Javari.co.uk и Javari.de - 13

• 46 071
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
vili_koleva, момичетата в темата казват, че риплей си отговарят по принцип. Точно с този модел не помня някой да се е хвалил.

Dilqnski, много благодаря! Вчера се оглеждах на баща ми за лесно обуващи се черни обувки.   bouquet  
Дано му станат, че гледам май са френска марка, но поне не изглеждат тесни. Уф, на кой ли съм се метнала с моя плавник.  Joy

# 571
kkk_taralejka, искам да ти изпратя лично съобщение, но си запълнила капацитета на кутията си за входящи съобщения!
Извинявайте за спама!

Готово Simple Smile

# 572
  • Бургас
Ейй големи провокаторки сте Heart Eyes
И моето момиченце се сдоби с Кикерси за 7п., дано само и стават на пролет.
И тия ботуши за следващата зима http://www.javari.co.uk/dp/B0051LCJS4?ie=UTF8&ie=UTF8.
Не е за приказване вече няма место от кутии с обувки в къщи, май ще се изнасям на палатка Whistling
п.п. имам и мейл, че днес ще са доставени при превозвача, еййй супер съм доволна Simple Smile

# 573
На LACOSTE номер 37 отговарят ли си ( UK-4)  ,ако някой има номер 37 нека сподели, трябва ми за ботуш... Rolling Eyes

# 574
  • Варна
На LACOSTE номер 37 отговарят ли си ( UK-4)  ,ако някой има номер 37 нека сподели, трябва ми за ботуш... Rolling Eyes

Отговарят си, точно 4-ка имам и са ми добре. Peace

# 575

Отговарят си, точно 4-ка имам и са ми добре. Peace
Hug

# 576
# 577
  • Варна
Здравейте, есента някой си беше поръчал тези Josef Siebel http://www.javari.de/Josef%20Seibel%2093060%2094618%20430/dp/B0050HK91S може ли да кажете как са. В магазин мерих подобни със същата подметка, 37 леко ми хлопаха а 36 ми бяха малко тесни. Чудя се дали се отпускат и на кой номер да заложа?

Също да питам и за тези Rieker, споделяте че марката си отговарят а в Амазон мненията са, че са умалени и ако следвам таблицата там, трябва да взема 38.

Тази седмица получих тези Хъш Пъпис Имам подобни от миналата година 5-ца и заложих пак на 5, малко по-дълги са като че ли и има повече свободно място отпред, но на свода са тесни и може би в 4-ка трудно ще вляза. Нагоре са широчки и не седят съвсем плътно по крака, което ме дразни, защото искам да ги нося с дънки отгоре а така надуват и не ми харесва. Още не съм решила дали да си ги оставя, но ако някой се интересува излязоха ми 90лв.

# 578
mentolka, на Хъш Пъписа извади връзките от езика (връзките са прекарани през дупка на езика явно за да го държи да не се мести при ходене) и така ще можеш да си стегнеш обувката по-добре около крака. Дано ме разбра.

# 579
Момичета, този Геокс как ви се струва http://www.javari.de/Geox%20Junior%20J13C4N00032C6006%20M%C3%A4d … IPQVHE,B003ZS4WCQ дали ще топли

# 580
Момичета, правилно ли разбирам  newsm78, за да поръчам тези детски ботушки директно до БГ http://www.javari.co.uk/Childrens-Shoes-Girls-Infant-Toddler/s/r … 21%26pageCode%3Dd, трябва да платя 20% ДДС. А мога ли да ползвам и кода? Така кода би компенсирал  ДДС-то  Rolling Eyes

# 581
  • Варна
mentolka, на Хъш Пъписа извади връзките от езика (връзките са прекарани през дупка на езика явно за да го държи да не се мести при ходене) и така ще можеш да си стегнеш обувката по-добре около крака. Дано ме разбра.
Благодаря ти за идеята  Hug, но и така пробвах, не е това което искам а съм си със широк прасец  ooooh! Не знам... точно този модел го дебна да го намалят от есента и сега много ме е яд. Пък може и да се поотпуснат малко и да ми се разхлопат съвсем...

# 582
Привет, изкушавам се да взема апрески за малкия за следващата зима и искам да питам (maya_76 може би ще се включи) как предвиждате горе-долу размера за година напред..два номера отгоре ок ли ще е?Thinking Сега стъпалото му е 15 см и се чудя дали ще стане 17 см другия февруари.

Благодаря предварително  bouquet

# 583
Момичета, правилно ли разбирам  newsm78, за да поръчам тези детски ботушки директно до БГ http://www.javari.co.uk/Childrens-Shoes-Girls-Infant-Toddler/s/r … 21%26pageCode%3Dd, трябва да платя 20% ДДС. А мога ли да ползвам и кода? Така кода би компенсирал  ДДС-то  Rolling Eyes

Абсолютно вярно разсъждаваш, кода -20% в момента компенсира 20% ДДС за детските обувки Peace

# 584
  • София-Младост
Привет, изкушавам се да взема апрески за малкия за следващата зима и искам да питам (maya_76 може би ще се включи) как предвиждате горе-долу размера за година напред..два номера отгоре ок ли ще е?Thinking Сега стъпалото му е 15 см и се чудя дали ще стане 17 см другия февруари.

Благодаря предварително  bouquet
Зависи от детето, сама знаеш, поне 1 см със сигурност, 2см много ми се виждат, но предвид че е апреска мисля че можеш да пробваш.

Да попитам от тези кроксове, номер 30 за дете на кой от англ отговаря? 10UK?

Общи условия

Активация на акаунт