Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 417
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 410
  • Sofia
Не искам да споря с теб и с преживяванията на твоите приятелки. аз също съм от София.
Обичам да наблюдавам хората, мъжете, жените...понякога просто седя и ги гледам, не ги подслушвам, гледам им лицата, жестовете.
Голяма част от българските жени са загубили женското си, нямат усещането за жена, почти не се усмихват. Уморени са.
Аз като разведена жена искам да ти кажа, че никога не съм се правила нито преди, нито след развода си на Вела Пеева. Аз съм жена, обичам да ме глезят, да ме разсмиват, да ми правят подаръци, да ме водят натам насам....с една дума да се трудят за мен.  
Българката много се промени, започна повече да носи и от мъжете, разчекнала се е на 100 места, преждевременно остарява...Аз тва казвам и на моите приятелки - оставете мъжете да се трудят, вижте мен как ме носят на ръце, а вие изземвате и техните функции. Ако можете и да се самоосемените...

# 4 411
  • София
Запис.
Имайки предвид некачествения местен материал, изобщо не разбирам какъв е тоя зор за бракуване Simple Smile
Било то на 25 или 35.

# 4 412
  • София
ами, ще носи, има ли избор! Преходът се отрази депресиращо на мъжете като цяло, а на жените не им остана друг избор, освен да изхранват семейство. Наполедък като гледам, мъжете бетер жени са станали, все не им изнася, все мрънкат, ръцете им по-меки и по-нежни от на жените, а най-тежкото, което вдигат е бирата или дистанционното. Но се съмнявам и западняците да са все най-работни и грижовни, и там сигурно има фира колкото щеш.

# 4 413
  • Sofia
Ох, стига моля ти се. Няма такова нещо  Flutter Медала има две страни...

# 4 414
  • София
е, то има две страни, ама равностойни ли са,, в това е въпросът! След десети ноември изведнъж се закриха много заводи и главно мъжете останаха безработни, а жените започнаха да се съгласяват на каквато и да е работа, на мизерна заплата, само и само да донесат някой лев вкъщи. Това са установени неща и статистически, но и на око не е трудно човек да ги прецени - бум на леката промишленост и търговията, а в тях са ангажирани предимно и основно жени.

# 4 415
бум на леката промишленост и търговията, а в тях са ангажирани предимно и основно жени.
Имаш предвид жени под 30

# 4 416
...Аз тва казвам и на моите приятелки - оставете мъжете да се трудят, вижте мен как ме носят на ръце, а вие изземвате и техните функции.
T.е. ти не работиш, а те те издържат? Това не е за всеки/ всяка.

# 4 417
  • Sofia
работя разбира се, никой не ми плаща сметките...

# 4 418
  • София
бум на леката промишленост и търговията, а в тях са ангажирани предимно и основно жени.
Имаш предвид жени под 30

И под, и над. Особенно в провинцията работата е доста зле, там хората почти не подбират, ако ще сто дипломи и квалификации да имат, нали трябва да се яде!

# 4 419
А това за самотниците силно ме съмнява. Много често хората гонят кариера
За каква кариера става дума? За лекари, инженери или ТОП-модели?

# 4 420
В СОфия ми прави впечатление, че продавачи сервитьори и пр., са мъже и жени под 30. И повечето са от провинцията. Не знам каква лека промишленост има в България. Даже и доматите и дините са вносни!

# 4 421
А това за самотниците силно ме съмнява. Много често хората гонят кариера
За каква кариера става дума? За лекари, инженери или ТОП-модели?
Ако говорим за гонидбата на кариера, хората си гонят кариера в областите в които са специализирани - лекари, инженери или ТОП-модели

# 4 422
работя разбира се, никой не ми плаща сметките...
А в какво се изразява глезенето и носенето на ръце?

# 4 423

Ако говорим за гонидбата на кариера, хората си гонят кариера в областите в които са специализирани - лекари, инженери или ТОП-модели

В България даже и студентите не гонят квалификация в професията си. В НБУ ги изпитват по интернет, да не се разкарват студенти и преподаватели да пътуват до Овча Купел. Или можеби имаш предвид, че за успешна кариера често се налага да влкючиш и секса, а ако си омъжена не всеки мъж би го изтърпял.

# 4 424
  • Sofia
Жестове. Да усещам, че именно аз съм приоритет в живота му. Абе да му пука за тебе. Истинският мъж знае какво е да глезиш жена и не пита.

Общи условия

Активация на акаунт