Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 260 374
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 1 695
  • България-Швейцария
Хм... ей-сега, веднага ще си изхвърля прекрасната немска ютия (струвала ми навремето сериозна 3-цифрена сума) само защото й е изгоряла някоя жичка и ще я заменя с произведена в амнайстата провинция китайска недодялка, която ще гръмне на втория месец Whistling
Ако ще разсъждаваме в такава посока - много зависи и от конкретния консуматор, да ви кажа Laughing

# 1 696
Има логика в това за потребителите.
Аз познавам хора с такова отношение към живота и хората в него. Това е проблем.
Другата причина за лесното напускане е определено жената и нейната финансова независимост, и от това, че раждането и венчилото не са 'мъст'. Избора. Който създава условия.
Като нямаш свободна воля, няма къде и да ходиш, като имаш е друго.

# 1 697
  • София
Толкова ли е трудно да не се омъжиш.......

# 1 698
И по моите наблюдения е по-трудно. Човек, вече живял толкова дълго сам, е станал в известен смисъл егоист и трудно се отказва от навиците си. Да не говорим, че още по-трудно се напасва към тези на друг човек. Peace
 Наивността след 35 далеч не е такава както на 20. Crazy

# 1 699
защо, трябва да си наивен ли, за да се ожениш  Mr. Green
аз мисля точно обратното ( оженихме се, когато бях на 32:-)
мнго добре мина всичко, ние сме си напаснати от ден първи - като срещнеш твоя човек нещата се случват естествено. Зрели хора, знаем кой какво иска и как го иска. Никакви сътресения, които пък предполагам, че са по-чести при по-млади и хормонално развълнувани характери
Въпреки, че и там важи същото за твоя си човек, като се намерите не е нужно нито да си наивен, нито да потискаш егоизъм, нищо.

# 1 700
Наивността на младите е предпоставка единствено за избор на неподходящ, и впоследствие за търпението на създаденото вече положение. Това е цялата разлика възрастова ако изобщо такава съществува.
Зрялата жена знае какво иска от живота и мъжа до себе си, и мухльовци не би избирала.

# 1 701
  • София
грънци знае зрялата жена! толкова знае, колкото и като е била млада, само че с повече цинизъм и по-различни илюзии! Ако това "животно" зряла жена знаеше какво иска, нямаше светът да е пълен с неудовлетворени зрели жени, които се литкат насам натам! За мен "човек/жена, знаещ какво иска" е оксиморон - в най-добрия случай може само да си мисли, че знае какво иска.

# 1 702
Ама успокой се моля те  Laughing

# 1 703
грънци знае зрялата жена! толкова знае, колкото и като е била млада, само че с повече цинизъм и по-различни илюзии! Ако това "животно" зряла жена знаеше какво иска, нямаше светът да е пълен с неудовлетворени зрели жени, които се литкат насам натам! За мен "човек/жена, знаещ какво иска" е оксиморон - в най-добрия случай може само да си мисли, че знае какво иска.
Хапсилютно!
Ама я кажете - някой мъж ще вземе ли болна жена?
 На 40 съм, имам диабет, ама пък и не напирам вече да се женя или обвързвам...

# 1 704
И защо някой  мъж трябва да те вземе, вземи го ти  Grinning

# 1 705
  • София
Нищо лично, просто това "аз съм зряла жена и зная какво искам" се превърна в новата мантра от селф-хелп американските книжлета, издавани за жени в кризата на 40-те или преживели разпаднато семейство, изневяра от мъжа, уволнение без очевидна причина и др. подобни, и чудещи се дали все още хващат окото на мъжете и могат да се класират за втори дубъл.

# 1 706
Зрялата жена знае какво иска от живота и мъжа до себе си, и мухльовци не би избирала.
Добре де, ама тя докато е зреела тази жена, "идеалните" мъже вече са прилапани от младите зеленоглави хубавелки и са останали точно мухльовците.
Моя приятелка в момента е точно с поредния мухъл, защото няма "идеални" свободни мъже, а тя е доста поузряла и "знае" какво иска.

# 1 707
  • Tам през Атлантическия океан
Добре де, ама тя докато е зреела тази жена, "идеалните" мъже вече са прилапани от младите зеленоглави хубавелки и са останали точно мухльовците.
Моя приятелка в момента е точно с поредния мухъл, защото няма "идеални" свободни мъже, а тя е доста поузряла и "знае" какво иска.
..някой чужд  Sunglasses ?

*гадна шега

# 1 708
Извинете....моля...кога узрява една жена?

# 1 709
Ха де! newsm78
...когато разбере какво иска. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт