Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 916
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 1 710
  • София
да, готов възпитан, опитомен, научен да си хвърля мръсните дрехи в коша за пране, да носи заплатата си вкъщи и да води децата на детска градина или училище.  Wink

# 1 711
  • София
Извинете....моля...кога узрява една жена?
Преди да падне от дръвото. Mr. Green

# 1 712
  • София

когато започне да усеща, че вече не могат да я нарекат "хей, момиче/мацка" и когато започне да се заглежда по млади мъже. Simple Smile

# 1 713

когато започне да усеща, че вече не могат да я нарекат "хей, момиче/мацка" и когато започне да се заглежда по млади мъже. Simple Smile
Joy Joy Joy
Аз как да се възприемам - харесвам мъжкари между 35 и 45 години, мразя неопитни момченца? Rolling Eyes
35-45 годишните млади мъже ли са?

# 1 714
  • Tам през Атлантическия океан
Kato падне ще я изядат прасетата  Mr. Green

# 1 715
  • София
Kato падне ще я изядат прасетата  Mr. Green

Ами да си стои горе на дървото. А там никой няма да я стигне.  Hug Hug

# 1 716
Нищо лично, просто това "аз съм зряла жена и зная какво искам" се превърна в новата мантра от селф-хелп американските книжлета,

О, нямам намерение да те убеждавам, че съм зряла жена и знам какво искам.
То остава на 35 години да не знам   Shocked

# 1 717
По-голям успех имат  които веднъж са минали през тУЙ  Wink т.е. веднъж , дваж омъжвани  Mr. Green иначе ньЕ или е трудно след указаната възраст 35  в заглавието на темата  Wink Такива са ми наблюденията  bowuu

# 1 718
  • София
По стечение на обстоятелствата имам 2 брака.Първи: вечен купон, втори  - пълно спокойствие.  Кое е по-добро..?

# 1 719
  • София
По стечение на обстоятелствата имам 2 брака.Първи: вечен купон, втори  - пълно спокойствие.  Кое е по-добро..?

Всяко нещо с възрастта си.

# 1 720
  • София
Не, не е до възраст, просто едно по-различно виждане, но ми дава спокойствие и сигурност.Разум преди всичко.Нямаш право на грешки.Имах една приятелка, 4 пъти се омъжва, развежда, това не го приемам.Сега е в САЩ, 5 път ще се омъжва и всичко е въпрос на интерес.Това нали не е нормално??
А тези , които не са се омъжвали, и това има своето предимство.

# 1 721
  • София - Рим и обратно
Сега е в САЩ, 5 път ще се омъжва и всичко е въпрос на интерес.Това нали не е нормално??

И кой определя нормалното и ненормалното?
За мен далеч по-ненормално е да стоиш бракувана и нещастна с някой си, който те тормози и унижава само щото някой е казал, че е нормално да имаш един мъж, а не да се жениш и развеждаш 5 пъти.

# 1 722
Не, не е до възраст, просто едно по-различно виждане, но ми дава спокойствие и сигурност.Разум преди всичко.Нямаш право на грешки.Имах една приятелка, 4 пъти се омъжва, развежда, това не го приемам.Сега е в САЩ, 5 път ще се омъжва и всичко е въпрос на интерес.Това нали не е нормално??
А тези , които не са се омъжвали, и това има своето предимство.

Като я искат ще се омъжва жената ко толкоз  Wink

# 1 723
  • София
"Ко колкоз, ко толкоз" ама грозничка,  но пък чаровнааааа..-5 съпруг афроамериканец т.е. не...р!!?? Ама бил много богат, да и се чудиш на акъла, а тя е биолог, и с хубава работа. Може и да съм в някаква грешка, ама тази работа не е за всеки. Но това е друга тема.

# 1 724
тъкмо бях решила, че става дума за онази откачалка Ирен Кривошиева , а то биоложка няк'ва  Simple Smile
Ми търси щастието жената Laughing, ако е като някои потребителки със здрави 'ценности', т.е мъжа да е богат = мъж с главно М, то нищо чудно да ги кара до намиране, или пълно изтрещяване /което е по-вероятия вариант/
А за някои нации ( рускини, украинки...) това да намериш мъж, който да те  отглежда е направо фикция. Няма стари, няма млади - всички са на тезгяха и се раздават без остатък Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт