Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 260 583
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 2 520
  • Sf
Баш си не стават някои екзмепляри, но възпитани и интелигентни жени не поминават:  http://www.blitz.bg/news/article/138226

Хаха, о Боже, тоя е уникален идиот!  Joy

# 2 521
  • София
чак пък и да го размахва, трябва бая материал да е имал!  Wink

# 2 522
  • Galaxy 13197853088
....
Не мисля да слагам снимки или да правим душевен анализ на приятелката ми. Нищо неземно, отчайващо и ненормално няма в нея. НО е сама все още и много й тежи това, дори започна и мен да отбягва, последните години. Казва, че като дойде у нас - все повече я боли...
Не казвам, че е ненормална, а само, че щом е в графата 'не става',
означава, че има скрити неща за които не знаеш, но те ги усещат
(мъжете с които се сблъсква ежедневно) и я избягват.

# 2 523
Знам вече, че не си наясно, Вилико. Понеже ти спомена за "сериозни връзки", та затова попитах какво разбираш под това понятие. Очевидно си приказваш. Няма да те питам повече, в такъв случай, обещавам, приказвай си.  Laughing
Личните ти контакти не ме касаят, но щом ги намираш за важни за форума- можеш да споделяш, разбира се. Те не внасят яснота по зададения въпрос.

Klitemnestra, Андариел каза за лекар на такава възраст, та затова го подехме.  Simple Smile

Цитат на: link=topic=637686.msg21894997#msg21894997 date=1336388819
....

Нещо такова, когато си говорим за липса на връзки до тази възраст /сериозни- несериозни- само Вилико си знае какви/.

# 2 524
Е, сега пък медицина!!  Laughing От хиляди реални възможности се хванахте с единствената, която не можете да реализирате по всяко време. Медицина можете да се запишете да учите САМО до 35 годишна възраст!!!!!  Laughing

Аз ако съм трайно безработна с диплома взета преди 20г. бих записала  още една магистратура, или да науча език/езици, защото  реалностите на трудовия пазар не са особено радостни за хора над 30-35г. Има една мисъл , че 20-30 се доказваш на другите, 30-40  на себе си.
Струва ми се много вярно.

# 2 525
Има добри професии, в които може да се навлезе за около 2 години. IT специалист, например. Но за лекар, зъболекар, преподавател, инженер и т.н. малко трудно е да се започне на 40. И както спомена някой, дори и да се завърши, едва ли ще е лесно да се направи кариера. Освен това медицинските специалности са толкова скъпи. Като завършиш продължаваш да даваш пари за още много обучения и практити. Докато ти дойде ред да печелиш и ще наближиш пенсионната възраст.

# 2 526
Знам вече, че не си наясно, Вилико. Понеже ти спомена за "сериозни връзки", та затова попитах какво разбираш под това понятие. Очевидно си приказваш. Няма да те питам повече, в такъв случай, обещавам, приказвай си.  Laughing
Личните ти контакти не ме касаят, но щом ги намираш за важни за форума- можеш да споделяш, разбира се. Те не внасят яснота по зададения въпрос, обаче.

Klitemnestra, Андариел каза за лекар на такава възраст, та затова го подехме.  Simple Smile
За разни други професии- би могло, пак условно, разбира се.

Цитат на: link=topic=637686.msg21894997#msg21894997 date=1336388819
....

Нещо такова, когато си говорим за липса на връзки до тази възраст /сериозни- несериозни- само Вилико си знае какви/.

# 2 527
  • Варна
Ако беше лесно, нямаше толкова народ да се вайка как нямало свестни мъже, нямало мъже, пък колко са момите хубави, умни, заможни и изобщо гюл-трендафил росен, а щяха направо да се земнат с някой момък като тях!

Не са чак толкова много по нашите географски ширини тези свободни 35-годишни жени, без предишно/настоящо партньорство. Както и да ги смятаме - малцинство са си. Там, където не са малцинство, и необвързани мъже достатъчно си има.

# 2 528
  • София
е, като не стане, винаги човек може да направи крачка назад и да се върне към предишната си професия! Въпросът е в това, че може да си позволи крачка напред, крачка назад, че и встрани, а при омъжването и раждането е трудна работа - раждането и гледането на децата е с фиксирани времеви параметри, намирането на подходящ мъж също е трудна работа.

# 2 529
Знам вече, че не си наясно, Вилико. Понеже ти спомена за "сериозни връзки", та затова попитах какво разбираш под това понятие. Очевидно си приказваш. Няма да те питам повече, в такъв случай, обещавам, приказвай си.  Laughing
Личните ти контакти не ме касаят, но щом ги намираш за важни за форума- можеш да споделяш, разбира се. Те не внасят яснота по зададения въпрос, обаче.

newsm78 С коя част стана днес нагоре?
С кое не съм наясно?
Пишеш направо неадекватно, че и по два пъти публикуваш за сила...Я се виж какви ги пишеш на последните 2 страници и тогава ми отговаряй!

# 2 530
  • Sf
Там, където не са малцинство, и необвързани мъже достатъчно си има.

Има. Но двойки от тях не се получават. Седят си самотни.

# 2 531
Всъщност чета, чета и стигам до извода, че тук сме се събрали все щастливи хора - нито един не се е прецакал, независимо какъв избор е направил!  Mr. Green

А всъщност нещата рядко опират само до избор. Сещам се за това:

"...Може би ще се ожените, може би не. Може би ще имате деца, може би не. Може би ще сте разведени на 40, а може би ще танцувате патешкия танц на 75тата годишнина от брака си. Каквото и да правите, не се възгордявайте много, нито се ругайте. Избраните от вас решения са наполовина резултат от късмета. Което е валидно и за всички останали....."
/Реч на Кърт Вонегът пред завършващи студенти/

# 2 532
Айде, вече и от това кой как спал и станал се вълнува Вилико.
Разбрах, вече съм наясно, че си пишеш и на елементарен въпрос за поясненийце не можеш да отговориш. Пък после- що бием негрите.  Laughing
Адекватно напиши, ако изобщо можеш да отговориш на конкретен въпрос конкретно- какво е "сериозна връзка". Като не можеш- здраве, пиши си.
Аз не ти отговарям, питам те. Или не правиш разлика? Типично.

Андариел, не винаги е възможно и към предишната си професия да се върне човек. Не винаги. Особено ако са минали доста години и е поизгубил доста контакти.

# 2 533

Баш си не стават някои екзмепляри, но възпитани и интелигентни жени не поминават:  http://www.blitz.bg/news/article/138226

Хаха, о Боже, тоя е уникален идиот!  Joy

Много учтив тоя, като любезния лос Joy

# 2 534
Особено ако са минали доста години и е поизгубил доста контакти.

Най-близка моя приятелка има МВА от Джорджтаун. Спря работа с първото дете, сега имат 3 отгледани, както се казва и вече се замисля за работа. Ще намери в един момент естествено, но дори нейната диплома е поизбледняла на фона на почти никаквия й опит и напреднала възраст. Все пак и времената са тежки, конкуренцията огромна и то не за някави кой знае какви позиции, на всички е ясно, че жена на 40 тепърва кариера не може да гони

Общи условия

Активация на акаунт