Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 574
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 5 265
  • София
Много философско и засукано Simple Smile Очаквах нещо по същество Sunglasses - как изглежда/ държи се жената, която е вдигнала опашка?

Забележка: от твоя пост излиза "мъжът да я забележи". Няма общо с "дали е вдигнала опашка". Laughing

# 5 266
  • Насред хаоса
 Joy Тя стана една ...
Бе то си става без да щеш и без да го очакваш някак си ...

# 5 267
  • Galaxy 13197853088
Да не се тича подир всяка дигната опашка? М?

Много ясно.

# 5 268
  • София
Ами по принцип няма поне според мен.
Не си спомням много много как е било преди но поне последният мъж който се завъртя около мен си е тук вече 5 години и да ви кажа грам не съм въртяла опашката , той сам си падна в "капана" а на всичкото отгоре хем не съм го искала хем си имаше и сериозна връзка тогава  Embarassed

# 5 269
  • София
Да не се тича подир всяка дигната опашка? М?

Много ясно.

Не.
Т.е. няма значение за темата на разговора.
Ама защо не ме разбираш какво питам? Embarassed

# 5 270
  • Колибите
Иначе ако някое куче реши да се съвъкуплява при свалена опашка, бива нахапано моментално и затова не се и случва ...

Съгласна съм с това  Peace. Имаше двама сингъл мъже в темата и бяха нахапани и прогонениPeace Верно, че мъжете бяха в образ, играеха роля тук, но всеки си има глава на раменете и лесно хваща измишльотините. В интернет никой не подписва декларация, че ще говори истината и само истината. Между другото, така е и в реалния живот - мъжете лъжат та се късат. От както свят светува  Peace

Не съм забелязала, някой накого да е хапал Confused.

Но и двамата са доста млади, т.е. не са за мен, ако това се намеква hahaha.

Имам много, ама много горчиви два опита с двама по-млади (съответно с 8  и 5 г. )  мъже от мен, така че, беж лисо, беж по-далеко.... hahaha
Нали, то би било глупаво от моя страна да повтарям повече от два пъти една и съща грешка.

А нещата се случват, когато трябва да се случат и има нещо, което се нарича съдба.
Материалистите му казват - гени.
Аз вярвам и на двете.

Ами, явно не ме бива да захвана игра, флирт, че и най-важното, да задържа мъжа. Опитите през последните ми 25 години го доказаха.
Сигурно пък имам други качества, също положителни, нито съм първата, нито ще съм последната неомъжена/ без постоянен партньор жена.

bouquet  bouquet  bouquet

# 5 271
Може би, късмет, но все пак да ти помогне Господ, трябва и ти да си помогнеш.
Някои искат прекалено много, а други прекалено снижават летвата и стават жертви.

# 5 272
  • Колибите
Може би, късмет, но все пак да ти помогне Господ, трябва и ти да си помогнеш.
Някои искат прекалено много, а други прекалено снижават летвата и стават жертви.

А трети се люшкат помежду двете състояние.

Както писах по-горе - трудно се уцелва ваксата. Не всеки може.

# 5 273
Да с резултат от люшкането.  Крайно време е.

# 5 274
  • Колибите
Да с резултат от люшкането.  Крайно време е.

Не всеки може миличка  bouquet, не всеки. Нали знаеш, колкото и да се мъча да скоча 210 см като Стефка Костадинова, няма да мога. Мога да речем, къмто 150 доколкото си спомням от часовете по физическо в училище. И с женитбата е така, и с всичко. Въпросът е човек да приеме възможностите си...Е, приемането не е лесно, но пък човек е жилаво същество, справя се.

# 5 275
Розмариня, не трябва да скачаш, а да лежиш. Разликата е голяма. Второто всеки го може.

# 5 276
За какво става въпрос тук? newsm78 Важното е да се лежи, така ли... Laughing

# 5 277
За какво става въпрос тук? newsm78 Важното е да се лежи, така ли... Laughing
Е, може и друга поза.

# 5 278
  • София
... ма само да лежиш ли, или ша са прави и нещо друго допълнително? Mr. Green

# 5 279
... ма само да лежиш ли, или ша са прави и нещо друго допълнително? Mr. Green
А, не зная. Като се стигне до там ще ти покажат.

Общи условия

Активация на акаунт