Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 252 934
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 125
  • София - Рим и обратно
Русо разбрах аз отдавна на каква коса стои - на тънък и мек косъм само Wink.
Тя природата си знае работата - няма русоляви хора с дебел и як косъм.
Ето - аз съм с млечнобяла кожа, но косъмът ми е здрав и тъмен. Блондинка не ставам.
Спам отвсякъде...
Защо пък за първи да подбират? Не ли логично втория да е по....изпипан?

# 4 126
  • В Космоса
Ти ше кажеш! Wink Притежавам дебел, твърд, рус и къдрав косъм.  Sunglasses

# 4 127
  • София - Рим и обратно
Ти ше кажеш! Wink Притежавам дебел, твърд, рус и къдрав косъм.  Sunglasses
Eстествено рус, дебел и твърд косъм?! Искам снимка в едър план на косата ти, ще да си някакво супер изключение Simple Smile.
Внимание, не говоря за гъстота на косата, а за дебелина на косъма.

# 4 128
  • София
Тук много русо е станало!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 4 129
  • В Космоса
Eстествено рус, дебел и твърд косъм?! Искам снимка в едър план на косата ти, ще да си някакво супер изключение Simple Smile.

Не съм толкоз добър фотограф, но ако искаш заповядай да се убедиш лично! Wink И аз не говоря за гъстота... само...  за дебелина също иде реччч.  SunglassesCrazy

# 4 130
  • София
Кака ви Васи е мома на 43 години. Никога не се е женила. Има дъщеричка на 4. Сега движи с някакво момче 10 години по-младо от нея и планират сватба в България лятото като междувременно работят за бебе.

Луда е тая, откачена и дива. Мен ме кефи много!

Ей го господин Васи:

Яко луда е Соня, да! Grinning Много ми е интересно да чета интервютата й! В Мюзик Айдъл не ми допадна. Трудно е да се сдържиш с Марийка насреща. Laughing А дъщерята, Бриана, е доста по- голяма от 4- на 8-9 е вече.
Много ми харесват жени, които на никоя възраст не страдат, че са "сингъл", а се радват на живота. Така се случва любовта! Лично мнение.

# 4 131
  • София

Зависи колко русо е русото. Тъмнорус косъм може да бъде и дебел, но ако е от най-русите - малко трудно.

# 4 132
  • В Космоса

Зависи колко русо е русото. Тъмнорус косъм може да бъде и дебел, но ако е от най-русите - малко трудно.

Е, не съм скандинавка все пак и в момента цветът ми е по-скоро тъмно рус, но като малка беше много светъл и все така косъмът ми беше дебел и твърд. Но, всъщност, съгласявам се, че може би съм изключение. Crazy

# 4 133

Големият син има тъмно руса, към медена, коса с дебел и чуплив косъм, което е още по- сложна комбинация /чупливото не е дебело, обикновено/.
Малкото е по- светло русо с прави тънки космета наистина.

Тук много русо е станало!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Иде ваканция, почивки... Mr. Green

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 08:47 от Judy

# 4 134
  • София

Големият син има тъмно руса, към медена, коса с дебел и чуплив косъм, което е още по- сложна комбинация /чупливото не е дебело, обикновено/.
Малкото е по- светло русо с прави тънки космета наистина.

Тук много русо е станало!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Иде ваканция, почивки... Mr. Green

И сватби на такива след 35 г. за доказателство, колко лесно е всичко и колко са cool  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 4 135
И сватби на такива след 35 г. за доказателство, колко лесно е всичко и колко са cool  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Cool е за някой, за други не ...кой както си го нарави. Живот. Peace

# 4 136
  • Tам през Атлантическия океан
Виждала съм я на снимка  Grinning не лъже  Peace

# 4 137
http://kliuki.bg/71775/%D0%B2%D0%B8%D1%86%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%8 … 0%B5%D0%B7%D0%BA/

И тука го пише същото, направих сверка, че го четох отдавна.
Цитат
повече женски полови хормони при блондинките в сравнение с другите дами. Ето защо “тигриците” са много палави и си мислят повече за секс, отколкото как се изчислява някое математическо уравнение.
Определено първото им доставя повече удоволствие. Може би и за това мъжете се страхували от тези “същества”, защото са сексмелачки.
Пфуу, аз все се чудя, що, откак съм руса, само за секс мисля, пък то къде бил ключа за бараката..... в косата...........   Joy Joy Joy

# 4 138

Пфуу, аз все се чудя, що, откак съм руса, само за секс мисля, пък то къде бил ключа за бараката..... в косата...........   Joy Joy Joy

Да не си се подложила на диета...  Laughing

http://www.bnews.bg/article-51636

# 4 139
  • Бургас
ааа не, тая тема няма умиране  Joy сега пък косми се мерят. ще пукна  Joy

Общи условия

Активация на акаунт