Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 131
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 395
ти на втората среща ли казваш "ти си моя мъж" Simple Smile
О, аз още на първата. Щом съм го харесала  моменталически става мой мъж Mr. Green

# 4 396
  • Насред хаоса

А и сигурно, ще и е интересно да знае момичето, че по тукашните стандарти - точно защото имат голям избор и когато си решат ще си намерят мъж за семейство - жените тук не бързат, и биологичния им часовник е сет ъпнат доста по късно - 35-40годишни са си точно моми за женене.
Въобще не са стари по тукашните разбирания - тукашни - в Бей Ареата.

То на тази възраст никой не е престарял, ама тук по свръхпрестарелите схващания ако до 25 не си омъжена и до 28 не си родила дете, вече си причислена към групата на дъртите ергенки, които не могат да си намерят мъж (ама че може и да не търсят такъв в момента, на кого му пука).

# 4 397

А и сигурно, ще и е интересно да знае момичето, че по тукашните стандарти - точно защото имат голям избор и когато си решат ще си намерят мъж за семейство - жените тук не бързат, и биологичния им часовник е сет ъпнат доста по късно - 35-40годишни са си точно моми за женене.
Въобще не са стари по тукашните разбирания - тукашни - в Бей Ареата.

То на тази възраст никой не е престарял, ама тук по свръхпрестарелите схващания ако до 25 не си омъжена и до 28 не си родила дете, вече си причислена към групата на дъртите ергенки, които не могат да си намерят мъж (ама че може и да не търсят такъв в момента, на кого му пука).

Ами виж просто знам, че няма да ми повярваш, но ще ти кажа пак какво виждат очите ми.
Запознах се с едно момиче от Таджикистан.
Та тя ми се оплакваше, че са я отхвърлили един вид и причислили към групата на старите моми.
А тя е на 25, нормално е на 18-22 да си женена вече.
Та тук както казах в Бей Ареата - жените на 32-34 дето аз познавам не им се жени много. 35-40 си е ок за женене на жена.
България е някъде по средата за възраст на жените, приема се нормално според мен на възраст 25-32 да се женят.
Аз за това и казах на момичето, че трябва да смени страната. И всичко ще си дойде на мястото - никакви проблеми няма тя на 38 веднага ще я лапнат, както и казах на момичето от Таджикистан да отиде в България - на 25 години, красиво младо.........ще е ок с възрастта.

# 4 398
Много ме забавлява тази тема в последните си страници.
Вече ми иде да стегна багажа за Америка, да уредя милото в Apple и да си клатя краката в къщичката на ъм...бийча, както се изразява нашта дружка Калифорниън.  Mr. Green

# 4 399
  • София
Лично мнение, това с "моята" жена/ мъж е много погрешна тактика. Всеки се дърпа от това, особенно в началото.
Забелязала съм, че някой жени правят следната грешка ( поне според мен е грешка). Във всеки нов мъж, с които имат връзка виждат бащата на детето си. Ами и аз да съм на мъжа на мястото ще се стресна

Ако мъжът иска да има дете от тази жена и изобщо някакво бъдеще с нея няма да се стресне. Стряскат се тези, които търсят неангажираща връзка.

# 4 400
Това на първата среща ли.
Вие това решението да има или няма дете го взехте съвсем на майтап - после има куп теми из форума... ooooh!

# 4 401
  • София
що, аз ако съм мъж, бих се стреснала! И като жена пак бих! Имах едно гадже навремето, и то така - от първите срещи вече искаше да ме запознава с родата, начерта ми казармата, сватбата, децата, къде ще уча, какво ще уча... Абе, имаше мерак момчето да се жени за мен и това е! Хич не се уплаши, обаче аз се уплаших и избягах на бърза ръка!  Peace

# 4 402
Много ме забавлява тази тема в последните си страници.
Вече ми иде да стегна багажа за Америка, да уредя милото в Apple и да си клатя краката в къщичката на ъм...бийча, както се изразява нашта дружка Калифорниън.  Mr. Green
Сърчни си ейриа, инсъртни хъсбънт си в Епъл къмпъни, за да има мъни за хаус он дъ бийч и си реди и хепи.
 Joy

# 4 403
Икзактли! Flutter

# 4 404
  • Насред хаоса

Ами виж просто знам, че няма да ми повярваш, но ще ти кажа пак какво виждат очите ми.
Запознах се с едно момиче от Таджикистан.
Та тя ми се оплакваше, че са я отхвърлили един вид и причислили към групата на старите моми.
А тя е на 25, нормално е на 18-22 да си женена вече.
Та тук както казах в Бей Ареата - жените на 32-34 дето аз познавам не им се жени много. 35-40 си е ок за женене на жена.
България е някъде по средата за възраст на жените, приема се нормално според мен на възраст 25-32 да се женят.
Аз за това и казах на момичето, че трябва да смени страната. И всичко ще си дойде на мястото - никакви проблеми няма тя на 38 веднага ще я лапнат, както и казах на момичето от Таджикистан да отиде в България - на 25 години, красиво младо.........ще е ок с възрастта.
Защо да не ти повярвам, тук в общи линии е същото. Не страната е проблем, не е проблем и наличието или липсата на мъже. Проблем са остарелите схващания, невъзможността да се приеме, че не е задължително една жена да се омъжва, още повече пък на възраст, която обществото е определило като приемлива, откаченото разбиране, че жената вече е отписана, ако не е омъжена до 25, примерно, пък мъжът може да си ергенува до 40 и не се смята за дърт ерген. Ей наскоро се ядосах на една роднина, която мрънкаше, че щерка й била вече на 33 (преклонна възраст, спор да няма  ooooh!), пък нямала намерение да се омъжва, кога щяла внуци да й ражда ... Crazy  Ами когато си иска и ако иска.

# 4 405
  • Sofia
Каква забавна тема, а вие го обърнахте на статистика и цифри . Истината е че е много лесно да се обвържеш и омъжиш. Може да го направиш когато си искаш, но стига да знаеш как да мигаш с очи, как да се смееш и как да ходиш и не на последно място тонът на гласа  Blush
С една дума BODY LANGUAGE трябва да е като на кралица и всичко живо е слуга в краката ти.
Лесно е  Blush

# 4 406
Горгона Медуза, нищо лично.  Hug
Просто си представих  това как мига и пърха. Joy

# 4 407
  • София
не смятам, че схващанията тук са остаряли, нито че на западняците са напредничави. Много е лесно всичко нашенско да бъде обявено за остаряло, това е новата стара мода, също като Криворазбраната цивилизация.

# 4 408
Каква забавна тема, а вие го обърнахте на статистика и цифри . Истината е че е много лесно да се обвържеш и омъжиш. Може да го направиш когато си искаш, но стига да знаеш как да мигаш с очи, как да се смееш и как да ходиш и не на последно място тонът на гласа  Blush
С една дума BODY LANGUAGE трябва да е като на кралица и всичко живо е слуга в краката ти.
Лесно е  Blush

Хич не съм съгласен с теб, ама не ми се сърди моля те.    bowuu  bouquet

Аз не бих казал, че е толкова лесно да се ожениш и да си намериш свестен мъж - поне ако питаш всичките ми приятелки в София между 27-33години.
Половината те са били мъжете във връзките си - те са били Clinical research специалисти, те са работили на по 2 места - изхранвали са българския мъж - който си е седял пред лаптопа по цял ден в къщи, и навсичкото отгоре не е искал и да обядва сам от сготвената храна от гаджето му.
И подобни същества - мъже.
Доста Българки са недоволни от Българските мъже - и с право мен ако питаш.
Та от позицията на женското ми аз - бих казал, че не е толкова лесно да се намери свестен мъж, да работи, да е борбен, да е успял, същевременно да е привлекателен, добър, грижовен и т.н

# 4 409
Да, за това си прав.
И аз съм в тая група 27-33, и аз съм издържала мъже (до тук 2ма) и съм работила на няколко места, за да се оправяме.
То и те работеха, ама техните пари по лизинги за глупости, моите - общи.
Манджите не са ми ги яли, щото не съм им готвила, де, то тва и оставаше след 8 часа в офиса и преводи вкъщи до сред нощ Tired.

Общи условия

Активация на акаунт