Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 252 955
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 110
  Оооо, мерси, отивам да я посетя.  bouquet

# 4 111
  • Once there was a Hushpuppy...
Еййй, още ли има какво да се каже тук.... newsm78 че продължава това мъчение hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 4 112
Дърти и изрусени!

И сингъл  Wink

# 4 113
Е, тази жена поне има светли очи и тен. Отива й.
Най- не понасям аз мургави жени, изрусени.

Еййй, още ли има какво да се каже тук.... newsm78 че продължава това мъчение hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Не, отдавна се изпразни откъм съдържание.

# 4 114
Е, еми отива им, какво.
Има жени които са просто родени за русо, за съжаление масово се изрусяват жени, които не бива.  Peace

# 4 115
  Еми не може всички да са природно руси, сега, и другите искат, какво да се прави.
 Тази втората коя ще да е?

# 4 116
Втората е Соня Васи, първата българка,която се беше снимала за Плейбой.
Ето тая снимка май е от тоя период. Сега вече трябва да е около или над 40 годишна.
Но як секс е тая мадама като млада. Як. Peace
http://images.ibox.bg/2008/02/27/sdfds/519x774.jpg

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 17:07 от $hantalche

# 4 117
  • София
има жени, на които им стои добре, по-светлички са, с по-деликатни черти. Имам една позната от петнайсет години, и една наскоро разбрах, че се изрусява още отт ученичка. Ако не ми беше казала случайно, хич нямаше и да разбера, толкова естествено й стои. А такива индивиди има, че са като циганки на магистрала.

# 4 118
  • София
Мда, Соня Васи както се е скрила зад тези очила, как да видим отива ли й Grinning Вярно че е сингъл, но разведена все пак
Дори и естествено светло русото с възрастта потъмнява. Имах съученичка бяло руса, сега вече е кестенява... 24 години след бала

Я си представете същите дами с тъмни коси... Ами не е същото. На думи е много хубаво съчетанието сини очи с тъмна коса, но на практика само родените така ми харесват, и то не всички.

# 4 119
След раждането потъмнява косата също.
 Peace

# 4 120
Да, окапва също, изправя се, въобще никакво раждане! Само сингълки  Joy

# 4 121
  • Galaxy 13197853088
Да не чувам лоша дума за кака Васи !!!!!

# 4 122
Кака ви Васи е мома на 43 години. Никога не се е женила. Има дъщеричка на 4. Сега движи с някакво момче 10 години по-младо от нея и планират сватба в България лятото като междувременно работят за бебе.

Луда е тая, откачена и дива. Мен ме кефи много!

Ей го господин Васи:

# 4 123
  • Варна
На 43? Браво на Сончето.

# 4 124
  • Бургас
В Мюзик Айдъл с Мара ли се скара?
Дребната нещо и се отваряше.Извинете за спама!
Иначе по темата,тя е длъжка,защо да е трудно?
Има хора на втори брак около тази възраст.За първи повечко подбират,но все пак им се получава....е,на повечето. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт