Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 865
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 1 725
  • София
Ау...предадох се на 22. Сега ще навършвам 30 и грам, ама грам не се чувствам по-зряла!!!
Според мен има 'семеен' тип хора и "друг" вид.  И подвидове.
Никога не съм си падала по безсмислени, неангажиращи връзки. Или всичко, или нищо. Това си е до характер.

# 1 726
  • София
Да,да 10 c's това е пълно "изтрещяване" до безумие.Нямам думи.Все си мислех, че това е синдром на 17-20 год , а то какво излезна.Излагация за българка.

# 1 727
  • София
Аз преди 66 страници сигурно отбелязах. Тия същите, неомъжени 35 годишни, явно и на 20, и на 25 не им е било по-лесно, щом не са се бракували. Уесно нема!  Laughing

# 1 728
  • Tам през Атлантическия океан
А за някои нации ( рускини, украинки...) това да намериш мъж, който да те  отглежда е направо фикция. Няма стари, няма млади - всички са на тезгяха и се раздават без остатък Mr. Green.
Ми чи да  Wink

Hug

# 1 729
Като стана въпрос за много бракове - Миглена Ангелова още ли е Чакръкчиева? newsm78

# 1 730
  • София
Като стана въпрос за много бракове - Миглена Ангелова още ли е Чакръкчиева? newsm78

А дано, ама надали.  Mr. Green Mr. Green

# 1 731
Интересна тема, на която чак сега попадам.  Peace
Мен ме вълнуваше същият въпрос преди време, но цифрата беше 28.   Laughing  Отговорът според мен след няколко годишни разсъждения е, че зависи от самият човек, а не от възрастта, нито толкова от външността, социалното положение, образованието.

# 1 732
  • София
Съвсем нормална възраст е 28-35 г да се обвържеш.Тази другарка М.Ангелова-Чакръкчиева и тя е "изтрещяла", изгонила последния човек.Ама що ги раждат тези деца, все от различни бащи, то да си властна, властна, но всичко си има мярка, а дали не е и въпрос на възпитание, морал и едни други такива.?Вече е" стара чанта", ама едно самочувствие, да й завиди човек!

# 1 733
  • София
ами, явно все такива си ги избира, не може всички мъже да са идиоти, по-скоро тя си ги харесва такива, че накрая да не може да ги търпи. Хайде, да кажем, че първия път била млада, наивна, неопитна - случва се, сгрешила с човека. Обаче с всеки следващ мъж нещата да се провалят, вече е  схема и модел на поведение, а не просто кофти стечение на обстоятелствата.

# 1 734
  • Paris, France
Ама я кажете - някой мъж ще вземе ли болна жена?
 На 40 съм, имам диабет, ама пък и не напирам вече да се женя или обвързвам...

Да. Познавам много такива. Повечето от по-възрастните, хронично болни жени са сами и/или нямат деца точно защото, както сама пишеш, не искат връзка или нямат сили и енергия за такава.

Хронично заболяване и физически дефект не пречат особено на една жена да има връзка и да бъде ИСКРЕНО обичана, защото за жена е ОК да показва слабост. За мъж с подобни проблеми е почти невъзможно да намери безкористна връзка.

А за някои нации ( рускини, украинки...) това да намериш мъж, който да те  отглежда е направо фикция. Няма стари, няма млади - всички са на тезгяха и се раздават без остатък Mr. Green.
Ми чи да  Wink

О, да, само рускини и украйнки правят така. Ама нали сме патриоти......   bouquet

# 1 735
Сложна тема...
Не знам, на мен ми беше лесно... но бях на 19  Mr. Green
Женени сме вече 15 години, още две години като гаджета = търпим се значи 17 години близо. На няколко пъти аха-аха... ама не би  Mr. Green устискахме. И слава Богу. Караме се като луди за "майка ти, баща ти, брат ти, парите, манджата...", но с времето като че ли семейството ни става по-здраво. На моменти се чудя какво правя при "тоз...", друг път се чувствам още влюбена...
Явно няма универсално хапче.

# 1 736
По принцип, като влезеш в една схема трудно излизаш.
Затова някои жени повтарят едни и същи грешки с Х мъже.

# 1 737
  • Linz
Аз съм за ранно обвързване. Като е млад човек по-лесно се лъже. Ако трябваше днес, на тия години и с този акъл тепърва да създавам семейство, щях да си остана стара мома. А сега вече съм си родила децата, поотраснаха и хич не бих се притеснявала да му бия шута на моя. И той си го знае Mr. Green

# 1 738
Аз съм за ранно обвързване. Като е млад човек по-лесно се лъже. Ако трябваше днес, на тия години и с този акъл тепърва да създавам семейство, щях да си остана стара мома. А сега вече съм си родила децата, поотраснаха и хич не бих се притеснявала да му бия шута на моя. И той си го знае Mr. Green

Mr. Green Peace

Като е по-млад човек, "израства" заедно с партньора си. Иначе ако е на 30-35 год., по-трудно се променят навици, табиети. Но зависи пак от хората, не може да се говори с общи заключения.

# 1 739
  • София
Отговор към Реди! "Голям залък лапни...."Много крайно изказване, "да му бия шута!!??Ако той ти го бие, тогава ще има писане, сълзи, мнения.Даже и да е финансово независима, една жена има малко необходимост и от мъж. Друг така е определил в живота, да сме по двама.

Общи условия

Активация на акаунт