Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 415
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 480
http://good-times.webshots.com/photo/2358241610042618235Uppymb
http://good-times.webshots.com/photo/2084526710042618235XhutPM
Хайде, кажете тази жена на колко години е, но бързо, че след 15 минути трия. Wink

# 481

И аз имам връзка, ама не е същото. Казвам, мое мнение.

За какво са ви тези бракове? Аз от както се помня, все съм бракувана. Пфуу ... Добре че го няма през половината време.

# 482
  • Колибите

И аз имам връзка, ама не е същото. Казвам, мое мнение.

За какво са ви тези бракове? Аз от както се помня, все съм бракувана. Пфуу ... Добре че го няма през половината време.

Ами, класика - желанието да се видя в бяла булчинска рокля.

# 483
...........
Хайде, кажете тази жена на колко години е, но бързо, че след 15 минути трия. Wink

Около 30-те. Но съдейки по най-близката ми приятелка, може и да е на 40. Съпоставяйки я с братовчедка ми обаче, може и да е на 25.  Mr. Green

# 484
Цитирай, ако може някой от многото случаи на по-лесно омъжени след 35г., как са успяли точно?

След 35 всички мъже около тази възраст които не са женени вече предпочитат жена на 35 улегнала, отколкото да се разправят с 20 годишни и да ги превъзпитават. Ако са могли да направят това т.е. да си превъзпитат девойче на 20 да са го сторили.
Всички разведени след като си "походят" година - две и решат, че по-хубаво от домашното огнище няма също тук.
Всички стари ергени които решават, че все пак сам не се живее на стари години и все пак остаряват предпочитат тази възраст защото жените нито са стари да не могат, нито са вятърничави. Повечето на тази възраст имат работа, професия и могат да се грижат за себе си и за едно дете, ако се наложи.
Да не забравяме и вдовците. Една възраст която се издържа много трудно / около тези години започват да излизат доста болести/ и останалия сам партньор го преживява доста трудно.

# 485
  • София
около 25

не ми се иска да обращаме темата за/против брака. Все пак, ако толкова подписът не е важен, защо е толкова трудно да се положи? На месец сигурно се разписвате на десетки документи за щяло и нещяло, какво толкова, един подпис в гражданското! И какво толкова, една бяла рокля, двама свидетели и малко празник!

Па, то, не са чак толкова много 35-гдишните свестни неженени мъже.

# 486
# 487
На около 30.+ - 2-3 години.
НО на мен по принцип ми е трудно да отгатвам години....

Не знам дали 35+ изглеждат по-добре от 20+ .Но един факт е доказателство коя от двете категории се " харчи " по-лесно:разведените мъже в 90 % от случаите се женят втория път за много по-млади жени.
Аз не познавам нито един разведен,на около 40-45 ,с втора жена на 35-40.Всичките се ожениха за около 25 годишни.
Разбира се ,има и изключения,но те само потвърждават правилото.

# 488
Нищо не мога да кажа по темата , но да се оплача.

Все по-често ми се случва да отварям врати на мъже и да им давам път. Имам чувството, че ако им подам ръка на слизане от автомобил, ще я приемат и ще препърхат с мигли от благодарност.

тук кръстихме един съсед "принцесата"
1/2 се гътна от смях, когато му обяснявах как излизам от входа и задържам вратата, за да мине съседката с новороденото си бебче, обаче пръв се изнесе мъж и заедно с кучето без изобщо да поеме вратата след себе си
и това не е изолиран случай
мъжете сякаш наистина стават все по-крехки
 Joy

# 489
След 35 всички мъже около тази възраст които не са женени вече предпочитат жена на 35 улегнала, отколкото да се разправят с 20 годишни и да ги превъзпитават. Ако са могли да направят това т.е. да си превъзпитат девойче на 20 да са го сторили.
Точно. Съпругът ми има няколко приятели над 40-те, които се ожениха за жени на 40 г.
20-годишните не им се връзват, защото споменатите мъже не са от вървежните с изключение на последния.
Мъжете в случая са такива:
№1 дребен, скучен, плешив, богат, неумел в свалките; №2 що-годе симпатичен, с леко наднормено тегло и неуспешен бизнес; №3 синеок, среден на ръст, много чаровен, с успешен бизнес, но младите жени му идват възглупави и си избра умна, грозновата жена на 40. И тримата имат деца вече.

# 490
не ми се иска да обращаме темата за/против брака. Все пак, ако толкова подписът не е важен, защо е толкова трудно да се положи?
Такъв не бих сложила, но не бих и живяла с човек без да зная кое е мое и кое негово. Да оставим другите "подробности".

# 491
  • София
все повече мъжете стават женчовци, да не кажа онази дума с п.

# 492
30+-5
/Много е хубава!/

# 493
  • София - Рим и обратно
Що да е трудно, зависи за кой път.

# 494
  • Once there was a Hushpuppy...
Даа, то сега ако сложим за критерий и да са богати мъжете, че да ги избират жените/а, не по любов Heart Eyes/, нещата изпростяват, яко!
Много се дразня от подобни щуротии - Вървежни мъже Laughing, смешни са ми въпросните Joy
Днеска е вървежен, утре си бие ботокс и става мумия на 50-60, за да е пак вървежен, а оная му работа е омекнала от преди 20 години, но бил вървежен.......пфуууу, как сме го изпуснали Joy
Ааа, сетих се такива са само за 20 годишните мацки hahaha

Общи условия

Активация на акаунт