Парфюмни размисли и страсти - 149

• 45 918
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Емиа, Attar de Roses на Keiko Mecheri е много приятна пурпурно-червена роза, топла и мека, с амбър и лек нюанс на нещо плодово, но е точно нюанс, не е буквален плод.  Това е любимата ми роза на Кейко, макар че не я нося често.  Спокоен, непретенциозен аромат,  малко романтичен, повече за студено време, и е траен върху мене.  

Мисля, че само аз не харесах Мароканската Пустиня поне тука. Върху мене беше приглушен пипер и инсенс, без особено развитие, но си признавам, че го пробвах доста отдавна.

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 17:22 от Pixie

# 571
Здравейте!

Искам да ви попитам имате ли представа този парфюм имитация ли е или си е самостоятелен  Laughing
http://get.bg/product_info.php?cPath=422_1382_421&products_i … ho3uvor2dcqggvd63
Чудя се дали да не си го взема пак.

Имах го преди години,бях влюбена в него  Heart Eyes Сега се питам дали имитира някой оригинал или не  Thinking Бяха ме питали дали съм напръскана с Кашарел-Амор-амор.....и оттогава живея с идеята,че е имитация на Кашарел ,но може и въобще да не е  Blush

# 572
Защото я нямаш, а е прекрасна  Heart Eyes Сега поне не знаеш реално колко прекрасна е  Grinning
Точно така е. Разкошен парфюм! Heart Eyes

И аз не харесвам Пустинята, ама хич. Не е мой въобще. Peace
Сега пробвах парфюма на някакъв ниш бравд с насоченост спа масажи и терапии, Гейша с чисто злато вътре, но и цената му е златна. Crazy Whistling Иначе не е нещо невиждано и не си струва парите.

# 573
Pixie, много ти благодаря за отзивите за Attar de Roses. Hug Ще трябва да се тества.

# 574
Момичета, чета ви понякога и ми се иска да ви попитам за трайността на Midnight poison -Dior (наистина е уникален), но скоро се снабдих с него и съм безкрайно учудена,че  около 2 часа след напръскване е тотално изфирясал. Купих го от парфюмерия, от която пазарувам що-годе често и не съм имала проблем с нищо, купено от там ...до сега.

# 575
Трае ми над 6 часа, че и повече. Не си обяснявам как така след 2 часа го няма. Да не би да го ползваш всеки ден само него и да свикваш и затова да не го усещаш хубаво?

Тази Гейша е супер силна и трайна. Била с много масла, определено и личи. Мисля, че е чист парфюм.

# 576
  • Sofia
И аз имах проблем с Миднайт и го разкарах.
Непоносимо силно начало, което обещава  трайност часове наред, след 1 час става поносим и след още един час  няма никой. 

# 577
jabici, до кожа е, не винаги парфюма е виновен. При мен също няма трайност Midnight poison. След час даже не го усещам, а искам да си усещам парфюма и се разделихме скоропостижно...

# 578
Аз по-скоро се съмнявах в качеството му, но явно не ми се е случило само на мен.Благодаря ви момичета за отзивите Simple Smile

# 579
  • Айтос/Бургас
 Hug

Момичета,моля кажете някакъв близък парфюм до Клое Сигничър,защото много го харесвам,а никой от темичката за размяна на парфюми не пожела да ми даде отливка.Иначе ми идва скъп.Може и някоя сполучлива имитация ако има...

Също да помоля да споделите от кои сайтове поръчвате(Български и чужди).

bouquet

Пп:Ще ви следя,защото много ми е интересна темата за парфюмите,макар и да не съм познавач... Embarassed

# 580
  • Козлодуй
Кое наричаш "Клое Сигничър"?Ако е това,има много бюджетен двойник Peace Някакво Си-тру беше,C-Thru Cristallyne. Ето и една стара тема,за да потвърди думите ми:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=567120.msg18020880#msg18020880

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 10:47 от Lunen_sun

# 581
На тази българска фирма имаше един парфюм, който беше много близък до Клое.
http://www.biofresh-bg.com/
Не го намирам в сайта обаче, но съм го тествала в София в халите.

# 582
Сега ако кажете и някаква реплика или близък парфюм до Chloe Love цена няма да имате  Crazy

# 583
  • Айтос/Бургас
Много благодаря! Отивам да търся това СИ ТРУ  Simple Smile.Между другото видях,че има и дезодорант Клое,но и там 35 лв..... Rolling Eyes

bouquet

А сега моля да споделите от къде си поръчвате парфюми.Аз съм поръчвала само от Мегашоп и Фрагрансдирект,доволна съм.

bouquet

# 584
  • Пловдив
Wink има три темички ,в които е разисквано доста --> заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=640178.0    Peace

Общи условия

Активация на акаунт