Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 361
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Сега е моментът някой да каже "как е възможно, толкова хубаво момиче, и добро, и уметно да стои само, а нейната приятелка Джейн е толкова грозна, дебела, проста, пък как се уреди, мъжът й я гледа с обожание и върши всичко вкъщи".

# 511
Пу, ще взема да ви пусна и моя снимка да ми гледате защо не ми върви с мъжете  Mr. Green

# 512

Мога да продължа. Познавам хиляди жени точно като нея и без пластики.

Аз за спорт говорех, какви пластики? И майката на Наоми Кемпбъл изглежда добре в тяло, но не и в лице. И то с уговорката, че не сме я виждали по бански.

# 513
  • Once there was a Hushpuppy...
Да, ама историята познава и 120кг. жени, 120 пъти по-обичани и щастливи в брак и то с по 2 деца! Wink За, разлика от нещастни визуално модели за подражание Laughing

# 514
Значи, проблемът не е по начина, по който изглежда, а как се държи. Щом всички бягат от нея, би следвало да си зададе въпроса "защо?".
Точно с тази идея постнах снимките - не възрастта е определяща, а поведението. Същите проблеми имаше и на 20-25, но тогава изглеждаше и по-зле физически, не се обличаше добре и т.н. Сега е по-красива, с по-голямо самоуважение и самочувствие, но резултат все така няма.

Сега е моментът някой да каже "как е възможно, толкова хубаво момиче, и добро, и уметно да стои само, а нейната приятелка Джейн е толкова грозна, дебела, проста, пък как се уреди, мъжът й я гледа с обожание и върши всичко вкъщи".
Laughing Точно това се пита и тя. Най-добрата й приятелка е към 100 кг, а от години сменя гадже след гадже и тя ги разкарва, а не те нея. И вече е щастливо омъжена.

# 515
  • София - Рим и обратно
Стига с този външен вид и тълпи от обожатели. Както се вижда - не всичко зависи от тези фактори. Ако нямаш никакво излъчване и ти е идея фикс да се омъжиш, естествено, че ще бягат. То си личи много неприятно този стремеж към брак.
Затова казвам - ако си разведена, дори и на 50 - имаш по-голям шанс, защото вече приоритетите ти са други, а не отчаяно как да си хванеш съпруг на всяка цена.

# 516
  • Варна
Невена, пак питам - как разбра за спането на дясна страна или по гръб?

# 517
Пука му на мъжа колко езика владее жената. И е прав да не му пука. Те не са дори признак за интелигентност, а за знаене на езици.
Ако е хубавка /тази изглеждаше такава/ и не й върви, то определено й куца нещо с контактите, с отношенията, с поведението, с възприемането и/или себевъзприемането, с поддържане на имиджа и интереса /то не е лесно и това, лесно е да го поддържаш за кратко, ма за дълго не всеки го може/. Не може да не й куца, без причина нищо няма. Но не я познавам, че да разсъждавам над въпроса "Какво".

И да, и младите и старите могат да бъдат и приети и неприети, желани и нежелани /дори за брак, не за конкубинати някакви/. Независимо от циците. Ето, и Кико това ви каза!

# 518
  • Paris, France
Богиня, отговарям, ама все по някой нов отговор изкача и не мога да публикувам. Разбрах, защото от дългото лошо кръвоснабдяване от натиска се променят меките тъкани, хрущялите и даже костите. Най-изпъкналата страна на зигомата от страната на която спи е винаги малко по-ниско разположена. На врата има хоризонтални видими гънки, които също са леко асиметрични. Това накратко

# 519
  • Варна
Невена, признай си, какво работиш. Shocked Око-рентген, може би. Mr. Green
А какво става, ако спиш по корем?

# 520
И да, и младите и старите могат да бъдат и приети и неприети, желани и нежелани /дори за брак, не за конкубинати някакви/. Независимо от циците. Ето, и Кико това ви каза!

Отнася се и за един и същи човек на различни години и кой оценява и какви са му предпочитанията му..

# 521
  • София
Стига с този външен вид и тълпи от обожатели. Както се вижда - не всичко зависи от тези фактори. Ако нямаш никакво излъчване и ти е идея фикс да се омъжиш, естествено, че ще бягат. То си личи много неприятно този стремеж към брак.
Затова казвам - ако си разведена, дори и на 50 - имаш по-голям шанс, защото вече приоритетите ти са други, а не отчаяно как да си хванеш съпруг на всяка цена.
Хората избират с кого да се съберат, заради начина, по който другия ги кара да се чувстват, а не заради изпълняването на други критерии. Една жена може да е невероятно красива, умна, възпитана и тн, но да кара мъжете да се чувстват некомфортно в нейната компания. Познавам разни варианти на такива жени и все са сами, независимо от възрастта.

# 522

Отнася се и за един и същи човек на различни години и кой оценява и какви са му предпочитанията му..

И това е тъй. Имам толкова различни примери.
Ако човек има известна доза здрав самокритицизъм може да установи къде му куца и сам да поизмени някои детайли, да се префасонира тъй, че от залежаваща стока да стане търсена.
Ако не може сам, то може да ползва помощ от приятел, глас от публиката. Даже професионална може да опита- стига да иска да прогледне дребната истинка, че ако нещо ни е некомфортно в повечето ситуации, то проблемецът си е вътрешен, на този, дето го убиват всички обувки.
Само че с възрастта човек е по- малко склонен на промени или ако е имал такава склонност, то той е щял да я прояви и са останали основно върлите привърженици на "причината е навън".

# 523

А сега признай, не е ли загадка това?? Mr. Green

# 524
  • Paris, France

Е, какво и е на лицето? Предвид възрастта и си е повече от добре. На снимката, на която е на минимум 55, няма нито назолабиални гънки, нито увиснали кожи и гушища нито торби под очите. Колко жени нслед 40 могат да имат вертикална линия на долната челюст? А дебела твърда кожа? А гладка кожа над горната устна?

Богиня, не работя, мързи ме. При спане по корем натискът е изместен малко напред и става същото като на една страна, но с епицентър под окото и надолу. Вратът е по-набръчкан заради извиването. От опит говоря. Аз така спя.

Шанталче, все забравям. Не съм антрополог. Учила съм малко антропология, но беше трудно, защото трябваше учене и записах специалност с математика за по-лесно. Просто съм живяла насам натам и познавам страшно много хора с най-различен произход и житие и битие.

Общи условия

Активация на акаунт