Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 260 187
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 1 680
Toyko ти към коя възрастова група спадаш? Струва ми се, че си над 40. Тази тема не е за такива като теб и Митьо пищова.

Искаш да кажеш, темата е за такива, дето питат: "Кажи ми к'ва кола караш, за да ти кажа дали ще ме чукаш"?

Темата е за сериозни мъже независимо от възрастовата граница, поне да са в активна възраст защото се иска и деца и отглеждането им.

# 1 681
трудно е да се омъжиш за какъвто искаш
Омъжваш се за който предложи. И само най-красивите и богати жени биха могли да имат едновременно няколко предложения за женитба, че да избират.

# 1 682
трудно е да се омъжиш за какъвто искаш
Омъжваш се за който предложи. И само най-красивите и богати жени биха могли да имат едновременно няколко предложения за женитба, че да избират.
Зависи къде се целиш.
Нали не мислиш, че всички мъже са се наредили на опашка пред красиви и богати. Най- малко имат акъл да оценят себе си.
Има и изключения, но тук се търси такъв който да отговаря на теб.

# 1 683
  • Paris, France
Искаш да кажеш, темата е за такива, дето питат: "Кажи ми к'ва кола караш, за да ти кажа дали ще ме чукаш"?

Да ти имам кахърите! В днешно време много жени биха ти казали "Каквато и кола да караш, ако не си платиш - няма секс" Все пак и те искат да карат хубави коли. А и хубавите коли по улицата с лопата да ги ринеш. Който иска да ходи да си ги гледа. А за гледката на една хубава кола да се излагам на рискове няма да стане.

# 1 684
  • Tам през Атлантическия океан
Toyko ти към коя възрастова група спадаш? Струва ми се, че си над 40. Тази тема не е за такива като теб и Митьо пищова.

Ей питане като за Шанталчето  Wink

Шмати  Hug

# 1 685
  • Tам през Атлантическия океан
Между харесване и любов има голяма разлика.
Да хвърчиш в облаците на 35+ не е особено разумно.

Laughing

.....да добавим че и мн.възрастните не правят сеХс  Sunglasses

Е на, с това съм сагласна Simple Smile някои жени имат по-голям избор , при други не е баш така , трети нямат избор - или , или     Mr. Green

# 1 686
 И аз съм съгласна. Някои успиват дъртак, други някои младок, и в двата случая клявката се е нахендрила, ни трябва технологично време да си дойдат нещата по местата.
Тoyko, стои си чедо с надуваемата булка, по-добра няма да намериш!

# 1 687
Някои успиват дъртак, други някои младок, и в двата случая клявката се е нахендрила, ни трябва технологично време да си дойдат нещата по местата.

"успиват дъртак...клявката се е нахендрила, ни трябва технологично време"

Не разбирам диалекта ти. Къде говорят на този език? В клубовете, където звъниш на вратата и ти отваря дама, която ти обяснява колко струва стандартна и колко нестандартна услуга?

# 1 688
  • София
И аз съм съгласна. Някои успиват дъртак, други някои младок, и в двата случая клявката се е нахендрила, ни трябва технологично време да си дойдат нещата по местата.

Дали ще успиш /много готина селска думичка на "дамите" от селУ/ някой дъртак, някой младок или някой на твоята възраст с това отношение е все едно! 

# 1 689
Някои успиват дъртак, други някои младок, и в двата случая клявката се е нахендрила, ни трябва технологично време да си дойдат нещата по местата.

"успиват дъртак...клявката се е нахендрила, ни трябва технологично време"

Не разбирам диалекта ти. Къде говорят на този език? В клубовете, където звъниш на вратата и ти отваря дама, която ти обяснява колко струва стандартна и колко нестандартна услуга?

Ако държите такъв тон на всички жени, с които се срещате сами разбирате, че нито една няма да има сериозно отношение към вас.Засрамете се и покаже, че културата е над принципите ви.
Държанието ви е в стил"ама мамо мамо той ми каза, че съм лош и аз затова му казах че е мухльо".С една дума детско.Един пораснал мъж тук би се осъзнал и би поднесъл веднага своето извинение на дамите.

# 1 690
  • София - Рим и обратно
Koце, аз пък да ти кажа - ако държиш такова конско всеки път на дамите, с които излизаш в парка, нищо чудно, че си прекарваш свободното време тук  Whistling

# 1 691
Koце, аз пък да ти кажа - ако държиш такова конско всеки път на дамите, с които излизаш в парка, нищо чудно, че си прекарваш свободното време тук  Whistling

На дамите конско не се държи, но когато един човек е влюбен намира начини да се разбере с половинката си без да я засяга, и не само ами така да се разберат, че после спалнята им става тясна. Heart EyesПоучавам единствено мъжете, а ако някоя дама хареса нещо покрай това нищо лошо не е станало, ако пък нищо не и хареса здраве да е.

# 1 692
Както беше писал някой на предната страница, трудното не е да се ожениш/ омъжиш след 35, а да останеш такъв за по-дълго време. Моите наблюдения в тази насока напоследък потвърждават горното. Сума ти народ се изпоразведе в последните 6-7 години - познати, близки, причтели... кой по сериозни причини, кой по не чак до там сериозни. Факт е, обаче, че в последното десетилетие хората много по-лесно решават да сл ожат край на брака си/ на връзката си, от колкото преди. Причината за това едва ли е, че имат повече и по-сериозни проблеми от по-стари поколения. Имам чувството, че много хора днес казват с по-лека ръка "сбогом" и не правят достатъчно усилия да спасят брака си. А причината за това... или липса на любов и обич (които са задушени от все по-голяма меркантилност) или просто по-силно чувство на независимост на днешните от предишните.

# 1 693
Филаделфия Peace Липса на всякаква ценностна система е това при днешните.
Като знам за какво се карат и разделят някои, направо се чудя на колко години трябва да станат, за да пораснат. Някои може и да ги пусне пубертета около 50-те Tired

# 1 694
Някъде обясняваха многото разводи в днешно време с консуматорското ни общество, създало навика нещо, което не работи, да се сменя. Вече рядко някой поправя ютии, телевизори, всякаква дребна битова техника - ползваш, а като се развали хвърляш и купуваш ново. Същото отношение се прехвърля и върху брака.

Общи условия

Активация на акаунт