Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 252 974
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 080
  • Варна

Мъхъм, много й е отпуснат коремът, да.  Whistling

# 4 081
Ту пак, всякаш не знаеш, че тук сме или зли кралици или невероятни принцеси, ама все сме неземно красиви... Joy Joy Joy

# 4 082

Много и то прекалено много

# 4 083
Ай, ай, ай ся капризи.... Whistling
Рицарите имали меч, я покажи да видим...все пак туй кралство има нужда от ... защита, де.... Laughing Laughing Laughing

# 4 084
  • Варна
Ту пак, ти май в някаква друга паралелна реалност живееш, щом ТОВА за теб е отпуснат корем.

# 4 085
Аз чакам меча на Артур, да видим все пак за кво става на въпрос... Whistling Joy

# 4 086
Ай, ай, ай ся капризи.... Whistling
Рицарите имали меч, я покажи да видим...все пак туй кралство има нужда от ... защита, де.... Laughing Laughing Laughing
hahaha hahaha hahaha

# 4 087
Не толкова капризи, колкото че не е съвършената както я превъзнасят. Реално е много по обикновена, но със силикон. Най обикновена жена според мен. Има къде къде по хубави лица и тела.

# 4 088
Аз чакам меча на Артур, да видим все пак за кво става на въпрос... Whistling Joy

Ъ? Или не разбирам или разбирам, ама не съм сигурен че разбирам какво казваш с това.

# 4 089
  • Варна
Не толкова капризи, колкото че не е съвършената както я превъзнасят. Реално е много по обикновена, но със силикон. Най обикновена жена според мен. Има къде къде по хубави лица и тела.
Whistling
Направо си кажи, че е обикновена селска пръчка. Или я назови - типичната Пена от Сусурлево.

# 4 090
 И аз съм една такава обикновена.     Mr. Green

# 4 091
  • Paris, France
Не се карайте! Колкото и да си личат имплантите и, колкото и да и е отпуснат корема точно тя сама няма да остане........ Отпуснатият корем няколко килца в повече няма а го подобрят. Упражнения също няма да помогнат. След някоя друга година мацката може да мине под ножа. Повечето раждали известни красавици по някое време си опъват корема и си слагат импланти в циците. И не е нужно да личи. Четох, че Уитни Хюстън, Бог да я прости, която винаги е имала невероятно тяло и не е имала проблеми да си намира млади любовници си е имала белези под гърдите и долу на корема. За нея никога не бих предположила силикон в циците и абдоминопластика, но, ето че имала. Жените, които показвате не са средностатистическата стара мома.

Красотата е относително понятие. За мене показаната жена не е красива, но впечатленията ми са, че жени като нея (руси, високи, силикон, сносни тела) се котират много добре на пазарите с европейска естетика (Европа, Северна Америка, Близкия Изток). Ясно е, че не всеки ммъж ще я хареса, но всички жени с подобна физика, които познавам, намират мъже по изискванията им, които са доста високи.

# 4 092

Ъ? Или не разбирам или разбирам, ама не съм сигурен че разбирам какво казваш с това.

Аааа, не разбираш, а....Еееййй.... Mr. Green

Основата на Земята, оста на земята, земята се въртяла, около Меча казват, ми дайте да го видим тоя Меч, бе...амаха, с маха, па и е петък.... Joy Joy Joy

# 4 093
За Пена не знам, но мисля че разбирам от красота и естествената жена е по красива от всяка барната. Имам естествен поглед към нещата, защото рисувам, а това е нещо което хората които не го могат, нямат чак толкова. С годините всеки тунинг изпъква, пък и по улиците виждам всеки ден по красиви жени с повече чар и сексапил. Гледам снимките и правени от папараци само, защото другите не са реални. Не е грозна, но не е куклата която описвате. Иначе не бих избирал само пи външността една жена, а по това как се чувствам с нея. И някое по грозно пате, ако ме спечели в очите ми ще се превърне в лебед.

# 4 094

Аааа, не разбираш, а....Еееййй.... Mr. Green

Ми може би да може би не, човек трябва да е сигурен на 100% а аз само на 99.9%

Общи условия

Активация на акаунт