редовно!

# 677
Имам някои изпръскани до край Simple Smileно и аз гледам или да хвърля капачката отделно , да скъсам кутия и шишето го хвърлям в друг боклук , рядко ми се е случвало обаче се хващам че правя така да не би някой мургав събрат да вземе шишето да пълни  hahaha hahahaвече като намалее парфюм предпочитам да го подаря към някоя размяна а не аз да му се чудя Simple Smileщура работа

Имам си филосикос от вчера и се разтапям от кеф , макар че не е подходящо времето за него се разви прекрасно на ръката ми и съм в очакване на голямото затопляне hahahaняма такава красота Heart Eyes Heart Eyes

# 678
  • Пловдив
и аз бях със същия въпрос преди седмица,  тествах го преди 2 дни Simple Smile)) -  идеален е за лятото, лек и ненатрапчив аромат , но не  е нещо кой знае какво уникално и нетипично , непретенциозен е

# 679
  • Варна
Не понасям шишета с по две капки вътре. Като видя, че намалява, пръскам по-бързо да ми се маха. Нищо не пазя и нищо не повреждам, безстрастно в боклука и толкова. Сантименти към празни от съдържание неща не изпитвам.

# 680
Аз си пазя шишенцета, с малко количество вътре от парфюма. Майка ми все ми се смее, но не мога да разделя със скъпоценните си придобивки.

# 681
  • Велико Търново
Не понасям шишета с по две капки вътре. Като видя, че намалява, пръскам по-бързо да ми се маха. Нищо не пазя и нищо не повреждам, безстрастно в боклука и толкова. Сантименти към празни от съдържание неща не изпитвам.

И аз правя така Peace Нямам търпение да освободя място за новите придобивки Wink

# 682
От над 60 парфюма съм изпръскала до последната капка само 5 Rolling Eyes
А от тези 5 съм изхвърлила само едно шишенце Blush

# 683
Ооо, SL в The Circle - ето това е новина! Откога чаках... Jeux de Peau e най-добрият кокос в парфюм за мен до момента. Не обичам традиционния синтетичен и свръхсладък кокос в парфюмите. Този, обаче, е друга "бира". Не знам къде ми се изгубиха бисквитките от всички ревюта за него, но пак е хубав. Необичаен. Мъжествен, но изкусителен върху мен.
Нямам търпение да видя какво още се представя в The Circle.

Раче, пазех шишенцата до едно време. Вече ги хвърлям без никакво колебание. Даже днес съм с любимия Rose Essentielle (да ме вдъхновява да творя наука, че иначе е мъкааа....), на който видях дъно преди около месец. И хвърлих. И сдобих отново. Единственият ми повторен парфюм за последните 5-6 години...
Някой нещо да е повтарял в скоро време (изключвам Аси с нейния Беж - честито, Асенце!)?

# 684
Аз повторих Елиън ЕДП, но в тейст версия. Повторих и Мъст 2 на Картие, но в друга концентрация.
Не изхвърлям шишета, пазя с парфюм за проби.

# 685
  • София
Последно повторих Уоманити (или дозапасих, ако се има предвид, че предишното не беше свършило)  Blush Обичам да повтарям любимците си. Пък ако броим различни версии и концентрации, значи съм пълна с повторения  Party

# 686
  • Варна
Преди 2-3 месеца купих отново Еликсир де мервей. Предишният ми свърши още миналата зима.
Почти не ми се случва да повторя нещо веднага след като приключа предното. Оставям си време, за да видя ще го поискам ли пак или не, а и най-често вече ми е омръзнало.

# 687
И аз винаги бързам да доизпръскам парфюм,който е на дъното,за да си направя място за нов. нямам много парфюми, но пък имам навик да се презапазявам от любимите си със по 2,а от един имам 3 Peace и всички са 100-ци  Mr. Green  Да има ,да не ми се свиди да се пръскам подобаващо  chef

# 688
foxysilver благодаря за предложенията   bouquet Момичета имам една молба. Можете ли да опишете Alien Sunessence Or D' Ambre? Няма къде да го подуша, а ми е интересен с това киви в него. Гледам го в един сайт и се чудя дали да не си го взема за лятото. Също така дали ще ми допадне теменуженият My Queen Alexander Mc Queen, при положение, че любимият ми парфюм е Insolence?

# 689
Последно повторих Уоманити (или дозапасих, ако се има предвид, че предишното не беше свършило)  Blush

+ 1  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт