Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 145
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 380
Лично мнение, това с "моята" жена/ мъж е много погрешна тактика. Всеки се дърпа от това, особенно в началото.
Забелязала съм, че някой жени правят следната грешка ( поне според мен е грешка). Във всеки нов мъж, с които имат връзка виждат бащата на детето си. Ами и аз да съм на мъжа на мястото ще се стресна

# 4 381
То след 35 и мъжете във всяка виждат майката на децата си и само сериозни връзки искат, така че във това отношение нещтаа са много по-различни отколкото на 25 например.

# 4 382
Лично мнение, това с "моята" жена/ мъж е много погрешна тактика. Всеки се дърпа от това, особенно в началото.
Забелязала съм, че някой жени правят следната грешка ( поне според мен е грешка). Във всеки нов мъж, с които имат връзка виждат бащата на детето си. Ами и аз да съм на мъжа на мястото ще се стресна

Ако не е готов и не иска да се обвързва мъжа би се стреснал ако жената му говори за деца - ако е готов да има семейство и деца - не мисля, че би се стреснал да му казват "ти си моя си мъж" или че го виждат като баща на децата им, тоест зависи от мъжа - някои биха се стреснали, други които искат да се обвържат не биха се стреснали според мен.

# 4 383
То след 35 и мъжете във всяка виждат майката на децата си и само сериозни връзки искат, така че във това отношение нещтаа са много по-различни отколкото на 25 например.

И аз така мисля.   bouquet

# 4 384

Не съм съгласна с това. Като си бил с някого 2-3 пъти как определяш дали искаш да е баща /майка на децата ти? newsm78

# 4 385
ти на втората среща ли казваш "ти си моя мъж" Simple Smile

# 4 386
Не, за да реша да бъда с някого или не, да е баща на децата ми или не ми трябва доста повече време от две срещи. Но познавам хора дето го казват и мъжа/жената хукват през глава а и коментара ти
То след 35 и мъжете във всяка виждат майката на децата си и само сериозни връзки искат
ме наведе на мисълта, че ти си наясно с това.

# 4 387
Мъжете и жените които остават сами до тази възраст в повечето случаи са самотници по природа и когато се рещат на връзка, тя е главно за да имат деца, така че най-малко може да уплашиш такъв мъж с това. трудно е да се обясни на човек който се е оженил млад, това е все едно аз да знам какво  е след 15 год брак.

# 4 388
Мъжете и жените които остават сами до тази възраст в повечето случаи са самотници по природа и когато се рещат на връзка, тя е главно за да имат деца,

Едно дете не определя нуждата от връзка. Това значи да се хърлиш на врата на първия срещнат само и само да имаш дете А това за самотниците силно ме съмнява. Много често хората гонят кариера, не са срещнали правилния човек или имат други цели, но е пресилено да се каже , че са самотници по природа.

# 4 389
ти на втората среща ли казваш "ти си моя мъж" Simple Smile

Тук вече не съм съгласен с теб.
Контактувам си с доста българки - главно по скайп, че при мен както казах на 10-15 българи се падат 1-2-3 българки. Това което виждам е следното
жените между 28 и 31 в България здраво ги удря биологичния часовник.
В болшинството случаи - имали връзка 5-6 годишна, мъжа не иска да се обвързва и да има семейство и деца, разделят се - и доста бързичко биха се впуснали в това което искат - за има няма 1-2-5-6месеца.
Това се дължи на това, че сегашните мъже в България не им се обвързва според мен много много. Малко са качествените мъже за семейство там.

Ако трябва да говоря за себе си - аз си го казах по нагоре - много ме е било страх от обвързване  и ако трябва да се анализирам - това е защото си имах много голям избор от жени в България - това което и една жена каза по-нагоре в темата.
Тук нямам избор от жени, сам съм, живея сам и нещо ми се заобвързва вече, въпреки че съм на 30.

Чакай да почна с официалната статистика и аз като нашето мило Титинче.
За София:
According to 2011 data,[2] the city has a population of 1,204,685 and the whole Capital Municipality of 1,291,591.[3]
The ratio of women per 1,000 men was 1,102.

Вярвайте ми - може да не изглежда много 10-11 процента, но реално си се усеща много добре.
Както и тук сега ще изровя статистика за Сан Хосе, Маунтайн вю....

"FYI: It doesn't get any better on the outskirts of Man Jose. Mountain View has 125 males to 100 females! I blame this on Google... Hire some more females for Pete's sake! If you truly want your employees to be happy, free food, oil changes, haircuts, workout facilities, stock options, and transportation will only cut it for so long. Who wants that stuff anyway? You have a civic duty to your community or else I will boycott one of your products! Well, not gmail... I like that one. Google maps is pretty good too. And well, I'm using Blogger right now. And that search engine is money.... Hmmm.... well, I will hold my breath for 15 seconds! And if I ever meet your employees, like Charlotte, I will tell them: "I curse the day you were born!""

Следователно....чисто субективното усещане, е че в едното има доста повече жени, а в другото доста повече мъже.
Така, че това е пътя за щастлив живот.

Момичето на 38 години трябва да живее където аз живея.
А аз трябва да си живея в София.

А и сигурно, ще и е интересно да знае момичето, че по тукашните стандарти - точно защото имат голям избор и когато си решат ще си намерят мъж за семейство - жените тук не бързат, и биологичния им часовник е сет ъпнат доста по късно - 35-40годишни са си точно моми за женене.
Въобще не са стари по тукашните разбирания - тукашни - в Бей Ареата.

# 4 390
Наистина ми е интересно на колко си години, щом не правиш разлика между статистика и пост от нечий блог/форум?
А дали ще имаш контакти или не, зависи само от теб. В СА не живеят само българи, защо не излезеш и се срещаш и с други хора

# 4 391
Е, не!  Mr. Green Тук стана и забавно  Joy

Готово, Californian, дай оферти за работа  Mr. Green

10 c's caffè&lounge, да не объркам нещо, ама при разширени вени (съответно: тромби) не се пият хормонални лекарства (полови хормони), защото стимулират откъсването на тромба. Т.е. не че 100% не може да се пият, но с риск, преценява се съотношението полза/ риск. А нали при ин-витро има хормонални стимулации...

Ами хм, само кажи - за оферти - имам 3ма приятеля Американци сингъл между 40 и 45 годишни. Страшно много ще ти се зарадват. Никога не женени - заради ерията - че няма много жени....
Единия е готин пич - 197см висок, добре сложен, образован с магистратура от UC

Отделно имам и много добри 5-6 приятеля Българи на около 37-38, ако не искаш Американци - много свестни мъже - стройни, високи - готини, с хубави доходи - единия изкарва 150к долара годишно в Апъл, другия е в Нетфликс със 170к долара. - инженери
Общо взето всичките ми приятели са с висок доход и са сингъл - и биха се радвали да се запознаят с теб, та пиши ми, аз лично ако бях жена щях да си хвана един от тях, единия ми е хванал окото........ама не съм жена ......де. Twisted Evil
Та пиши ми на бележка ако се заинтересуваш, около мен мъже да искаш.
За работа ако си програмистка или инженерка мога да помогна също най-малкото да ти дам резюмето ако не мога с друго да помогна. newsm78

# 4 392
Така като гледам Калифорниън предлага всички жени над 35 г., неомъжени да ги натоварим на един кораб и директно към Америката. Навява ми мисли за затворниците изпращани в Новия свят.

# 4 393
Мъжете и жените които остават сами до тази възраст в повечето случаи са самотници по природа и когато се рещат на връзка, тя е главно за да имат деца,

Едно дете не определя нуждата от връзка. Това значи да се хърлиш на врата на първия срещнат само и само да имаш дете А това за самотниците силно ме съмнява. Много често хората гонят кариера, не са срещнали правилния човек или имат други цели, но е пресилено да се каже , че са самотници по природа.

Точно децата и желанието за семейство я определят, питайте всеки който е сам на тия години. А да си самотник няма нищо лошо, както и да не можеш да живееш сам също.Въпрос на характер и на избор.Различни камбанарии, различно се вижда Simple Smile

Цитат
Така като гледам Калифорниън предлага всички жени над 35 г., неомъжени да ги натоварим на един кораб и директно към Америката. Навява ми мисли за затворниците изпращани в Новия свят.

абе човека си търси гадже, повече жени , повече избор Grinning

# 4 394
  • Варна

Мне, по-скоро далеч по-популярното действие от началото на миналия век, а именно "булка по пощата".

Общи условия

Активация на акаунт