Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 894
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 3 330
като настъпени жаби се държите, баси  ooooh!
Абсолютно  Mr. Green

За мен купон е весело прекарано време с приятел/и. Правим купони вкъщи и на гости, на плажа, на поляната, на вилата, в пицарията и в пиано-бара. Общо взето май навсякъде става. Участници: >/= 2 С или без деца. С или без алкохол. С или без храна.

# 3 331
  • Колибите
Помага, ами  Mr. Green К'во я диплите тая тема, сякаш живота ви зависи от нея.
Има хора на които ,наистина, живота им зависи от това.

Казваш, около 7-8 недоклатени стари моми, стоят на покрива на Търговския център с таблет в ръцете и а-ха, да скочат Rolling Eyes Joy

# 3 332
 Joy Няма аналог тоя форум Whistling

# 3 333
  Вече не се казва свлачище, а спропадалище! Joy

# 3 334
  • София
Признавам, много се смях с тази тема Simple Smile

# 3 335

Гущерът е стратег. Оставя някаква тема тип плювалник и така крепи мирът из останалата част на гората. За друго обяснение защо тази простотия продължава не мога да се сетя

# 3 336
  • София

Гущерът е стратег. Оставя някаква тема тип плювалник и така крепи мирът из останалата част на гората. За друго обяснение защо тази простотия продължава не мога да се сетя
Аз имам, с краят на тази тема няма да настъпи и края на простотията по принцип. Тя и глупостта са  единствените със сигурност безкрайни и вечни неща в света.

# 3 337
  • Galaxy 13197853088
Тук няма да се съглася.
Ако оставят темата до 2 месеца ще заглъхне.

# 3 338
  • София
Тук няма да се съглася.
Темата да, но останалото е вечно, довери ми се.

# 3 339
  • София
Тук няма да се съглася.

това важи за всички теми, но все пак, не всички дочакват до естествения заглъх. на повечето щекотливи им трескат катанеца рано.

признавам, аз не съм успяла да им вдена тактиката и критериите за оключване, но не съм се и задълбавала в анализа.  Laughing

# 3 340
Зачетох се..па се сетих..Не много близка роднина,миналият месец я заключиха в Карлуково..На 32 год.но беше вманиачена по темата..Само където..визуално,а и ..като съдържание..не бих се изказал ласкаво..А момата имаше много високи критерии за себе си,искаше най-малкото адвокатин,депутатин или нещо от сорта..За раждане без брак и дума не можеше да става!Да не е лека жена някаква Naughty...Сестра и пък на 37 взе че роди си роди,ей така..сама..без съпруг.И на девойката вече и дошло в повече бебето..След няколко ексцесии,побоища,опити да метне бебока през терасата,да запали къщата и т.н...крайното беше,че пребила много сериозно майка си..И ся в лудницата.Подразбрах,че един от лекуващите я,бил силно"влюбен"в нея и щели да се женят.. Crazy

Малко като вица дето лудия казва на галоша..Ааа шаро,ма как ги преметнахме а?Помислиха те за галош..

# 3 341
Помага, ами  Mr. Green К'во я диплите тая тема, сякаш живота ви зависи от нея.
Има хора на които ,наистина, живота им зависи от това.

Казваш, около 7-8 недоклатени стари моми, стоят на покрива на Търговския център с таблет в ръцете и а-ха, да скочат Rolling Eyes Joy
Нямам предвид това. Просто има хора които свързват живота си задължително с половинка и дете.
Само тогава се чувстват пълноценни.
Колко жени, ако им зададеш въпрос "дете без мъж", ще приемат?
Колко считат, че живота им без семейство е пълноценен?
Зачетох се..па се сетих..
С такова мислене, не са никак малко хората.

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 11:29 от Снежа63

# 3 342

Нямам предвид това. Просто има хора които свързват живота си задължително с половинка и дете.
Само тогава се чувстват пълноценни.

Те такива се женят на 20,къде ти ще чакат 35,нали ще влезат в лудницата преди да ги навършат. Sunglasses

# 3 343
  • Paris, France

Зависи от жената. За мене традиционното семейство само по себе си не е ценност и никога не е било. Не бих се омъжила само за да имам семейство, защото смятам, че е прекалено вързващо. Даже съм се плашила когато една връзка станеше сериозна и мъжът заговореше за брак. С мъжо останах, защото се усети и спря да мели за бебета и брак и спря да ме води у семейства с деца.

Дете без бащата да го иска и да е готов да се грижи за него не бих имала за нищо на света. Не заради хорското мнение а защото съм израстнала без баща и зная колко е трудно и за майката и за детето. На брак не държах, но живеех на място, където това беше прието. Не бих нарушила социалните норми за да не стигматизирам детето си.

Едно дете е скъпо удоволствие. Изисква 24 часови грижи и може да прати майка си в лудницата. На мене ми беше тежко без да съм без мъж и без да трябва да работя извън дома и си представям какво би било за свикнала на свободен живот жена, която няма на кого да разчита.

# 3 344
  • София
А момата имаше много високи критерии за себе си,искаше най-малкото адвокатин,депутатин или нещо от сорта...
Ооох, депутатин...  Sick като знаем какви ги има. И второ - каква е гаранцията, че ще е депутат повече от 1 мандат? Ако го ритнат, тя ще се развежда и ще търси нов ли?

Каквото и да си говорим, бракове или съжителства, където жената е значително по-възрастна от мъжа, са в пъти по-малко от обратния вариант. Което идва да покаже, че с годините изборът на мъжете по-скоро се разширява, а на жените - се свива.
Прекалено много са примерите за жени, зарязани заради по-млада с 10,15 и повече години. Не казвам, че е справедливо или че мъжете са прави, но...  Cry И е трудно ако ти  се случи нещо такова, да не изпадаш в крайности и да не слагаш другия пол под общ знаменател

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 14:45 от Cuckoo

Общи условия

Активация на акаунт