Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 964
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 5 100
И свестните, и несвестните хора не живеят с въздух. Многото пари обаче няма как да добавят изначално липсващи качества.

Те затова хората са казали, че е по-добре да си млад, здрав, красив, богат, умен и добър отколкото стар, болен, грозен, беден, глупав и зъл.  Mr. Green

Нека не отпочваме пунически войни относно различните възможни комбинации, ясно е, че хора има всякакви.

# 5 101
Ох, стига вече с тези пари бе Калифорниън. Аз мога да ти изброя поне 10 вълнуващи неща, които не струват много. Обаче трябва и малко въображение да има човек. И да, не всеки с пари може да ухажва качествено. Друго е нужно, друго.

# 5 102
Оставете го човека да си живее с простите клишета и мисловни модели, така му се струва, че вината за несполуките му не е у него.

# 5 103
Ох, стига вече с тези пари бе Калифорниън. Аз мога да ти изброя поне 10 вълнуващи неща, които не струват много. Обаче трябва и малко въображение да има човек. И да, не всеки с пари може да ухажва качествено. Друго е нужно, друго.

Измъкваш се сега...........обаче ти вече си го написа - има запис в темата ти, дето сега не ми се цитира.
Какво беше - да води на непознати места, приключения уикенда - извинявай ама с бензина по 2,6 или дизела, и за това си трябват пари дори да излезнеш от София.

Та.......няма какво да ми обясняваш на мен, на мен са ми ясни нещата.....въпроса е, някой млад мъж да не те чете и да не си помисли, че доматите с колците се ядат..........

Всичко опира до пари миличко - както и някои 6то поколение софиянец с 3-4 апартамента и 2 къщи с хубава работа и богати родители ще има много повече шанс да срещне жена в София
отколкото някое свестно момче - дошло от Костинброд примерно живеещо в таванска стая в София и изкарващо 600лв на месец.........

Та така е навсякъде..... жените в днешно време си искат парите, защото с парите ще получат - тези неща дето ти ги сподели - непознатите места, приключенията уикенда и т.н
Иначе ще получат - студентски сандвич от свестното момче от Костинброд...........филийки две и по средата още една филийка.

Хайде едни цветя за теб и гушки.  Hug  bouquet

# 5 104
  • На топло в неговото сърце.
Мозъкът не е като циците – не може да го напълниш със силикон... GrinningVery Happy:D

# 5 105
Аз само не разбрах в тази картинка защо момчето от 6то поколение да не е свестно?

# 5 106
  • Paris, France
Аз не съм съгласна, че мъж без пари не може да намери жена за връзка, особено в развития свят в 21ви век. Парите са относителна величина. Тук има много жени, които живеят с много по-бедни, по-необразовани и по-ниско платени мъже от самите тях. Причината е, че такива жени желаят по-красиви, по-млади, по-мускулести итн мъже. И тези мъже идват с по-висока цена (не непременно финансова). Всяка година тук пристигат армии млади сервитьори, аниматори, спасители, камилари и друг обслужващ персонал от близките курорти в Тунис, Мароко, Сенегал и други държави с по-нисък стандарт на живот. За такива мъже бракът с минала срока на годност в родината си 35+ бездетна или многодетна французойка, белгийка, англичанка или друга европейка е билет за рая. Билетът за самолета го плаща съпругата  hahaha hahaha. Няма лошо.

Връщам се от почивка из тези места и се нагледах на такива двойки. От мъжки интерес там ми призлява и повече не бих стъпила без мъжки придружител, но за дами с европейски гражданства, търсещи бърз брак и галантно отношение си струва да се опита.

# 5 107
Аз не съм съгласна, че мъж без пари не може да намери жена за връзка, особено в развития свят в 21ви век. Парите са относителна величина. Тук има много жени, които живеят с много по-бедни, по-необразовани и по-ниско платени мъже от самите тях. Причината е, че такива жени желаят по-красиви, по-млади, по-мускулести итн мъже. И тези мъже идват с по-висока цена (не непременно финансова). Всяка година тук пристигат армии млади сервитьори, аниматори, спасители, камилари и друг обслужващ персонал от близките курорти в Тунис, Мароко, Сенегал и други държави с по-нисък стандарт на живот. За такива мъже бракът с минала срока на годност в родината си 35+ бездетна или многодетна французойка, белгийка, англичанка или друга европейка е билет за рая. Билетът за самолета го плаща съпругата  hahaha hahaha. Няма лошо.

Връщам се от почивка из тези места и се нагледах на такива двойки. От мъжки интерес там ми призлява и повече не бих стъпила без мъжки придружител, но за дами с европейски гражданства, търсещи бърз брак и галантно отношение си струва да се опита.

От това ми се гади - това е като тукашните - да си поръчват по каталози жени за брак от Русия, Украйна, Виетнам, България и т.н.......... това е брак по сметка за мен, не по любоФ

# 5 108
Както винаги съм знаела и подозирала, мъжете намират партньор в пъти по трудно от жените. Калифорниън го доказва с всяка своя дума.  И другите мъже в темата го потвърдиха. Става въпрос за брак/обвързване, а не за секс - да уточня. Адски им е трудно на мъжете, ама адски!!!

# 5 109
Както винаги съм знаела и подозирала, мъжете намират партньор в пъти по трудно от жените. Калифорниън го доказва с всяка своя дума.  И другите мъже в темата го потвърдиха. Става въпрос за брак/обвързване, а не за секс - да уточня. Адски им е трудно на мъжете, ама адски!!!

Ами това не е вярно да ти кажа за мъжете и жените дето го изръси точно сега.
Но живеей си с твоите си обеждения.
Истината е, нали ти казвам - всяка седмица се запознавам с жена дето иска да и правя бебета.

Аз лично през целия си живот съм намирал жени за сериозни връзки с лекота(това искат повечето жени според мен), но винаги съм изпитвал трудности да намеря жена за само секс.......една съм намерил такава през живота си - и тя взе, че се влюби в мен и щеше да се развежда.

Та не си права........

# 5 110
ХищщниК , ако не ме лъже паметта преди около 50 страници разправяше различни неща  newsm78

# 5 111
  • София
и аз нещо взех да се обърквам, и вече чета постовете на Хищник по диагонал, когато засягат собствената му персона.

# 5 112
ХищщниК , ако не ме лъже паметта преди около 50 страници разправяше различни неща  newsm78

Ами объркването идва от едно нещо сега ще ти обясня.
И двете са верни -
Тоест това последното дето го казах важи за България и от фейсбуци, гепи ме и т.н
тоест виртуалните ми приятелства с Българки - всяка седмица срещам следния профил
жена между 28-30, искаща семейство и деца, красива, къдрава, тъмна или руса коса, слабичка, финна, нежна въобще готина и си говориме с камерки по скайпа.

А другото дето казвам - че не срещам жена - и то е вярно, щото на живо не срещам жени, ама просто........пак опираме до парите.

За жените тукашните, аз съм едно момче все едно от Долно Нанадолнище, отишло в София изкарващо 1000лв и живеещо в 15кв метра, тоест не съм marriage material подходящ за жените тук, те според мен са с доста по-големи изисквания от българките и така.......

Но стига да приискам както се казва - винаги може да се оженя и да имам деца стига да реша - просто ужасно много жени има в София - особенно за мъж като мен.

# 5 113
А ясно, тези кандидат- съпруги даже не си ги виждал ....

# 5 114
Не, ти сам си го каза - малко можеш да предложиш на тамошна жена. Wink

Общи условия

Активация на акаунт