секс играчки

• 63 760
  • 391
  •   1
Отговори
# 315
  • Страната на чудесата
Не, нямаме Sneaky Единствената ми секс играчка у дома е мъжът ми, а когато отсъства съм крайно ощетена Crossing Arms Joy

# 316
Янтре, темата ще я прехвърлят в "На пазар", ако почнем да обсъждаме марки и модели. Mr. Green
Но и на мен ми е чудно как се избира вибратор, само по симпатия ли? Кое е по-добре - силикон или латекс? А размера, ах този размер, дали е добре да проявиш известна лакомия при избора или е рисковано?

Като цяло - трябва да внимаваш да не идеш в сеХшопа и да поискаш да купиш пожарогасителя. Неудобно е някак си

# 317
  • Sofia
Имаме, да. Не мога да кажа, че се използват особено често, но внасят някакъв колорит все пак Simple Smile

# 318
И ние имаме. Създава приятно разнообразие понякога. И чувство за "палавост", което хич не е лошо.
Даже от известно време се чудим дали да не посетим някой интересен магазин да се разнообразим с нещо новичко. Все пак освен големи розови пишки има и доста забавни и оригинални артикули Simple Smile

# 319
Разочарована съм  Crossing Arms

Темата би имала смисъл ако се дадат насоки все пак, кой от какво е доволен. Иначе само за статистиката кой имал, кой нямал ми звучи 'Да се опознаем по-добре' у форума  Laughing

# 320
Пишока е голям,лилав и тук таме присветва-довола ша устаниш,мадам Зевзекова.От Сексуел на Славейков е.Мини,разгледай,харесай и купи  Mr. Green

# 321
Пишока е голям,лилав и тук таме присветва-довола ша устаниш,мадам Зевзекова.От Сексуел на Славейков е.Мини,разгледай,харесай и купи  Mr. Green

Линк моля. Така за един светещ лилав пишок да се разкарвам до София... Mr. Green

# 322
Там на вашия остров малко ли са маймуните на клона Mr. Green Не се разкарвай-все ще се намери нещо подходящо.Има и онЛАЙН доставки Peace
http://www.sexwell.bg/vibratori/penis-vibratori/queeny-love-giant/ че е и гигант тоз красавец,расов  Joy Joy Joy Joy

# 323
Златна си!

Ей на това му викам аз развитие на темата  Sunglasses

# 324
30 см  Shocked  smile3544 smile3544 smile3544

# 325
Не става за прохождащи определено и аз се вцепених  Laughing

Виброяйцата ми се видят по-добри като за първа играчка  Thinking

# 326
  • Galaxy 13197853088
Един приятел който се е занимавал с такива стоки преди време, се чудел защо произвеждат такива размери, че и по-големи. Е, като почнал да получава поръчки и за най-големия размер, спрял да се пита защо ги произвеждат ...

# 327
Ако някой е пробвал такива исполински размери не го съветвам за виброяйца-може да се загубят нейде из дебрите на физиологията Joy
Не бих рискувала нито с едното нито с другото.Нещо по-реалистично и безопасно си трябва hahaha

# 328
С тези гиганти...ще си е като раждане бре  #Crazy

# 329
Така, този не става  Naughty

Предложения за други моля  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт