Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 372
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 495
  • Paris, France
Съгласна съм с мъжкото мнение, че зависи от жената, ама когато става въпрос за чукане! Тогава и 40 годишните се харчат бая Laughing, ама когото същия този мъж тръгне да си избира жена за женене и да му ражда деца, съм малко предубедена, че една 40 годишна би изместила 20-25г.
Разбираш ли сега, ТОВА е отговора на въпроса от темата - ДАЛИ Е ЛЕСНО ДА СЕ ОМЪЖИШ СЛЕД 35г.

Вярно е, че при жената има пряка положителна връзка между младежкия вид и плодородието. В този смисъл жена, която изглежда по-млада изглежда по-фертилна и съответно желана. И ако на 20г почти всички жени имат някакъв шанс, то на 35-40 това съвсем не е така. Но фертилността е само част от личния капитал на една жена. Има го и икономическия елемент. Един мъж на 35-40 може да харесва 20 годишни но да не може да си ги позволи. Може това, което предлага да не носи на тези млади момичета допълнителна изгода (облага, интерес, удоволствие) и те да не искат да се вързват да му раждат деца. Това е причината в силно развитите икономически общества да има много възрастни бездетни мъже. Между 20 и 30г съм срещала съвсем прилични и нормално осигурени 35-40г мъже, които са се интересували от мене, но са ми били прекалено скучни, недостатъчно атлетични и красиви и съм ги отблъсквала. Предпочитала съм някой млад, засукан и наконтен танцьор или манекен. Просто финансовите изгоди, които те предлагаха не подобряваха значително живота ми.

Има и културни различия. Тук имам съседки с по 3-4 деца, че и от различни мъже, които си се омъжват и то за мъже без деца. В някои области на света зестрата, която мъжът плаща е толкова висока, че той предпочита да си спести разходите по жена дето я остане я не с него. Затова и тук са популярни такива връзки - местна по-възрастна жена с по-млад емигрант от Африка или другаде.

След 43-45, обаче биологията си дава своето отражение.
До 40 трудно можеш да различиш една жена на възраст от 30-40.

Младежкият вид не е само кожа. Друго е стегнато дупе, хубави крака, плосък корем и т.н. И дрехите тогава стоят другояче и целият облик е друг. Да си говорим сега, че на 45 годишна жена генът й може да осигури тези неща е несериозно.

Не съм съгласна. Познавам много жени над 50 със страхотни тела и то без пластики. Майката на Наоми Кампбъл зле ли изглежда? Имала е труден живот и не е била богата. А Наоми Кампбъл на 40? Ето ги:

# 496
Аз не познавам нито един разведен,на около 40-45 ,с втора жена на 35-40.Всичките се ожениха за около 25 годишни.
Тези са се оженили за любовницата си. Аз говоря за такива които си походят и решат да си седнат на дупето

# 497
  • София
мацките на снимките хич не ми изглеждат нашенки. Твърде са бледи, дя не кажа безцветни. На англичанки ми мязат.

Невена, ти откъде знаеш, че майката на Наоми Кембъл е натюр? Майката не пада по-далеч от дъщерята, особено когато влезе  под прожекторите.

Другарки, другарки, колкото и да се напъваме тук да си доказваме как на 35+ сме още млади като на 25+, нещата са точно наопаки - по-добре е да си млада на 25, отколкото младееща на 35. То затова и има нюанс на младост с двете думи.

# 498
  • Paris, France

Около 30-35г и спи на дясната страна или по гръб.

# 499
...
Хайде, кажете тази жена на колко години е, но бързо, че след 15 минути трия. Wink
Много добре се ориентирате във възрастта.
И двете снимки са от 2011 г. Жената е на 31, неомъжена и изобщо не й върви с мъжете. Все попада на екземпляри, които страдат по предишна любов и тя не успява да премести акцента върху себе си. Според мен изглежда на 25, но съдя не само по снимките, може би затова. Говори 4 езика наистина перфектно, с престижно образование. Какво й липсва, не знам.
Майка й е на 65 - много красива и невероятно младолика. Братята й също са младолики. на 35 години приличат на средношколци. Завиждам им за гена.

мацките на снимките хич не ми изглеждат нашенки. Твърде са бледи, дя не кажа безцветни. На англичанки ми мязат.
Ако имаш впредвид снимките, които аз постнах - една и съща жена е, и да, не е българка.

# 500

Невена, ти откъде знаеш, че майката на Наоми Кембъл е натюр? Майката не пада по-далеч от дъщерята, особено когато влезе  под прожекторите.

Другарки, другарки, колкото и да се напъваме тук да си доказваме как на 35+ сме още млади като на 25+, нещата са точно наопаки - по-добре е да си млада на 25, отколкото младееща на 35. То затова и има нюанс на младост с двете думи.

другарке  Laughing, темата е не ние да не изглеждаме и на 45 като на 25 Wink/дай боже всекиму и до 85 поне/, а в това, че мъжете не можем да 'преметнем'. младото си е младо, пък ако ще и със задник като колело на волска каруца да е Wink

# 501
  • София
не че съм ги гледала внимателно, но са ми малко като китайците - все еднакви ми изглеждат.
ПратИ мацката в темата за визуализациите, направо дори в алтернативния. Ще има да визуализира, визуализира, и ще срещне визуализирания принц.  Laughing

Така е, Слънчева, ама жените искат да живеят с илюзии, не с реалността! Ще взема да мина в този бизнес с женските илюзии, само малко да се конвъртна! Но пък ще спецеля доста.

# 502
  • Варна
Невена, кажи за спането как разбра  Shocked

Ванилия, на мен също ми изглежда на около 30г. Не бих казала, че е много младолика.

# 503
  • Once there was a Hushpuppy...
Ох, докато публикувам - сто отговора.
Разбира се че е една и съща жената.
Първата снимка е на около 25, втората на около 35.

# 504
Първата снимка е на около 25, втората на около 35.
И на двете е на ~31 г. Първата снимка е от януари, втората от октомври. Явно с изправена коса се състарява.

# 505
...
Хайде, кажете тази жена на колко години е, но бързо, че след 15 минути трия. Wink
Много добре се ориентирате във възрастта.
И двете снимки са от 2011 г. Жената е на 31, неомъжена и изобщо не й върви с мъжете.
Това, на първо четене, ме учуди.Защото изглежда страхотно.И би трябвало да има едва ли не тълпи от обожатели след нея....
Но:Изглежда някак наивна,доверчива,плаха....и може би това привлича подобен тип мъже.
Трябва й малко повече самочувствие, т.е. да е по-нахакана и дръзка.

Лелее,пак се направих на психар...    Mr. Green

# 506
Краси, наистина има тълпи от обожатели, но като си избере някой връзката не потръгва. Имаше и случай с упорит от години обожател, за когото тя беше идеал. Връзката им издържа сигурно по-малко от 3 месеца - влюбил се в друга.

# 507
  • Варна
Значи, проблемът не е по начина, по който изглежда, а как се държи. Щом всички бягат от нея, би следвало да си зададе въпроса "защо?".

# 508
  • Paris, France
Невена, ти откъде знаеш, че майката на Наоми Кембъл е натюр? Майката не пада по-далеч от дъщерята, особено когато влезе  под прожекторите.

1) Няма пластики, които да могат да дадат такъв тургор на кожата.

2) Под очите има леко свличане на мазнини и това не би го имало след пластика.

3) Никой никога не я е виждал драстично променена.

4) Жени с подобен на нейния произход и подобен стил на живот (балерина, не пуши) изглеждат точно така на нейната възраст.

5) Тя е в ремисия от рак и на такъв етап липосукции и много други са абсолютно противопоказани.

6) Когато е с вдигната коса има плавно преминаване от пореста кожа към мъхеста в частта пред ухото.

Мога да продължа. Познавам хиляди жени точно като нея и без пластики.

# 509
Краси, наистина има тълпи от обожатели, но като си избере някой връзката не потръгва. Имаше и случай с упорит от години обожател, за когото тя беше идеал. Връзката им издържа сигурно по-малко от 3 месеца - влюбил се в друга.

Може да е зле в леглото или да има нещо друго, което отблъсква мъжете.

Общи условия

Активация на акаунт