секс играчки

• 63 858
  • 391
  •   1
Отговори
# 195
  • Tам през Атлантическия океан
  Hug Важното е дупките да не са празни.  Joy  Embarassed
Срамота  Crossing Arms каква си ох , как беше разпортена  Crazy

# 196
Ами аз имам наблюдение, че са много разкрепостени както младите момичета, така и жените на средна възраст. И сега 20-годишните, примерно, имат доста добър опит и са умеещи в леглото, както и обичат много секса така, че... Не вярвам мъж да предпочете 40-годишна жена пред 20-годишна, при положение, че и двете са красиви. Така, че годинките са си годинки и няма корекции, които да ги изтрият.
Аз като жена мога да харесам много повече една 40-годишна красавица пред добре изглеждащо младо момиче. Но мъжът ще отчете факта, че младото си е младо. Поне повечето.
Така или иначе - всички ни чака това, времето не спира за никого.  Hug Важното е дупките да не са празни.  Joy  Embarassed

Оо не съм сигурна аз.... Непрекъснато съм в доста близък контакт с хора на всякаква възраст, защо ли една "разкрепостена" 20 годишна не срещнах...
Ежедневно, ежедневно слушам от млади момичета разсъждения на стари бабички. И ми е изключително болно за това поколение.
Виждам и друга тенденция....съвсем млади момчета да не си падат по тези дето им подхождат по възраст. Ама то е нормално - на кой му е изпотрябвала "монахиня" само дето е нацапотена до ушите.

# 197
 eksipnos - не се праи!  Naughty Всички знаем, че просто те хвана срам.

Lizet33 - пишеш пълни глупости.

# 198
eksipnos - не се праи!  Naughty Всички знаем, че просто те хвана срам.

Embarassed Embarassed....Добре де..Добре...Разкрит съм smile3530
Признавам и за вакумната помпа.Стерилизарам в я микровелето.
Ако не знаете...служи за уголемяване на нищожното ми вече(вие го сринахте Twisted Evil)достойнство.

# 199
 Joy Хубаво, че уточни, защото реших - че и тя е за дамите ...

# 200
  • Бургас
Аз пък не повярвах на това със стерилизатора. Даже и на костюмчето на Батман не повярвах, ама... 'айде.  Laughing

# 201
Lizet33 , не си видяла последователките на Златките и бг. фолк-диви  Sunglasses

# 202

Колко ли трябва да тежи един мозък,че да се върже?Два грама..три...?Други предположения? Thinking
Не знам, може би 5. Thinking  Обаче явно твоя не е много или си се взел твърде на сериозно, за да помислиш, че някой вярва на глупостите ти.  Laughing

# 203

Не съм и не знам къде ги виждате честно казано. Излез навън и се огледай!

По фитнеси виждам много млади девойки и все се чудя за какво им е това....И с фитнес и без фитнес все си изглежда като цифка.

# 204

Колко ли трябва да тежи един мозък,че да се върже?Два грама..три...?Други предположения? Thinking
Не знам, може би 5. Thinking  Обаче явно твоя не е много или си се взел твърде на сериозно, за да помислиш, че някой вярва на глупостите ти.  Laughing

Еее аре ся..Щом посочи темата като справка за онова което се случва под покрива ми.... Laughing

# 205

Не съм и не знам къде ги виждате честно казано. Излез навън и се огледай!

По фитнеси виждам много млади девойки и все се чудя за какво им е това....И с фитнес и без фитнес все си изглежда като цифка.

Има всякакви бе мацко  Wink света е шарен.

# 206
Ко отървах ли нещо? Камшиците появиха ли се или е ранУ ощИ?

п.п. ей сковах яко, у назе е -40...

# 207
.Но лично мое мнение,е,че к.ра го обичате повече и от леба.  bouquet

Лелеее, каква мисъл, какво прозрение Joy ooooh!

# 208
.Но лично мое мнение,е,че к.ра го обичате повече и от леба.  bouquet

Лелеее, каква мисъл, какво прозрение Joy ooooh!

От"немощен"толкоз.. Laughing

# 209

Еее аре ся..Щом посочи темата като справка за онова което се случва под покрива ми.... Laughing

Простено ти е, щом съдиш за другите по себе си.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт