Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 252 963
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 095
В прав текст, показвайте оръжието на Любовта, страстта, семейните ценности, бижутата, Меча, бе, стига сме размятали само цици и кореми, давайте да си дойдем на думата....ааааа Naughty Mr. Green Joy
Досега обсъждахме жените, я да видим и мъжете..трябва си равенство, ей...равенство... hahaha hahaha hahaha

# 4 096
Хаха, не се срамувам от нищо, но тука има много лоши каки и ще ме бият. Joy

# 4 097
Аха, я си признай, че те е страх от едно земноводно дет размахва ключове кат Свети Петър... Laughing Laughing Laughing ... Инак да сме видели тва дет ни вълнува.... Whistling

# 4 098
ПРава си, Тумбе! Досега разкостихте жените. Naughty Ами ако проблемът се корени в другата част на човечеството...  Whistling

# 4 099
 Whistling

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 19:57 от 2pac

# 4 100
Ту пак, мерси, кака Wink Sunglasses, макар, че можеше и още малко, ама...айде тайна, да се пукат каките... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ПП ЪМ, ЛУНЕ, ТАКА СИ Е, ДЕ...ЖЕНИ, ЖЕНИ..ЦИЦИ, МИЦИ...ДРУГО СИ Е ДА ВИДИМ ОСТА.... Whistling Joy

# 4 101
  • София
Не харесвам изрусени. То пък това е голяма глупост. Естественото си отива най много, заради комбинацията от цвят на очите и кожата.

Ооо, като вземат мъже да ми говорят за естествено, и същевременно да точат лиги по някоя по-скъпо тунингована... мерси
Навремето една фризьорка ми каза: Русото подмладява, привлича вниманието, но пък подчертава несъвършенствата на лицето.
Освен това повече се вижда, когато си направиш някоя по-завързана прическа (и повече личи когато косата не е мита Sick)

Иначе не бих избирал само пи външността една жена, а по това как се чувствам с нея. И някое по грозно пате, ако ме спечели в очите ми ще се превърне в лебед.
А дали начина по който се чувстваш с нея не е резултат И от екстериора й? И ако той куца, дали изобщо ще тръгнеш да проверяваш как ще се чувствате заедно?

# 4 102
  • София - Рим и обратно
Мен пък по-светлата коса ме състарява, странно но факт   Confused

# 4 103
Мен пък по-светлата коса ме състарява, странно но факт   Confused
и при мен е така  Peace

# 4 104
  • някъде някога
дали русата коса ще те подмлади или състари зависи от нюансите на кожата на лицето.

# 4 105
  • София
ау, като ги видя едни загорели мацки на моите години, с много русото и много бледото червило, разбира се и със съответните жестове на селебритита, направо се плаша. То е някаква гротеска. Много ми хареса онзи лаф на една участничка от ББ - селска пръчка.

# 4 106
  • Колибите
Цитат
Если вам сказали, что ваш поезд ушел, помните – есть еще самолеты и яхты.

# 4 107
  • София
готино!

# 4 108
  Като сте на вълна изрусяване, защо тая година няма абитуриентска тема?

# 4 109
  Като сте на вълна изрусяване, защо тая година няма абитуриентска тема?

Има, но е в "Красива мама"  Peace

Общи условия

Активация на акаунт