Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 423
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 525
Хората избират с кого да се съберат, заради начина, по който другия ги кара да се чувстват. Една жена може да е невероятно красива, умна, възпитана и тн, но да кара мъжете да се чувстват некомфортно в нейната компания.

Така е, не всичко зависи само и единствено от външния вид . Peace

# 526
  • София
Последно как трябва да се спи?  Mr. Green Да се въртиш на шиш ОК ли е, че аз се мятам като риба цяла нощ. Joy

# 527
Ти вече си омъжена, спи си както искаш  Joy

# 528
  • Варна
Невена, жалко, че човек няма как да контролира начина си на спане. Хех, и аз спя по корем, значи няма дълго да съм хубава.

# 529

Вярно е, че при жената има пряка положителна връзка между младежкия вид и плодородието. В този смисъл жена, която изглежда по-млада изглежда по-фертилна и съответно желана. И ако на 20г почти всички жени имат някакъв шанс, то на 35-40 това съвсем не е така. Но фертилността е само част от личния капитал на една жена. Има го и икономическия елемент. Един мъж на 35-40 може да харесва 20 годишни но да не може да си ги позволи. Може това, което предлага да не носи на тези млади момичета допълнителна изгода (облага, интерес, удоволствие) и те да не искат да се вързват да му раждат деца. Това е причината в силно развитите икономически общества да има много възрастни бездетни мъже. Между 20 и 30г съм срещала съвсем прилични и нормално осигурени 35-40г мъже, които са се интересували от мене, но са ми били прекалено скучни, недостатъчно атлетични и красиви и съм ги отблъсквала. Предпочитала съм някой млад, засукан и наконтен танцьор или манекен. Просто финансовите изгоди, които те предлагаха не подобряваха значително живота ми.

Ето това е много вярно, но доста от жените тук не го разбират. Аз попитах преди няколко страници тези от вас, които имат дъщери да си представите, че 19 годишната ви дъщеря ви доведе някой на 37 -40 години, който е вероятно на възрастта на мъжа ви. Ако е много богат ще разберем, но ако е просто нормален шансовете му клонят към нула. Кажете каква ще ви е реакцията и какво ще посъветвате дъщеря си.
Мъжът над 35 има абсолютно същите шансове като жената над 35. Вие разсъждавате от позицията на това, че само мъжете имат избор. Тотално невярно!!!

# 530
И това е тъй. Имам толкова различни примери.
Само че с възрастта човек е по- малко склонен на промени или ако е имал такава склонност, то той е щял да я прояви и са останали основно върлите привърженици на "причината е навън".
Човек се променя и без да иска с годините, дори и не забелязва как.
Другите също се променят и в един момент в които пътищата са се разминавали с друг се оказва, че може да се пресекат и тръгнат в еднаква посока.
Самата аз си давам сметка колко съм се променила , въпреки, че не искам да го приема и си казвам същата съм, просто друг не е оценил.

# 531
  • София
Ти вече си омъжена, спи си както искаш  Joy
А то семейният статус най-бързо се поменя, няма да изпадам от пазара, я!  Mr. Green

# 532
Само дето при мъжа възможността да има деца продължава доста повече, отколкото при жената. Confused /в случай, че това има значение , щото може и да няма/

# 533
Не мога да повярвам, но най-после съм съгласна с Бояна и Кафето с мед.  Grinning
Перфектното състояние на меките тъкани и зигомата са нулева гаранция за успех в сантименталната сфера.  Примери много , дори и в 1 лице.

От моят богат опит на наблюдение над най-различни типове жени съм останала с един единствен извод - когато една жена знае коя е рядко има проблеми със създаването на връзка.
Естествено едни среди са по-благоприятни от други, ма това го казах още на 2ра страница.
Държа на мнението си, че на българските мъже 'нещо им има', много са потънали  в клишета и стереотипи и за жени извън тях е много по-лесно да намерят съпруг в странство.

# 534
Аз попитах преди няколко страници тези от вас, които имат дъщери да си представите, че 19 годишната ви дъщеря ви доведе някой на 37 -40 години, който е вероятно на възрастта на мъжа ви.
За мен ще бъде чисто емоционална реакция защото засяга моето дете, но ако момичето ми е непознато не разсъждавам така.

# 535
И това е тъй. Имам толкова различни примери.
Само че с възрастта човек е по- малко склонен на промени или ако е имал такава склонност, то той е щял да я прояви и са останали основно върлите привърженици на "причината е навън".
Човек се променя и без да иска с годините, дори и не забелязва как.
Другите също се променят и в един момент в които пътищата са се разминавали с друг се оказва, че може да се пресекат и тръгнат в еднаква посока.
Самата аз си давам сметка колко съм се променила , въпреки, че не искам да го приема и си казвам същата съм, просто друг не е оценил.

А смяташ ли, че с възрастта шансовете това да се случи /да те оценят в разисквания в темата, ако има вече такава, аспект/ намаляват? Мисля, че това е точно по темата- дали става по- трудно да те оценят с годините. Конкретики има разни, извън тях, според теб общият масов случай дали е такъв?

Иначе човек се променя и нецеленасочено, разбира се. В различни посоки, при това. Едни узряват, а други се научават да се отпускат. Пример само са различни изменения. Иначе има много други.

# 536
Само дето при мъжа възможността да има деца продължава доста повече, отколкото при жената. Confused /в случай, че това има значение , щото може и да няма/
Има, повечето искат да имат деца. Тези които нямат.
В това отношение жената е доста по- ограничена, не само с възможностите да има дете, но и износване на детето, както и това в по- късна възраст да се появят различни аномалии.

# 537
Има, повечето искат да имат деца. Тези които нямат.
В това отношение жената е доста по- ограничена, не само с възможностите да има дете, но и износване на детето, както и това в по- късна възраст да се появят различни аномалии.
За жалост: да.

# 538
  • Paris, France
Богиня, има бе! Нали и хирурзите, и то човек, и то трябва да яде Joy. И аз спя по корем и по друг начин не мога. Миииии, грозна ще ходя.

caffeine , дъщеря ми едва ли ще доведе на 19г 37 годишен обикновен мъж. Просто тя, като повечето момичета тук, иска нещо по-модерно и младо. Но ако такъв си хареса, няма проблем да го доведе. Даже на рожденните си дни не кани деца, за които се знае, че не носят хубави подаръци  Embarassed. Ако е известен, богат е друго. По-вероятно е 19г ми син да води 37г жени, защото на 19г едва ли ще има икономическата мощ за разнообразен полов живот с връстнички. А и връстничките му ще искат любов, вярност, подаръци, бяла рокля, деца а на него за тези неща ще му е през оная.

Държа на мнението си, че на българските мъже 'нещо им има', много са потънали  в клишета и стереотипи и за жени извън тях е много по-лесно да намерят съпруг в странство.

Не е толкова лесно и зависи от човека. Аз не се виждам във връзка или брак с не- френскоговорящ. А говоря доста добре много езици и съм живяла в различни страни. Сега си представи 40 годишна, която е ходила из чужбина само по екскурзии и не знае добре никакъв чужд език да търси чужденец. И да заживява с него, когато досега е живяла с майка си, която я е прала и и е готвила. Познавам доста стари моми ж България, които плюят по българските мъже, но все с такива ходят.

# 539

Мъжът над 35 има абсолютно същите шансове като жената над 35. Вие разсъждавате от позицията на това, че само мъжете имат избор. Тотално невярно!!!

не знам какъв избор имат жените на 35- 40, когато мъжете на тази възраст определено може да предпочетат за разговор една жена на 38/примерно/, но биха се оженили за такава на 25/ако имат възможност/.

аз самата съм с два брака/по един на век Laughing/. и в двата брака, съпрузите ми са били и са с голяма разлика, но определено вече от висотата Mr. Green на годините си предпочитам мъжете на моята възраст. по- възрастните вече са ми скучни Wink Wink, обаче тези на моята възраст хич не си 'падат' по техни връстнички, ами гледат младичките. кръговрат  Laughing или избор - по избор Twisted Evil

слава богу, че не ми се налага да си търся мъж за брак Laughing

Общи условия

Активация на акаунт