Разбираш ли сега, ТОВА е отговора на въпроса от темата - ДАЛИ Е ЛЕСНО ДА СЕ ОМЪЖИШ СЛЕД 35г.
Вярно е, че при жената има пряка положителна връзка между младежкия вид и плодородието. В този смисъл жена, която изглежда по-млада изглежда по-фертилна и съответно желана. И ако на 20г почти всички жени имат някакъв шанс, то на 35-40 това съвсем не е така. Но фертилността е само част от личния капитал на една жена. Има го и икономическия елемент. Един мъж на 35-40 може да харесва 20 годишни но да не може да си ги позволи. Може това, което предлага да не носи на тези млади момичета допълнителна изгода (облага, интерес, удоволствие) и те да не искат да се вързват да му раждат деца. Това е причината в силно развитите икономически общества да има много възрастни бездетни мъже. Между 20 и 30г съм срещала съвсем прилични и нормално осигурени 35-40г мъже, които са се интересували от мене, но са ми били прекалено скучни, недостатъчно атлетични и красиви и съм ги отблъсквала. Предпочитала съм някой млад, засукан и наконтен танцьор или манекен. Просто финансовите изгоди, които те предлагаха не подобряваха значително живота ми.
Има и културни различия. Тук имам съседки с по 3-4 деца, че и от различни мъже, които си се омъжват и то за мъже без деца. В някои области на света зестрата, която мъжът плаща е толкова висока, че той предпочита да си спести разходите по жена дето я остане я не с него. Затова и тук са популярни такива връзки - местна по-възрастна жена с по-млад емигрант от Африка или другаде.
До 40 трудно можеш да различиш една жена на възраст от 30-40.
Не съм съгласна. Познавам много жени над 50 със страхотни тела и то без пластики. Майката на Наоми Кампбъл зле ли изглежда? Имала е труден живот и не е била богата. А Наоми Кампбъл на 40? Ето ги: