Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 017
  • 5 581
  •   2
Отговори
# 3 120
  • n/a
Сега разбрах, Вилико. Ммм, за мен е грешно, да. За другите нищо не твърдя. Вероятно не са много
от пишещите тук, които да имат ясен спомен за едно време ... Как протичаше поправката на едно
или друго нещо у дома? Това телевизори, това бойлери ... всичко сами. Вярно, че това бяха ритуали
от мирното съжителство на много съседи, които приключваха на по една (и повече) ракийки, но ...
не винаги с успешен край.

# 3 121
Е, всеки според вкуса си избира мъж/ жена Simple Smile Едната иска майстор, другата интелектуалец, третата нещо друго. Ако всички искаха майстор, голяма борба " на пазара " щеше да падне. Още ми е смешно като се сетя как моя беше в прединфарктно състояние като ремонтирахме спалнята. 5 пъти боядисва стените докато докара червеното, което искам Laughing Ама то да бяха само стени, буквално му скъсах нервите за една седмица докато намеря точното сиво на пердетата, точния аплик, контакти и още 1000 други простотии. Накрая седна на земята и каза " Предавам се! " hahaha

# 3 122
  • София
tanch, не си права.  Naughty Някой искаме всичко!!!  Mr. Green
/При това от един мъж!/

# 3 123
Аз избирам вкъщи и дори боядисвам. Не знаех, че и това е проблем.

/При това от един мъж!/

Peace
Поне по малко от всичко.

# 3 124
Лелее, 209 страници.    Mr. Green
Не ги ли оженихте тези 35 годишни вече?     Grinning

# 3 125
  • София

Не, но почти разведохме всички останали.  Mr. Green

# 3 126

Е, значи все пак е имало полза от темата.     Laughing

# 3 127
Това пък със сертифицираните майстори е таквоа пазене на работни места и високи сметки ... направо ужас.
Нали виках един такъв сертифициран да ми оправя щорите на прозорците и той много сертифицирано ги напръска с някакъв спрей (вероятно смазка) и ми взе 200 евро ... а смазката и аз можех да си я купя и да си ги напръскам и ... за райкийка да има и за мезенце да остане и за мен и за приятелите / съседите ...

А ако извън България мъжете са толкова схванати в ръцете ... защо ли Практикер, Оби, Хорнбах, Баумаркт ... са непрестанно пълни с народ , който вла4и всякакви неща в големи коли4ки и непрестанно нещо работи по къщите ??? Кой си изгражда таванско жилище на тавана, кой си прави работилница в мазето, кой си прави тераса пред къщата ... кой слага сам ламинат ... всеки си работи.

# 3 128
  • София

Е, значи все пак е имало полза от темата.     Laughing
Както винаги.  Laughing

# 3 129
  • София
По принцип и житейският и професионалният ми опит сочат, че няма филм, при който да се доверя на майстор. Даже много често когато у дома се вика майстор за нещо, предпочитам да остана аз, защото съм по-гадна и доста добре го умея това да извадя душата на хората, че да свършат нещата както трябва. Освен това давам безценни съвети, без които и най-добрият майстор не би се справил.  bowuu
Бе общо взето мъжът ми често съжалява горките хорица, които са ми попаднали в ръчичките.

# 3 130
  • Варна

За да има "горещина" и в една друга тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=640179.msg21946117;topicseen#new, разбира се.

# 3 131
При мен е по- опростено- знам какво НЕ искам от един мъж Laughing

# 3 132
Бе общо взето мъжът ми често съжалява горките хорица, които са ми попаднали в ръчичките.
Да . Знам го това. И които те знаят пращат при "лудата жена, която кряска" само провинилите се. Като наказателна акция. И като дойдат  те гелдат сякаш ей сега ще ги метне8 в големия котел и ще затанцуваш около него с огромната вилица в ръката  Mr. Green   Mr. Green  Mr. Green

# 3 133
  • София - Рим и обратно
/При това от един мъж!/
Именно Mr. Green
Гледам го вуйчо ми - интелектуалец човека, с две виШУТА, ама след работа си прави кафенце и започва да си майстори разни неща - сам си доизкусури всички стени, аплици, дървенийки вкъщи. Леко, бавно, с мерак, дори като терапия при отказването от алкохола му послужи тая заетост у дома. Не говорим само за капещи казанчета и изгорели крушки.

# 3 134
  • София
и защо да се разделя майсторлъкът от ителектуалността, творчеството и др.? Историята показва, че най-признатите учени в  доста сериозно количество разнородни на пръв поглед сфери на човешкото познание, са точно тип майстори - те могат и да анализират света около себе си, да си задават съответните въпроси, да откриват взаимовръзки, да си проектират и сами направят необходимите апарати и инструменти, и в същото време са способни да рисуват, свирят, пеят и др. Едни от най-талатливите лекари сами са изобретили повечето инструменти, които сега се приемат по подразбиране във всяка операционна и лекарски кабинет. Ако се бяха гнусили и заложили на картата  "аз съм интелектуалец, на мен ръцете ми трябва да са нежни", и половината открития и благинки нямаше да ги има в съвременния свят.

Общи условия

Активация на акаунт