Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 927
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 3 315
Фактът, че жените са повече от мъжете, е достатъчна причина на някои да не им се усмихне щастието да се омъжат. Да не говорим, че тази тенденция да се раждат повече момичета, продължава. Та скоро проблемът няма да бъде решен.

П.П. Много буквално приемате нещата някои  ooooh! Купон не е запивки до зори  Naughty

# 3 316
Е, кажи ни какво е купон тогава.  Laughing

Хриси - исках да кажа, че за купонджията не са парите основния проблем  Wink

# 3 317
Вили, другарко, нима не знаеш-парите са винаги проблема - и като ги има и като ги няма? Най-лесно е да се набедят те за всички беди под слънцето,защото хората са им слаби ангелите.
Фактът, че жените са повече от мъжете, е достатъчна причина на някои да не им се усмихне щастието да се омъжат. Да не говорим, че тази тенденция да се раждат повече момичета, продължава. Та скоро проблемът няма да бъде решен.

П.П. Много буквално приемате нещата някои  ooooh! Купон не е запивки до зори  Naughty
Ъхъ.. baby_neutral

# 3 318

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_sex_ratio

Разликата между броя на мъжете и жените в групата 15-64 години е минимална - вкл. и за България. По принцип се раждат повече момчета (първата колона), но повече момичета оцеляват. А и жените живеем по-дълго.

Тъй че колкото жени остават самотни, толкова и мъже.

А, и световната статистика е 1.01 в полза на мъжете общо за всички възрасти.

# 3 319
Е пък аз все като прочета някаква статистика за родените бебета през годината ( няколко години поред ми се случва ), все момичетата са повече от момчетата.

Вилико, купон не означава задължително да е свързано с алкохолно усмъртяване.
За нас купон е да излезем на пикник. От днес за утре да стегнем багажа и да изчезнем на поне 200км за ден, два. Да се съберем с приятели, да излезем някъде, да се повеселим на някои съоръжения ( и за големи ) в детския кът.

# 3 320
Е пък аз все като прочета някаква статистика за родените бебета през годината ( няколко години поред ми се случва ), все момичетата са повече от момчетата.

То си има публична и лесно достъпна официална статистика, няма нужда да се опитваш да си правиш своя, че и да базираш на нея генерални изводи като "Скоро проблемът няма да бъде решен."

# 3 321

То си има публична и лесно достъпна официална статистика, няма нужда да се опитваш да си правиш своя, че и да базираш на нея генерални изводи като "Скоро проблемът няма да бъде решен."

Оф, тая пък - чак толкова на сериозно не съм я взела тая тема, че да се пъна да чета точни статистики или да правя генерални изводи  ooooh!
Усмихнете се малко бе хора, като настъпени жаби се държите, баси  ooooh!

# 3 322

Оф, тая пък - чак толкова на сериозно не съм я взела тая тема, че да се пъна да чета точни статистики или да правя генерални изводи  ooooh!

По принцип смятам, че е въпрос на взимане на сериозно на самия себе си да обръщаш внимание дали говориш глупости или не. Темата, по която ги говориш, не е от такова значение...

# 3 323
  • София

"баси"-то помага ли да се държиш по-разкрепостено?  Mr. Green

# 3 324
  • Бургас
ми не знам, дефинирайте купон тогава.
ако не ти се излиза от време на време, пък било то за по бира в кварталната кръчма, трябва да си егати и темерута.
да се грабнеш някъде на 200км си е разход.

а тя темата бързо забила в друга посока вече  Grinning

# 3 325
"баси"-то помага ли да се държиш по-разкрепостено?  Mr. Green

Помага, ами  Mr. Green К'во я диплите тая тема, сякаш живота ви зависи от нея.

Спестих си тая емотка зелената в края на едно изречение и направо на кръст ще ме разпнат ooooh!

# 3 326

Вилико, купон не означава задължително да е свързано с алкохолно усмъртяване.
За нас купон е да излезем на пикник. От днес за утре да стегнем багажа и да изчезнем на поне 200км за ден, два. Да се съберем с приятели, да излезем някъде, да се повеселим на някои съоръжения ( и за големи ) в детския кът.

Абе за вас и за да е ден може да не трябва да е светло, ама  Laughing

Между 18 и 21 години жената е като Африка или Австралия. Тя е на половина открита, полу дива и природно красива с полупостинни области около плодовита делта.

Между 21 и 30 години жената е като Америка или Япония. Напълно открита, много добре развита и отворена за търговия особенно с държави, които имат пари или коли.

Между 30 и 35 години жената е като Индия или Испания. Много гореща, спокойна и убедена в собствената си красота.

Между 35 и 40 години жената е като Франция или Аржентина. Тя може да е наполовина унищожена от война, но все още е топло и желано за посещения място.

Между 40 и 50 години жената е като Югославия или Афганистан. Тя е загубила войната и пълна с минали грешки. Нужна е масивна реконструкция на момента.

Между 50 и 60 години жената е като Русия или Канада. Много широка, тиха и границите й са практически неохраняеми, но мразовитият климат държи хората надалеч.

Между 60 и 70 години тя е като Англия или Монголия. Със славно и победоностно минало, но уви без бъдеще.

След 70 те стават като Албания. Всички знаят къде се намира, но никой не желае да отиде там.

# 3 327
 Mr. Green Генерална причина открихте ли за невъзможността жената да бъде задомена след като чукне 35 лазарника?

# 3 328
Помага, ами  Mr. Green К'во я диплите тая тема, сякаш живота ви зависи от нея.
Има хора на които ,наистина, живота им зависи от това.

# 3 329
  • София
Mr. Green Генерална причина открихте ли за невъзможността жената да бъде задомена след като чукне 35 лазарника?

Причината е същата, която й пречи на жената да се омъжи преди 35 години!  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт