Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за парфюмите Cerruti 1881 и Dun на Christian Dior?
Какви са отзивите за парфюмите Sun Moon Stars - Laguerfeld, Narciso For Her, Aqua Universalis - Maison Francis Kurkdjan и J'Aime на La Perla?
Какви са отзивите за парфюма Habaniita?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за парфюмите Cerruti 1881 и Dun на Christian Dior?
-
Какви са отзивите за парфюмите Sun Moon Stars - Laguerfeld, Narciso For Her, Aqua Universalis - Maison Francis Kurkdjan и J'Aime на La Perla?
Потребителите имат различни мнения за тези парфюми. Някои харесват Sun Moon Stars - Laguerfeld и Narciso For Her заради техните ароматни композиции. Aqua Universalis - Maison Francis Kurkdjan също получава положителни отзиви, описвайки го като свеж, лек и ефирен. За J'Aime на La Perla някои потребители споделят недоволство от ограничената наличност в магазините, но изразяват интерес към този аромат.
-
Какви са отзивите за парфюма Habaniita?
Отзивите за парфюма Habaniita са смесени. Някои потребители го обожават заради аромата и издръжливостта му, докато други не го харесват. Освен това има коментари, които сравняват неговата издръжливост с други аромати, като поставят под въпрос по-дългата издръжливост на някои парфюми в сравнение с този.
-
Какви са отзивите за парфюма J'aime на La Perla?
-
Какви са отзивите за парфюма Dior J'adore?

Скоро след това я надушвам с Клое,ама шлейф след нея с километри,и да не я видя,знам,че е минала от там.А гаджето и ми е колега и го бъзнах да не и е купил парфюм за Коледа.Останах изумена,оказа се,че си е намерила някакво Си-тру ли,Би-Ю ли,дето го докарва едно към едно
Не ме съдете строго,нямам професионален нос,но върху нея точно така стои.А аз окончателно не искам и да чуя за Клое вече.

Имам го това Си-тру - Топаз (жълтото е), наистина е много по-трайно от Клоето. Когато помирисах за първи път в БЗ (ЕДП) 1 4ас се чудих и маих кой е този познат парфюм и след 2-3 часа открих топлата вода. Взех си Си-труто и мирясах. Пръскам го много рядко, че е специфична миризма и не е за всеки ден, поне за мен де. 
Странно, че Си-Тру е ЕДТ и мирише много повече от Клое, което е ЕДП.
за ревюто.