Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 426
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 5 280
Ай човек докато се наспи, после не може да ви изчете. Вие не работите ли бе хора  Mr. Green
Хищщник, т.к. си ме намесил да ти кажа, че аз каквото съм написала във форума, такова съм написала и на лични. Имам се за открит човек и мога да си защитавам мнението.
След като спомена фейса (мейла ми го има на много места из нета, но фейсбук не)  все се надявах да ме похвалиш каква добра домакиня съм - но не би, а уж си ми приятел.
РГ, от къде го измисли това име - много грозен ник нейм за една жена/дама.

По темата - мислш че една жена/мъж на възраст над 35 е доста над илюзиите за прица/принцесата. Просто с времето си научил, че приказките са едно, а живота- съвсем друго.

# 5 281
  • София
Е айде стига с моя никнейм де Joy
Някъде вече ме питаха тук из темата, отговарях...
Сега още веднъж, и то по-сериозно: никнеймът не отговаря на характера ми. Избрах го, защото ми е писнало от захаросани именца по форумите, пък и нищо друго не ми хрумваше при регистрацията Laughing. Исках да дразня Mr. Green /който би се раздразнил от такова нещо де/, да провокирам и да карам хората да мислят. Избрах името и като протест срещу всички клиширани представи за женственост.

# 5 282

Човек колкото повече расте толкова повече помъдрява и трудно могат да го излъжат.А и желаещите са по-малко,защото връстниците са му по-малко,защото са се изпоженили и децата им вече и бал могат да имат Wink
Много пък са капризни,взискателни и ..............от много избиране оставят сами Simple Smile
Когато човек стане някъде на 38год.вече е утвърден характер и трудно се намира подходящата половинка.Докато,като са по-млади мъжът и жената се нагаждат
Други стават саморасляци и така се чувстват добре,но им липсват деца
В чужбина много често се случва жената да гради кариера и като стане на 40год. ражда две,три деца едно след друго.Всичко е въпрос на избор,мироглед и КЪСМЕТ.
Желая ви много късмет! Simple Smile

# 5 283
Розмариня, какво ги питаш мъжете? Те обикнивено представа си нямат с какво точно ги привлича първоначално жената, за която после се женят. Те инстинктивно разпознават коя от нас става за семейство и коя - само за секс. Или за нито едно от двете.

Лабрадор каза, че първо трябва да бъдеш "забелязана".

Моето мнение е следното.

За да "хващаш окото" дрехите ти трябва да са в наситени цветове, които да подчертават цвета на очите ти. Избягвай дюс материите, защото показват известна липса на гъвкавост. Ако все пак се спреш на дюс блуза, разнообрази с някое шикозно бижу, което да се спуска до пъпа. Ако полата е дюс, нека блузата е пъстра.

Подбирай материи, които са хем леки, хем да стоят добре по тялото, хем да не прозират. Трикото, с малко еластан в него, е идеален вариант. От него стават изключителни поли, които подчертават женствената фигура. Една такава пола до глезените е те прави далеч по-атрактивна, отколкото минижуп до поддупието.

Не се страхувай да носиш ярки десени. Лятото предразполага към повече сочност. Блузите трябва да са по тялото, но без да разголват гърдите, а да ги подчертават.

Големите обеци обикновено стряскат мъжете. Ограничи бижутата до колиета, гривни и може би по някой едър пръстен.

Гримът трябва да е оскъден, в естествени цветове.

И да, усмивката е изключително важна. Ако трябва говори със зъболекаря си за избелващи препарати, които не са опасни за емайла.

Сега ще потърся снимки, за да видиш какво мам предвид, като описвам дрехите и грима.

# 5 284
Фея , много хубав подпис !

Бих го казала на всички жени,а и на мъжете! Hug

,,Dream until your dreams come true.,,

# 5 285
DreamingHug

Ето няколко поли от трико, които подчертават женствената фигура:

И ето едно видео за това как да се нанася минималистичен грим

# 5 286
Фея, дрехите много зависят от фигурата. Аз например с такава дължина на полата изглеждам ужасно, е да определено ще ме забелажат но няма да е в благоприятна светлина

# 5 287
Не съм много опитна и ограниченият опит не е с пълна успеваемост, но се надявам да се отчете, че ако ще и да е безполезен, съветът ми е добронамерен.

За да е ок външният вид има нужда от наличието на някои плюсове и отсъствието на някои минуси, най-общо казано. Според мен най-вече е в плюс на жената да излъчва здраве (поддържана кожа, коса, фигура дори ако щете и т.н.-съзнателно и подсъзнателно търсени от отсрещния белези), да има доловим стил ( все пак говорим за зрели хора, трябва да се просмуква през опаковката и нещо отвътре) и, разбира се, присъствие. Има хора (често лекари, например), при които човек чувства, че говорейки с тях има пълното им внимание, че те са там, срещу тях в мислите си и активно присъстват в ситуацията. Малко тъпо го обясних, но надявам се се разбра. Предвид колко машинално говорят помежду си повечето хора, разговорът с човек с подобно умение ( а аз вярвам, че може да се усвои) е освен всичко останало и емоционално ангажиращ - човек, видно получаващ нечие внимание, се чувства специален и ценен на едно много първично ниво.  Две изречения, разменени по този начин, карат човек да мисли дълго за тях след това и си ги спомня с емоция, а не само като съдържание. А веднъж в мислите на някого, крачката до действията се скъсява. Добре е да има и ситуации - вратички, които да карат човека отсреща да мисли, или по-скоро да кара мисли да минават през главата му. Да си изпуснеш кърпичката, един вид. Не се цели трима да скокнат и да я подадат, а на човека импулсивно да му мине мисълта да го направи. Най-напосоки го давам примера, да се чете символично.
Нищо от това, което съм написала, не е лично насочено към някого, просто споделям впечатления какво съм забелязвала да има ефект (не само с поглед върху моя живот, а по принцип). И имам най-добри чувства към всички, които си разголват душите в тази тема.

# 5 288
  • София
... немалко мъже смятат дългите поли за бабешки Mr. Green Или ставали "за ходене на пазара". Преди 3 дена последно един младеж ме занити към земята с подобна забележка Laughing

# 5 289
  • Tам през Атлантическия океан
Розмариня, какво ги питаш мъжете? Те обикнивено представа си нямат с какво точно ги привлича първоначално жената, за която после се женят. Те инстинктивно разпознават коя от нас става за семейство и коя - само за секс. Или за нито едно от двете.

Лабрадор каза, че първо трябва да бъдеш "забелязана".

Моето мнение е следното.

За да "хващаш окото" дрехите ти трябва да са в наситени цветове, които да подчертават цвета на очите ти. Избягвай дюс материите, защото показват известна липса на гъвкавост. Ако все пак се спреш на дюс блуза, разнообрази с някое шикозно бижу, което да се спуска до пъпа. Ако полата е дюс, нека блузата е пъстра.

Подбирай материи, които са хем леки, хем да стоят добре по тялото, хем да не прозират. Трикото, с малко еластан в него, е идеален вариант. От него стават изключителни поли, които подчертават женствената фигура. Една такава пола до глезените е те прави далеч по-атрактивна, отколкото минижуп до поддупието.

Не се страхувай да носиш ярки десени. Лятото предразполага към повече сочност. Блузите трябва да са по тялото, но без да разголват гърдите, а да ги подчертават.

Големите обеци обикновено стряскат мъжете. Ограничи бижутата до колиета, гривни и може би по някой едър пръстен.

Гримът трябва да е оскъден, в естествени цветове.

И да, усмивката е изключително важна. Ако трябва говори със зъболекаря си за избелващи препарати, които не са опасни за емайла.

Сега ще потърся снимки, за да видиш какво мам предвид, като описвам дрехите и грима.

Peace

Споделям

Сещам се за една колежка , нищо особенно като фигура и лице ,но така се обличаше  Flutter такова настроение излъчваше че ...... няма как да не ти стане любимка  Grinning Имаше и самочуствие въпреки не идеалните мерки  Peace Даже много жени 'злобейкаха' и казваха - "Да и имам и самочуствието"  , но мацката тези неща не ги отразяваше особенно  Laughing Носеше късо дори и да не и отиваше кой знае колко  Hug и ей Боже понякога дори и на мен ми изглеждаше сеХси  Grinning

# 5 290
Тук на  COSMO сте го обърнали май, да Laughing
П.П Никога няма да ме видите с такава пола като показаната по-горе. Мое мнение Peace

# 5 291
П.П Никога няма да ме видите с такава пола като показаната по-горе. Мое мнение Peace

Мен ми се струват бабешки. #Crazy

# 5 292

Мен ми се струват бабешки. #Crazy

Ти ей затуй не можеш да си намериш жена..... като ти казват женствени, значи са женствени  Mr. Green

# 5 293
# 5 294
То, в края на краищата, наистина е до фигура и до вкус. Аз затова споменах в поста си, че "моето мнение е следното", защото се основава на личния ми опит.

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 20:03 от Фея Кръстница

Общи условия

Активация на акаунт