Парфюмни размисли и страсти - 149

• 44 955
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Alien Sunessence Or D' Ambre е според мен най-слабият от всички летни Ейлиъни. Това киви разваля целия пейзаж  Crossing Arms Жълтият и дори двата оранжеви са в пъти по-добри версии.

My Queen Alexander Mc Queen не ми понесе лично на мен, защото усещам в него прекалено силно марципан (бадемова паста), а този аромат не ми понася в парфюм. Ванилията го прави да звучи доста сладоледен. Ако тези хранителни референции не те притесняват, значи ще ти е ок. Няма много общо с Инсоленс.

# 691
Уау, благодаря ти Атти, значи отпада тотално. Изобщо не обичам марципан Simple Smile Ще се оглеждам за другите вариации на Alien

# 692
  • Козлодуй
Имам едно питане.... Изхвърляте ли празните бутилки от парфюми? И изразходвате ли си парфюмите докрай? На мен ми е жал да си изпръска парфюма докрай и вече имам доста шишенца с по малко парфюм останал на дъното, ей така за спомен. Жал ми е да ги хвърля и затова не ги изпръсквам, сякаш като ги изхвърля ще хвърля и част от живота си (много екзистенциално прозвуча)  ooooh! А за другите вещи съм точно обратното на Плюшкин, изхвърлям или подарявам това, което не ми трябва ...
И аз съм така горе-долу.Като наближи края,спирам да пръскам,свиди ми се.Съответно и не изхвърлям шишета,рядко се стига до дъно.Пък и не обичам да повтарям,не ме влече.Виж,понеже щерката пръска без жал,повторих набързо една Лейди Венджънс преди няколко месеца.Аз изобщо не успях да се порадвам на първите 50мл Mr. Green

# 693
Нищо не повтарям вече, разочаровала съм се един-два пъти от повторение макар и на друга концентрация Simple SmileКато наближи да свършва нещо любимо го пръскам да свърши или го разкарвам.

# 694
Край няма..., дъно няма да видя скоро.
Повторих L de Lolita(запас всъщност Mr. Green ), Nu edp, Omnia Amethyste, Lovely, Classique JРG... егати повтарячката съм! ooooh!

# 695
  • Sofia
Аз повтарям, но не свършени парфюми, а разменени, за които съм съжалила и пак купувам.  hahaha
Досега нищо не ми е свършвало. Обикновено ми омръзват на 15-я мл и разменям. И после купувам пак. Луда работа.

# 696
  • Germany
Аз съм твърд привърженик, че старите вещи докарват отрицателна енергия в дома и редовно изхвърлям празните флакони, разделям се с парфюми, които не нося, при това с голямо удоволствие. Всъщност не само флакони, а и дрехи, обувки, играчки. Нещо, което не съм ползвала 6 месеца със сигурност не ми трябва и мога да мина и без него.
Днес обаче попаднах на това : "Специалисти по фън шуй твърдят, че запазването на стари вещи пречи на жените да се простят с излишните килограми, внасят в живота на всички безпокойство и излишна нервност." Е как да не си изхвърлиш излишните флакони,  Joy Сега трябва да задействам огромна чистка у дома Mr. Green
Фън шуй обаче нищо не казва за повтарянето, затова редовно повтарям, потретвам, даже имам и почетвъртване Blush ooooh!, обаче нещо ме разочарова последния път и реших, че е време да се разделим Mr. Green.
Ооо, SL в The Circle - ето това е новина! Откога чаках... Jeux de Peau e най-добрият кокос в парфюм за мен до момента.
На мен пък ми харесва изключително началото му - едно сладко-солено и препечено. За съжаление след страхотното начало и при мен се появява кокоса и стана 1:1 с Кристиал Ноар, който въобще не е мой любимец Sad. Обаче съм изключително радостна, че могат да се тестват тук ароматите на Lutens, винаги имат с какво да те изненадат.

# 697
Хе ,хе  Joy,ако беше вярно това за килограмите ,то трябваше да съм фиданка,всичко непотребно хвърлям аз.Не мога да си представя да пазя и празни шишета ,само като видя пълния шкаф с парфюми лошо ми става ,кога ще ги изпръскам не знам.Пък да не ви разправям мъжът ми като ги види,какво става Laughing.Така,че видя ли нещо да намалява пръскам само него, да го разкарвам по-бързо.Повтаряла съм Елексира на Мерве и Хипнотичния Елексир,ама след като съм ги свършила,никога не се запасявам.

# 698
  • София
хихихи, и моят мъж е като този на Алис, все твърди, че една жена може да мине с 1-2, най-много 3 парфюма.. аз, по неговите критерии, явно съм събрала в себе си не е една жена - както казваше Бърта от Двама мъже и половина - ако някъде дълбоко в мен се крие слабо момиче, значи съм я изяла  Laughing Laughing та и аз така, трябва да съм изяла доста от тези жени, които могат с по 1-2-3 парфюма  Crazy

най-често като нещо остане малко го пръскам да свърши и да го изхвърля - ако ми е много любимо, вече имам друга бутилка.. ако не - мога да повторя, някога.. а мога и да не повторя  Mr. Green дотук първенството държи Есън на НР май (2 бутилки ЕДП и една муск, 100ици разбира се  Wink и имам по една стотица и от двата започнати) и Омния Кристалин (мисля, че за толкова години съм опаткала поне 4-5, последната размених, защото вече въобще не я усещах, сега имам само едно сладко мини).. съвсем наскоро повторих Нинфео мио и Галиано ЕДП..

вчера пробвах новата Омния корал - нищо особено в това време, някаква плодова водица, но ще се хареса на масовата аудитория.. бях напръскала на една салфетка (нямаше блотери  Crazy) и за 2-3 часа ми беше умирисала целия гардероб - за стаята нямаше шанс, бях я ароматизирала стабилно с НР Фор Хър Муск преди да изляза  Flutter което ме подсеща - и от него съм подкарала втора бутилка  Whistling

# 699
  • при морето
Галиано едп и аз получих вчера/мил подарък от вечния любим-ММ,плюс една страхотна тъмночервена роза,обожавам рози/-ново,неразпечатано,60мл.Красота!

Носих и Costume National 21-много ми хареса,толкова семпъл в началото и после става заря от радост-мек и уютен като дом,мляко,с ванилия,и траен ,много траен,щом аз го казвам.
Днес си мисля дали бих искала този парфюм ,много обичам да не се чудя,за този май ще е в уиш листа,трайността е съществена!
Споделих!

# 700
Милейди (може ли и аз тка, а?А? Моляяяя... Praynig!), върху мен Кристал Ноар е нетърпим. Jeux de Peau е прелест - с мнооого мъжествена нотка, която ме подлудява. И не е до хормони - пробвах го няколко пъти, в различни периоди.

Аз просто не мога да се въздържа - милвам и му шепна нежни слова на едно съкровище - 8 88 - Comme des Garcons! My precioussssss! Толкова време го мечтах и ето - имам го! Нирвана...

# 701
  • София
Не мога да не споделя удоволствието си от това   Heart Eyes
  bouquet за теб, Калина!

# 702
Трудно се разделя с дрехи,обувки...,но с парфюми се научих,засилвам ги директно.Не чупя и не повреждам шишета,да му мислят тези,които биха си купили парфюм от мургав събрат.
Вече и не се запасявам,освен с няколко спрени парфюма.Не ми се и свиди.Рядко съжалявам и купувам аромат,с който веднъж съм се разделила,но ми се е случвало.

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 19:49 от bubanka

# 703
  • Козлодуй
Разнежена,честит ти Филосикос,и на Лю Осмиците Hug Със здраве и кеф да си ги пръскате!

Нат,и ти ни липсваш Heart Eyes Hug

РумиК е с пълна пощенска кутия newsm75

# 704
  • при морето
За маточината -  лимонова с малко тъмно зелено, много мека, без никаква острота, леко сладни. Толкова я харесах в Acqua Colonia Melissa & Verbena Muelhens http://www.fragrantica.com/perfume/Muelhens/4711-Acqua-Colonia-M … Verbena-5831.html, че се зарекох следващото лято да си взема една халба от 170 мл.

В The Circle вече има пълната експортна линия на Серж Лютенс - липсват един или два. Ако имате път, пробвайте Jeux de Peau. Просто не искам да му развалям ефекта с описание - аз се смях и ахках като, както се казва, дете, което му белят яйце.
Защо така мистериозно,дай описание за тези,които не сме от Софията и не можем да пробваме Wink
И пще нещо-каква е цената на Серж ,респективно 50мл.? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт