Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 259 418
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 650
  • Варна
Може ли оттук по-подробно?!
Сядам на първи ред и си водя записки.

# 4 651
  • Sf
Може ли оттук по-подробно?!
Сядам на първи ред и си водя записки.

Взе ми го от клавиатурата.   Flutter

# 4 652
А ти откъде знаеш как духат професионалистките?  
По духането можеш да познаеш една жена, дали е професионалистка, дали е просто талантлива, дали се преструва на смотана.
Много думи дето нищо не казват.
Каква е разликата в техниката?

# 4 653

духането  Много думи дето нищо не казват.
Каква е разликата в техниката?
Разликата в техниката е такава, каквато е разликата в свиренето на флейта. Един го може, друг го упражнява цял живот и го може занаятчийски. А хубавото е когато е творчески. Същото е, както когато мъж ти прави кунилингус. Един го прави занаятчийски, друг творчески, а трети смотаняшки - да ти се подмаже.

# 4 654
Ако го прави както трябва, ми е абсолютно все тая дали е с вдъхновение или за подмазване.

# 4 655
Казват, че няма такова нещо като лоша или некачествена орална любов. Всичко е по-добро от липсата й  Laughing Важи и за двата пола, но особено за мъжете.  Mr. Green

# 4 656
А, има - когато не е наясно какво е пред него и как се употребява.
Предлагам да сменим темата, че ще вземат да я заключат, а тъкмо стигнахме заветните страници.

Та - омъжването е някак еднакво трудно/лесно на всяка възраст, според зависи от обстоятелствата.

# 4 657
5 стр. чист офф-топик... wtf

# 4 658
Та - омъжването е някак еднакво трудно/лесно на всяка възраст, според зависи от обстоятелствата.

+1

# 4 659
  • Варна
Аз мисля, че сме точно по темата. Владеещата перфектните умения за орална любов /по Bimble/ има по-добрия шанс за брак. Независимо дали е на 35+, повече или по-малко.  Mr. Green
Такива таланти не остават "неприбрани"  Mr. Green

# 4 660
  • София
Богиня е ужасно права  Mr. Green

# 4 661
До сега съм имал само една единствена приятелка, която успя да ме излъже че не е такава. Само един единствен път сбърка и започна да духа професионално и само след 1 секунда се усети и пак си впи зъбите. Но вече беше късно, беше разобличена.

Joy
Абе, какво сте правили в тоя форум, не мога да го позная... Какви са тия младежи, дето са се явили тука да ни учат на свирки?

# 4 662
Чрез наука към прогрес Laughing

# 4 663
  • Варна
Ирис, мълчи, бре. Аха-аха да ни разкрият тънката нишка, отделяща професионалистката от аматьорката с талант. Това са ценни познания, моля ти се. Не изгонвай лектора.

# 4 664
  • Galaxy 13197853088
Е той човека си го каза, какво повече чакате ...

Общи условия

Активация на акаунт