Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 317
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 2 820
Ох, Невена - пишеш за около 30годишни жени, който търсели 10-15 години по-млади мъже, егати педофилията тая Франция  Joy

# 2 821
В темата за компроматите повечето въздишат по  50 г. Брад, а кажете ми колко от мъжете въздишат по 50 г. лелки, пък било и те "тунинговани".  А и мъжете с възрастта стават по-секси отгоре на всичкото Rolling Eyes
Брад Пит има толкова общо със средностатистическия мъж на 50, колкото и Моника Белучи със средностатистическа жена на 50.
Ако някой на 50 конкретно иска да си изпружи снимката тук- хайде:)
Иначе аз съм казвала и преди, ходя редовно на басейн, където контингента е след с 30 години по стар от мен, но има жени с тяло на 20 годишни. Едната я гледах редовно, плува много и много добре, но обикновено излиза преди мен от басейна и я виждах винаги с шапка и очила, мислех, че ми е набор. Веднъж само я засякох в съблекалнята и щях да си глътна граматиката- лицето й беше на поне 50 годишна ( не че изглеждаше и на толкова) . Дай боже всекиму.
Като знам какви остарели лелки има на по 50...

# 2 822
  • София
И така докога? Наблюдавам подобни примери и годините казват своето. За съжаление.

Ами не са се разделили
Дали ще те смени мъжаът ти за по-млада, малко зависи от възрастта му.
Чунким като е на 50 не може да му се доиска по-нов модел за смяна:)
В крайна сметка една връзка не е само секс, а предимно отношения.

Е, може да му се прииска, но това може да стане, може и да не стане. Ако сега аз си взема млад мъж, да го изловя с някоя младичка или утре да ми се врътне и да каже "сори, искам деца, а ти вече нямаш намерение да раждаш" е доста по-голяма от петдесет процента. Дори, ако щеш, е по0лесно да се преглътне хапа възрастен мъж с млада жена, защото дори биологично е по-логично - още бебета и продължаване на гените на мъжа. Обратното е чиста загуба - жена, вече минала биологичния си разцвет откъм фертилност и млад, здрав мъж, който е с малки шансове да има деца, ако остане цял живот с такава жена, отколкото ако е с някоя доста по-млада, способна за три години да навърти три бебета.
Той като се загаджи с 40-годината като е на двайсет и малко, тъкмо докато му се приискат деца, мацката ще е вече в менопауза, а той къмто 30-годишен.

# 2 823
Сега видях  Labrador какво е пуснал, от къде ги намира такива извратени източници той... Whistling
Представяте ли си какво меркантилно нещо е жената, на 70 г., "последен сезон", но  милионер искала Laughing. Не да кажеме другар в живота и т.н...

# 2 824
  • Galaxy 13197853088
сега пък новинарските сайтове били извратени
Извратен ще да е този млад милионер, дето ще
я грабне ...

# 2 825
... втора ходи вече втора година с подходящ, и двамата имат редовна работа и доходи, но той нещо се ослушва. а приятелката ми, понеже е деликатен човек, не иска да го притиска с въпроса кога ще се женят и т.н.  

Ами тогава да надуп4и презерватива, да си "забрави" хап4ето, да махне спиралата и ...
Аз пък не мога да си представя жена над 35 още да не и е дошъл акъла в главата и да иска да се обвързва с брак ... Виж това за децата го разбирам. аз съм на мнение , 4е за една жена е важно да има деца! Да мисли всякакви варианти за деца с /без брак и да се концентрира не върху проблематиката "мъж" , а върху проблематиката "деца". Мъж винаги може да се намери. Да не се коси.
Дали ще е един или друг ... напълно правилен няма. С единия компромисите ще са едни с другия други с третия трети ... според мен 4овек не намира идеалния партьор, ами поумнява и се напасва и разбира  Peace
Айде ти като омъжена на 22 ми кажи колко компромиса правиш за семейството и ми кажи дали с друг нямаше да правиш също толкова , може би други ...

Да допълня за по-младите жени ... Не съм сигурна дали опира само до външен вид, ами и до сериозността на обвързване. В смисъл о4аква се , 4е една над 30 годишна жена ще клони пове4е към обвързване . Това не винаги е целта на другата страна. Това пък с търсенето на постоянна връзка при жените над 30 е свързано с физиологията и възможността да имат деца до около 40 г. ...

4етох една статистика за германците и секса
и се оказало, 4е двойки над 60 г. правят по-4есто секс от мади родители на малки деца  Twisted EvilПросто имат пове4е врееме и не им е из4ерпана енергията да бавят някакви бебета  Peace

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 11:02 от Severina_

# 2 826
А, бившата съпруга на Лени Кравиц май 2 деца роди на въз младичкия си съпруг с тяло на гръцки бог Simple Smile След 40, о ужасТ. Тя самата на мен ми прилича на сушена хамсия, но той си я харесва, обичат и се и поколение имат.

Според мен няма правило за успешна връзка, а млад стар е нулева гаранция. А това 'той иска деца, па тя не може да му ги даде' ептен. В село Трън примерно, сигурно е фактор /то там какво да е фактор друго /, но човек като се хваща с някой дългосрочно са си обсъдили нагласите да няма ах и ох после.

Е, да признаем, че има и хора като Филип Киркоров, които се качват на ракета носител, но това го има премного и сред младите жени търсещи богат по-възрастен мъж

# 2 827
  • Paris, France
Ох, Невена - пишеш за около 30годишни жени, който търсели 10-15 години по-млади мъже, егати педофилията тая Франция  Joy

Писала съм за минали 30г жени. 30 годишните се размахват с 20 годишни, 4О годишните баби с 20+ момченца. И да, точно така си е. Виждах ги в префектурата като чакат за визи за възлюбените си. Гледах наскоро по телевизията предаване и показваха едно френско консулство в африканска държава. Служителят обясняваше, че тази година средната разлика във възрастта сред браковете, сключени от френски жени и местни мъже е 12г (жената по-възрастна). Тези мъже са от други култури, където се цени материалното благоденствие, бащите държат на децата си и затова не напускат възрастната съпруга. Мъжете са по принцип по-прагматични. За какво му е на 22-30 годишен да се развежда и да плаща наеми и издръжки? Седи си при бабата на топло, хапва си а ако толкова му се ходи с младо си похойква чат път. А може и деца да си прави с друга като се прибира в отпуска, няма проблем.

Сега затегнаха даването на визи и много нелегали правят бебета на дърти бездетни жени, защото, по този начин, като родители на френско дете не могат да бъдат изгонени. Някои още при получаването на визата изчезват. Жените се чувствуват излъгани, но пък на повечето от тях никoй местен или чужденец с документи няма да направи дете. Жал ми е за децата. Тук им казват бебета-визи или бебета-документи.

# 2 828
Веднъж само я засякох в съблекалнята и щях да си глътна граматиката- лицето й беше на поне 50 годишна ( не че изглеждаше и на толкова) . Дай боже всекиму.
Като знам какви остарели лелки има на по 50...

И аз съм имала такива шокиращи случки, дори онзи ден ш бара гледам в гръб една мацка с тяло на , аз се заглеждам по татуировки , лакове, интересен стайлинг .. като се обърна беше видимо над 50.
Мен малко ми става срамно пред такива жени... каква съм кифла.

# 2 829
Това с визите е малко по-друга история и в България не е така масово като във Франция, но също го има, все пак сме в ЕС.
Прочетох поста на Невена и се сетих за българска лекарка, която се омъжи за санитар от Бангладеш - тя беше на 40++, но не й личаха, той - на 20+. Не знам дали имат дете, но ми изглеждаха много приятна двойка.

# 2 830
егати гадното писание !    
Писала съм за минали 30г жени. 30 годишните се размахват с 20 годишни, 4О годишните баби с 20+ момченца. И да, точно така си е. Виждах ги в префектурата като чакат за визи за възлюбените си. Гледах наскоро по телевизията предаване и показваха едно френско консулство в африканска държава. Служителят обясняваше, че тази година средната разлика във възрастта сред браковете, сключени от френски жени и местни мъже е 12г (жената по-възрастна). Тези мъже са от други култури, където се цени материалното благоденствие, бащите държат на децата си и затова не напускат възрастната съпруга. Мъжете са по принцип по-прагматични. За какво му е на 22-30 годишен да се развежда и да плаща наеми и издръжки? Седи си при бабата на топло, хапва си а ако толкова му се ходи с младо си похойква чат път. А може и деца да си прави с друга като се прибира в отпуска, няма проблем.

Сега затегнаха даването на визи и много нелегали правят бебета на дърти бездетни жени, защото, по този начин, като родители на френско дете не могат да бъдат изгонени. Някои още при получаването на визата изчезват. Жените се чувствуват излъгани, но пък на повечето от тях никoй местен или чужденец с документи няма да направи дете. Жал ми е за децата. Тук им казват бебета-визи или бебета-документи.

Nevena Virolan ти изобщо мислиш ли върху това, което пишеш? Или просто идеш от село Татаранци  ище не можеш да вденеш какво е жена ? И каква е разликата с татаранска селянка?

# 2 831
  • Варна

Дали ще те смени мъжаът ти за по-млада, малко зависи от възрастта му.

Хм, моят бивш съпруг ме смени с по-стара ...Представяш ли си колко съм зле ... Confused

Да ви кажа, много хубаво си говорим тук, нещата са ясни и подредени. Но "зеленото дърво на живота" друго ми нашепва - в много случаи ни външен вид, ни възраст, ни някакви неповторими качества са нужни, за да пламне любовта. Че и да не угасне.

# 2 832
Значи с по-млад било добре, казвате, ама иначе като видите млада мацка с възрастен - се започва едно храчене  Tired

# 2 833

И на себе си, разбира се, полагайки утроени усилия да изглежда поне с няколко години по-млада.
Жените остаряват по-бързо от мъжете, чисто визуално, което също е голям минус за нас. Често между партньори на една и съща възраст се усещат осезаеми разлики, какво остава за някой с години по-възрастен от другия.

Изглежда за някои възрастта е без значение!!!!  Joy

http://www.bnews.bg/article-49783

Така че не губете надежда!!!!  Laughing

# 2 834
...в много случаи ни външен вид, ни възраст, ни някакви неповторими качества са нужни, за да пламне любовта. Че и да не угасне.

Добре, че е така, понеже ако след всяка повяхнала хубост следваше раздяла, къде щеше да му излезе края.

Общи условия

Активация на акаунт