Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 260 692
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 255
Що го ядете човека?

Да ви се похваля - и на мен снощи ми заяви един 32 г младеж, че би искал да прекара живота си с жена като мен..Wink)

# 256
  • София
Тук за брак в гражданското ли говорим непременно ??

За брак, ами! Няма да си играем на шикалки!

Кико, ама съвсем наистина ли, семейство с брак, деца, общ пенсионен фонд...? Няма ли да ти е малко старичка тепърва да ражда, ти като станеш на 40 тя ще е на 50, баш в критическата, а по теб ще се заглеждат младите мачки, пък и дете ще има да дундуркаш. Докато се усетиш, и тя излязла в пенсия.

# 257
Ако живейки заедно си допаднем така както на мен ми се иска, бих й предложил брак. Аз не се страхувам от сериозно обвързване.
Както на теб ти допадне(ти се иска), браво, буамуахахаха Joy
Упс, извинете, браво, браво, браво, за един смел потенциален жених.  newsm44 newsm18 newsm18

# 258
  • София
Що го ядете човека?

Да ви се похваля - и на мен снощи ми заяви един 32 г младеж, че би искал да прекара живота си с жена като мен..Wink)

Магарчо, ама "с теб" не е същото като "като теб".  Wink

# 259
  • София

Andariel без гражданско не признава.

# 260

Кико, ама съвсем наистина ли, семейство с брак, деца, общ пенсионен фонд...? Няма ли да ти е малко старичка тепърва да ражда, ти като станеш на 40 тя ще е на 50, баш в критическата, а по теб ще се заглеждат младите мачки, пък и дете ще има да дундуркаш. Докато се усетиш, и тя излязла в пенсия.

Ей, брей, не четохте ли темата за пенсиите? Ами те се отменят! Не плаши човека!

# 261
Що го ядете човека?

Ми страдаше човека, че съм обвързана към момента..

Магарчо, ама "с теб" не е същото като "като теб".  Wink

# 262

Е,какви шикалки бе,Андариел ! Половин свят вече живее без подпис в гражданското !
Значи от една страна тези,които живеят 20 години с мъжете си без брак са ОК, а тези,които са склонни да го направят нещо не им е наред щом не искат да минат по венчилото ? Нещо не ми се връзва логиката. Пак се стига до ЗА и ПРОТИВ подписа в гражданското.

Човекът каза,че би споделил живота си с тази жена ! А вие го емнахте, що ли ...  Laughing

# 263
  • София
не знам, дриймингг, няма да срещнеш много двойки, които живеят заедно от 20 години, пък нямат брак.
Емнах го, щото гледам че нещо се дърпа, все едно зъб ще му вадят.  Laughing Приказва ги тук едни как била супер, слушал я 4 часа със зяпнала уста... А за последното аз си помислих, че тази мацка е голяма латерна, щом е успяла да уплътни 4 часа с монолог и се зачудих колко ли време ще му трае ентусиазмът на нашия човек да я слуша да дърдори толкова време. Бас ловя, че след няколко месеца ще гледа повече да я завлича в леглото и да й казва "да, скъпа, да, може ли след мача".

# 264

Същия риск го има ако се обвърже с мъж на нейната възраст. Да се загледа по по-млада жена. Тя е много красива жена, съмнявам се да остарее.

# 265
Защото на някои не им се вярва.
Анди, какво значи стара на 50. Та аз се имам за млада. До 67 имам още 20 години да работя - цяло поколение да отгледам.

# 266

Злото ли й мислиш? Недей така! Вярно е, иначе, че Онли дъ гуд дай йънг, както пеят Мейдън!

# 267
4 часа с монолог и се зачудих колко ли време ще му трае ентусиазмът на нашия човек да я слуша да дърдори толкова време. Бас ловя, че след няколко месеца ще гледа повече да я завлича в леглото и да й казва "да, скъпа, да, може ли след мача".
Това е професионално изкривяване.

# 268
Е та той Кико не беше ли колега също? Трябва да имат график за приказките тогава. Абе всичко се оправя, воля да има човек!

# 269
  • Once there was a Hushpuppy...
Да напиша нещо по темата Mr. Green
Не знам дали е трудно да се омъжиш след 35г. , но със сигурност вече е писано, че си много по-натоварена психически, емоционално, обременена със съмнения към хората, както и изхабена.
Сигурно няма да се хареса това на мнозина, но си е така! Аз например съм почти на 36 и ако не бях омъжена от 12год. сега тепърва - никога нямаше да го направя.
Всяка възраст си има своите положителни и отрицателни емоции, мислене и заряд. Определено на 20+ жената се омъжва по-лесно, отколкото на 35+. Все пак човек се променя с годините/дори и визуално Laughing/ и това също допринася за различните фази в живота му.  

Общи условия

Активация на акаунт