Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 745
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 1 740
  • София
E...да, на 19 недостатъците не са такава пречка. Нито твоите, нито на половинката.
А като чукнеш една възраст с е почват едни анализи, мамата си...
сега с разум не бих могла да се обвържа, камо ли деца да родя.
Но с чувства е същото. Като си влюбен и морето е до коленете. И на 17, и на 20, и на 30.

# 1 741
  • София
добре, че не трябва сега да се женя! Вероятно щях да си остана сама, защото нямаше да мога да преглътна глупостите на никой мъж. Моя, дето се вика, свикнала съм му за толкова години, а и той е свикнал с моите.  Тепърва да се пренастройвам към друг мъж е твърде натоварващо.

# 1 742
  • София
Съгласна съм .Отново да се правя на интересна, да отстоявам мнение на всяка цена,оооо нямам сили за такова изпълнение!

# 1 743
E...да, на 19 недостатъците не са такава пречка. Нито твоите, нито на половинката.

интересно ми е от какъв опит го казваш това, защото си се задомила на 20
аз съм се омъжила на 32 и никакви проблеми не сме имали с недостатъците си, напротив, всичко много разумно се приема на тази възраст. много по-стабилно е всичко и откъм житейска ситуация.

много наизуст говорите, ще прощавате  Simple Smile

естествено, аз нчмам абс. никаква претенция кое е по-доброто, за разлика от много пишещи, но всеки избор във всяко време си има своите позитиви
аз за нщо на света не бих се омъжила на 20, от позицията на 37г. жена сега.
на 20 сигурно друг би ми бил акъла.

# 1 744
  • София

интересно ми е от какъв опит го казваш това, защото си се задомила на 20
аз съм се омъжила на 32 и никакви проблеми не сме имали с недостатъците си, напротив, всичко много разумно се приема на тази възраст. много по-стабилно е всичко и откъм житейска ситуация.

много наизуст говорите, ще прощавате  Simple Smile

естествено, аз нямам абс. никаква претенция кое е по-доброто, за разлика от много пишещи, но всеки избор във всяко време си има своите позитиви
А ти от какъв опит говориш за семейство, на 20?
Аз и на 30 имам такова. Вече 10 години сме заедно. Та от този опит говоря. 10 години съжителство и две деца...Недостатъци сме имали и тогава, имаме и сега. Но сега по-трудно бих преглътнала нечии...на база опит. Ако нямаш опит и на 45 все ще ги преглътнеш лесно. Simple Smile

# 1 745
ами аз не твърдя нищо за 20годишите ( то и не познавам такива оженили се толкова рано лично)

но твърдния като това какви анализи се почват на 35 са несериозни, след като не ти се е налагало да ги правиш. не е чак толкова страшно да се омъжиш на 30-35, точно си е, не ги мислете.
имаме почти 8 годишна връзка и никак не бих казала, че не съм без опит в приемането на недостатъците Simple Smile))

# 1 746
  • София
Кой казва, че е страшно? Тази година навършвам 30.  Laughing
Нищо страшно няма. Чувствам се като на 19, да не кажа, като на 16... Mr. Green
Казвам само, че база вече 10-госишен опит, не, не бих се обвързала толкова лесно!!! НО...ако съм на 30, но без този опит, ще е все едно като да съм на 19.  Whistling

# 1 747
  • Paris, France
За съжаление съм съгласна, че е много по-лесно човек да се пригоди към семеен живот на 20г отколкото след 30. Има хора, които се женят след 30 (като нас с мъжо) и остават заедно, но всичко е много по-трудно и обикновено с много компромиси и толерантност. Хората, които се женят късно обикновено са имали бурен живот и не са искали да се обвържат по-рано. Аз не се виждах семейна и с деца на 25-29g. Като се запознахме с мъжо той ми каза, че още му е рано за обвързване и иска да попътува. Каза го и на майка ми и на нея това много и хареса. Веднага след това ми предложи брак и дете, луда работа. Проблемът беше, че мъжо искаше да си пътува с мене. Майка ми и тя. А аз не обичам да пътувам. Сега и двамата си пътуват сами а аз продължавам да ходя по дискотеки. Просто се търпим. Мъжът ми излиза по-често с майка ми отколкото с мене. Мене музей, спектакли, ресторанти и кина не ме влечат и ми е скучно. Ако не бях забременяла и родила нямаше и да се оженим сигурно. Извън леглото и отглеждането на децата не правим нищо заедно. И така живеят повечето женени късно хора. Мене не ме бърка, добре ми е така и на него също.

# 1 748
  • София
????? Какъв живот е това? 

# 1 749
  • Tам през Атлантическия океан
????? Какъв живот е това? 

Нейния си  Peace

Важното е човек как се чуства  Wink

Иначе и аз съм от късните булки  Mr. Green  31  аРтисах  Laughing

# 1 750
  • Linz
Отговор към Реди! "Голям залък лапни...."Много крайно изказване, "да му бия шута!!??Ако той ти го бие, тогава ще има писане, сълзи, мнения.Даже и да е финансово независима, една жена има малко необходимост и от мъж. Друг така е определил в живота, да сме по двама.
Не се хващай за думата, бракът ми е стабилен.
Именно защото преди 20-10 год. много бих ревала за него. Сега съм на друг акъл- никой, ама никой мъж не си заслужава сълзите. И не чувствам необходимост на всяка цена да има мъж до мен.

# 1 751
  • София
Извън леглото и отглеждането на децата не правим нищо заедно. И така живеят повечето женени късно хора.

мисля, че грешиш с такива обобщения.

# 1 752
  • София
Извън леглото и отглеждането на децата не правим нищо заедно. И така живеят повечето женени късно хора.

мисля, че грешиш с такива обобщения.
И аз така мисля. До човек е. Аз не бих могла да живея с човек, с който нямаме преобладаващо общи интереси и занимания.

# 1 753
  • София
зависи в определен момент на какъв акъл е човек. На мен в един момент липсата на някои общи интереси ми се вижда ужасна, а в друг момент ни е доста добре, защото всеки привнася нещо различно в семейството. Нещо като привличане на противоположностите, макар тази комбинация да е много рискова, но веднъж закрепи ли се, премине ли една критична точка, става бетон. Важното е най-важното общо занимание да е наред, сещате се кое. Мен повече би ме притеснило, ако с мен ходи на театър, обаче спи с друга, защото със спането, ще стигне и до нещо друго общо. Не че ще съм хепи да ходи с друга на театър и може да скрепят в кревата. Нали знаете, всички проблеми накрая се изглаждат в кревата!

# 1 754
Нали знаете, всички проблеми накрая се изглаждат в кревата!
Или почват от там Mr. GreenЗащото може да не си уцелил правилния креват.

Общи условия

Активация на акаунт