секс играчки

• 63 773
  • 391
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Зная, нали затова го споменах.
Но не можеш да отречеш, че се прави с идея плюс някакъв към секс.живот  Wink
Е, то е ясно...Правят се боздугани и какво ли не Embarassed Embarassed Embarassed И после стават любимци на босовете зад решетките..Сори за спама  Embarassed Embarassed Embarassed
Но понеже съм от викторианките, та не разбирам от такива играчки и се оттеглям  Wink Wink Wink

# 256
Само тема 'покажете си секс играчките' нямаше, ама ей го на, не можахте да удържите на напъна.

# 257
Не разваляй моабета - стигнахме до затворите вече  Joy

Но не мога да отрека, че дори аз се чувствам леко дискомфортно, след като дамата назад си показа зайчето, а Юли ужасно образно и откровено обясняваше. Сега като срещна техни постове - все онова в Г**а им ще си представям сигурно...

# 258
  • Варна
Не разваляй моабета - стигнахме до затворите вече  Joy

Но не мога да отрека, че дори аз се чувствам леко дискомфортно, след като дамата назад си показа зайчето, а Юли ужасно образно и откровено обясняваше. Сега като срещна техни постове - все онова в Г**а им ще си представям сигурно...
хаха, недей така  Laughing, много образно.Моето зайче не се използва дори, на около 2000 км разстояние е от мен  Laughing.Показах го защото е наистина симпатична играчка, идейна, на който му допада.На който не- ок, няма за какво да се мори  Wink

# 259
 Joy
Километрите вече ме успокоиха  Joy

Hug

# 260
  • Варна
Joy
Километрите вече ме успокоиха  Joy

Hug
хахах, нали
достатъчно е далече зайо.. Laughing
 Hug

# 261
Желанието да угодиш на партньора  може да се прояви по всякакви начини. Пластмасата не е като оригинала, разбира се, но пък сложиш ли й батерии, може да те доведе до немислими висоти  Laughing Така че хич не си е за подценяване.
Peace

# 262
мухахах Вилико, акъла ти в петите бре жена... Laughing ще си представя... Joy
Що ли изумявам и аз , обаче вярно , че благодарени е на теб, така се хилих с глас в тази тема. Peace

п.п. само едно не разбрах , наистина ли  ССФ е пуританка? Питам, за да знам, не мога да се самоопределя, вече шизото ме подгони. Laughing

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 16:22 от Fortune

# 263
  • Tам през Атлантическия океан

п.п. само едно не разбрах , наистина ли  ССФ е пуританка? Питам, за да знам, не мога да се самоопределя, вече шизото ме подгони. Laughing

Да  Mr. Green те/ние  , как беше разпоретините с играчките спряхме да пишем   Sunglasses  засрамиха се  Laughing

пуф и мен ме подгони шизото  Laughing те, ние хахахах

# 264
Към момента нямаме(изключвам белезници/такива имаме)...но искаме да имаме по голям асортимент(обмисляме да си закупим, от един сайт сме си избрали, не знам дали ще е точно оттам, но....откъдето и да е....)...на една вълна сме...определено внасят емоция...и няма връзка с мога/не мога...просто е една по различна емоция в сексуален аспект и мисля, че няма нищо лошо в това, стига двамата пратньори да го искат.... Peace

# 265
  • Tам през Атлантическия океан
, че няма нищо лошо в това, стига двамата пратньори да го искат.... Peace
Peace

Има случаи единия му се иска но другия така и не разбира Mr. Green  и ето единия си мисли че са на една вълна  Whistling

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 04:15 от Desss

# 266
Аз не съм видяла Веси-ното зайче--байче Laughing Ама прибери си го де,кЪ ще го оставиш само толкова далеч.Няма си къде да се стопли милотУ Rolling Eyes
Верно бе,няма тема да си ги показваме.В тази само казваме кой какво има или няма.Що да не направим каталог,после може и гаражна рапродажба да спретнем Joy

# 267
# 268

Муахахаха  Joy.. това варненците сте все с предимство!!!!  Joy

# 269
Ааа щом сме на тази тема то и от снегът се раждат творения:

http://cache.gawker.com/assets/images/deadspin/2011/02/snow_angel.jpg

Да живее мъжкото начало! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт