секс играчки

• 63 897
  • 391
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
То и аз ще одъртея, кво?! И децата ни ще одъртеят някой ден, че и ще се гътнем, айде да се обиждаме!  Crossing Arms  Laughing  Тя Форчън е широкоскроена, а и аз по принцип си разсъждавах, изобщо не визирам съфорумки.

# 181
Добре де, фактите са си факти, ама нека не си ги навираме навътре...в духа на темата  Joy

Сега сериозно да си кажа, това, което лично на мен ми се харесва - е бельото, него бих приела с удоволствие като плюс към акта.  Peace

# 182
  • Tам през Атлантическия океан
Хаххах , успях да ви изчета  Joy

eksipnos thumbsup

Темата ще стане култува  rotfImbo

Mr. Green прочетох го като "манджи , манджи ..." Joy

# 183
Юли, тези неща успешно се "реставрират", но опитът на млада не можеш да дадеш. Много учудваща за мен лично тенденция, че младите сега са далеч по-възрастни по дух, самочувствие и отношение към живота от нас. Не получават и не желаят да получават удоволствие от живота. Това не се "реставрира". Тези на 40 ще се сбабичосат като едно време нашите баби.

# 184
Юли, тези неща успешно се "реставрират", но опитът на млада не можеш да дадеш. Много учудваща за мен лично тенденция, че младите сега са далеч по-възрастни по дух, самочувствие и отношение към живота от нас. Не получават и не желаят да получават удоволствие от живота. Това не се "реставрира". Тези на 40 ще се сбабичосат като едно време нашите баби.

Това за успокоение на Форчън - или за твое лично?

# 185
  • Бургас
Те не само по дух. И на вид тийнейджърките изглеждат като жени, но това е - всяко време с особеностите си.  Confused

# 186
  • Tам през Атлантическия океан
Така е Lizet33  Peace от не редовен и скучен сеХс се сбабичосва .

# 187
Те не само по дух. И на вид тийнейджърките изглеждат като жени, но това е - всяко време с особеностите си.  Confused

Ох външния вид е особена тема. ooooh! Дъщерите изглеждат по-стари от майките си... Ама те нещата са взаимозависими...На колкото е вътрешно, на толкова и външно.

Като чуя от млада жена разсъждения достойни за баба ми....направо ми призлява. Sick Накъде върви светът!

Десс, сексът е последствие от манталитета им на бабички, а не причина.

# 188
Да, в тоя ред на мисли - друго си е да си дърта разпоретина  Laughing

# 189
  • Бургас
Ох, Виликоооо, пак вкара лаф...  Joy  Joy  Joy   Hug

# 190
Не съм убедена че ЕГН-то определя кой е "дърта разпоретина".

В тази тема цъфнаха много "дърти распоретини" с доста прилични цифри на биологична възраст.

# 191
  • София

Ооо..писе..кви клиторни стимулатури има..Едва ли,дамите се чувстват"немощни" 'гат свалят тапетите с нокти Mr. Green

Предполагам че визираш секс-машините.. те хората и музей си имат на тази тема..

http://fishki.net/comment.php?id=103309

Топлата вода отдавна е открита!!!  Mr. Green

Яко. Железните гащи от последната снимка сигурно са за съпрузите на дамите с аналните стимулатори.  Mr. Green

Нека съм задръстена, нека. Laughing

# 192

Не съм убедена че ЕГН-то определя кой е "дърта разпоретина".

ЕГНто определя много неща.  Peace
Ти си живото доказателство.

# 193
  • Бургас
Ами аз имам наблюдение, че са много разкрепостени както младите момичета, така и жените на средна възраст. И сега 20-годишните, примерно, имат доста добър опит и са умеещи в леглото, както и обичат много секса така, че... Не вярвам мъж да предпочете 40-годишна жена пред 20-годишна, при положение, че и двете са красиви. Така, че годинките са си годинки и няма корекции, които да ги изтрият.
Аз като жена мога да харесам много повече една 40-годишна красавица пред добре изглеждащо младо момиче. Но мъжът ще отчете факта, че младото си е младо. Поне повечето.
Така или иначе - всички ни чака това, времето не спира за никого.  Hug Важното е дупките да не са празни.  Joy  Embarassed

# 194
Хаххах , успях да ви изчета  Joy

eksipnos thumbsup

Темата ще стане култува  rotfImbo

Mr. Green прочетох го като "манджи , манджи ..." Joy
  Оооооо,ма тя вече е!Някои скучаещи дами дори ме разнесоха в други теми Mr. Green
Не в красива светлина Ъфкорс bowuu...Смешното е,че хората май наистина са се вързали на тва със стерилизатора hahaha hahaha hahaha hahaha

Колко ли трябва да тежи един мозък,че да се върже?Два грама..три...?Други предположения? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт