Парфюмни размисли и страсти - 96

• 42 856
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Densi, Vmarinska питаше дали съм тествала Бритнито, да не би да се окаже, че не стои добре на кожа.
А Ванитас е бледо копие на Тодей и не може да ме впечатли.

# 421
  • Козлодуй
Може да ми се смеете, обаче едно парфюмче от известно време го усещам на една колежка и накрая взех ,че попитах, с какъв парфюм е. Оказа се BRITNEY SPEARS MIDNIGHT FANTASY. Сладък, чак до накъртване, направо да го изядеш Laughingи стои половин час, след като е излязла от стаята. Чак не мога да повярвам, че толкова ме грабна. Оставя диря навсякъде, където мине. Е, само затова ще си го взема. Joy
Тази история ме подсети за нещо,което се канех да споделя с вас.
Преди време на работа си разнасям Клое ЕДП и една девойка от чистачките ме пита с какво съм.Казвам и аз,предупреждавам,че е скъпичко,шегувам се да си намери богат спонсор Grinning Скоро след това я надушвам с Клое,ама шлейф след нея с километри,и да не я видя,знам,че е минала от там.А гаджето и ми е колега и го бъзнах да не и е купил парфюм за Коледа.Останах изумена,оказа се,че си е намерила някакво Си-тру ли,Би-Ю ли,дето го докарва едно към едно ooooh! Не ме съдете строго,нямам професионален нос,но върху нея точно така стои.А аз окончателно не искам и да чуя за Клое вече.

# 422
Разбрах. Hug
Вчера наминах през ЦУМ. Положението с парфюмерията там е кофти в момента. Има само някакви остатъци на парфюми и нищо ново, абсолютно нищо. Все още обаче се намират неща, които могат да се тестват само там като например парфюмите на Ван Клийф, класическата отрова на Диор, Диоресанс, трите лимитки на лилавата Лолита Лемпика, амарето, виолет, ванила и още други парфюми. Който има път натам да се възползва докато са още са там.
Повечето магазини в ЦУМ са затворени. Дори Култ е затворил.

# 423
  • Стара Загора
Лунен сън,  Peace Имам го това Си-тру - Топаз (жълтото е), наистина е много по-трайно от Клоето. Когато помирисах за първи път в БЗ (ЕДП) 1 4ас се чудих и маих кой е този познат парфюм и след 2-3 часа открих топлата вода. Взех си Си-труто и мирясах. Пръскам го много рядко, че е специфична миризма и не е за всеки ден, поне за мен де.  Laughing

# 424
Съжалявам, че темата се разводнява, но ... искам да се възползвам от това и да ви попитам нещо. Новия ТТА на Ейвън Romantic Voyage (на Салма Хайек) наподобява ли ви на някой парфюм? На мен да... сигурно греша... Кажете вие, може и на лични.

ПП ... на Womanity, ама сигурно съм в грешка.... не се смейте.
Въобще не разбирам от аромати.

# 425
  • Стара Загора
Съжалявам, че темата се разводнява, но ... искам да се възползвам от това и да ви попитам нещо. Новия ТТА на Ейвън Romantic Voyage (на Салма Хайек) наподобява ли ви на някой парфюм? На мен да... сигурно греша... Кажете вие, може и на лични.

За мен няма нищо общо с Уоманити, ама нищо.  Laughing Много плодове има във Вояжа.  Whistling
Много ми прилича на Аква ди джоя и Скарлет на Кашарел.

Ей го Топаза: Да не се окаже, че Клое са изкопирали толкова евтина марка.  hahaha Странно, че Си-Тру е ЕДТ и мирише много повече от Клое, което е ЕДП.  newsm78

# 426

Напомня да, на Миднайт рейн. Joy Затова и него ще си взема ,въпреки че имам Миднайт.

# 427
Вчера с изумление разбрах, че Elixir by Penhaligon's 2008 е свършил в The Circle и вече няма дори тестер за проба. Дано го докарат отново, за да го пробвам пак, защото ми стана много интересен при първата проба. Явно вече доста хора се интересуват от нишова парфюмерия, защого парфюмите там свършват бързо и това е много хубаво.

Ревюто на Калина.

# 428
Densi,  bouquet за ревюто.
Много често четейки Калина,откривам,че усещанията ни с нея са еднакви за ароматите.Точно така го усетих и аз Elixir by Penhaligon's,както и Galliano EDP и ЕДТ,за тези се сещам в момента,а да и Бронзовата богиня.....

# 429
  • Стара Загора
Аз пак да питам за количеството на един парфюм  Mr. Green
Този, има ли 35-40 мл, как мислите?  Thinking
http://prodavalnik.com/guerlain-insolence-edt-34lv-i1491577

# 430
  • Sofia
на мен ми изглежда 30 мл, но цената пак е добра.

# 431
  • Стара Загора

Hug  bouquet

Ще изчакам и мнението на Рапунцел, че тя всеки път се отзовава на моите питанки относно количествата.  Mr. Green

# 432
По скоро 20-25 мл Peace

# 433
  • Paris
Флаконът е 100 мл, така че и според мен е 30 мл. Peace

# 434
Пробвахте ли парфюма Мис Дюпон? Как ви се стори? Мисля си вече за нещо по-пролетно въпреки прогнозите за времето.

Общи условия

Активация на акаунт