Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 023
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 3 180
Добре де, Северинче, нищо лично. Просто влизаш в графата форумки, които не са ми приятни.

Joy  е не! 8а ма умОриш!!! bowuu

# 3 181
  • София
[
Според вас българският съвременен мъж потиснат ли е?

Много! Живее до преклонна възраст у родителите си, където е хранен, поен , пран и гладен. Поради ниската раждаемост и малкия брой деца все му се отваря някое наследство - де къща на село, де панелка, де блок. За абитуриентския бал получава нова кола, нова, не втора ръка. Ако случайно работи, парите са си за него. Жените по улиците в България са като от списание - нагласени, напарфюмирани. Много от мъжете са като от филм на ужасите, особено лятото. Много от тези космати и коремести дъртаци водят под ръка красиви, ефирни създания. Абе, подтиснати не, ами направо смачкани тези мъже.
[/quote]

Nevena, колко си права, да знаеш.
Само дето колата беше втора ръка и не е за абитуриентския бал.
А мъжът вече е на 36...
И живее при мама и тате, и е подтиснат, и няма да посмее да си заведе жена вкъщи.

# 3 182
  • Колибите
Добре де, Северинче, нищо лично. Просто влизаш в графата форумки, които не са ми приятни.

Някой път дядо Боже си дърпа шлифера, и го изтърваш. Щото много има, дето са го хванали, та му тежат. Примерно казвам, само примерно.

# 3 183
Скапват се, ако в живота главната им цел е кариерата и намирането на съпруг.
Известно е, че най- добре изглеждат разведените с дете. При тях много от нещата са балансирани.

# 3 184
Скапват се, ако в живота главната им цел е кариерата и намирането на съпруг.
Известно е, че най- добре изглеждат разведените с дете. При тях много от нещата са балансирани.
Joy
Значи, казваш - да се развеждаме, а?

# 3 185
  • n/a
И аз така си помислих Simple Smile Развод, хоп-троп и си свежарка.

# 3 186
  • Paris, France
Бездетните жени разполагат с повече време и средства. Факт. При съкращения първо заминават мнoгoдетните мами, на които се налага да отсъствуват от работа по-често. На бездетната не и се налага след работа да бърка каши, да мие дупета и да се гърчи над домашни. Бездетната може да си позволи ботокс, пластика, зала, нови парцалки и гримове без да се чувствува гузна, че е ощетила децата си. В Америка почти половината жени над 44г са бездетни. Защо ли? С повечето бездетни жени имам какво да си кажа. Те четат, пътуват, развиват се. Те са по-интересни за околните и са предпочитани като компания за излизания и пътувания. Била съм без деца, сега съм мнoгoдетна мама и виждам и чувствувам разликите. И родиш ли, връщане назад няма.  

# 3 187

Някой път дядо Боже си дърпа шлифера, и го изтърваш. Щото много има, дето са го хванали, та му тежат. Примерно казвам, само примерно.

Драга моя, на кого го казваш??? Но не си намерила правилната потребителка да ти прави компания в тсраховете. Аз не се плаша лесно. Ни от издърпани шлифери, ни от вра4ки  бая4ки, ни от вуду кукли ...  Peace

... Известно е, че най- добре изглеждат разведените с дете. При тях много от нещата са балансирани.
Не знам. Познавам в последните години 2 такива . Не са хи4 спокойни. Имат само по едно дете по4ти на 7 и не са много фит. особено едната. Казват, 4е най-големия им проблем бил, 4е нямат фал бек вариант , ако нещо се слу4и. Но в Германия има недостиг на бабешки грижи, може заради това  Peace

# 3 188
  • Колибите
Бездетните жени разполагат с повече време и средства. Факт. При съкращения първо заминават мнoгoдетните мами, на които се налага да отсъствуват от работа по-често. На бездетната не и се налага след работа да бърка каши, да мие дупета и да се гърчи над домашни. Бездетната може да си позволи ботокс, пластика, зала, нови парцалки и гримове без да се чувствува гузна, че е ощетила децата си. В Америка почти половината жени над 44г са бездетни. Защо ли? С повечето бездетни жени имам какво да си кажа. Те четат, пътуват, развиват се. Те са по-интересни за околните и са предпочитани като компания за излизания и пътувания. Била съм без деца, сега съм мнoгoдетна мама и виждам и чувствувам разликите. И родиш ли, връщане назад няма.  

А бе, заболя ме  Cryот твоя постниг, ама нейсе Sad.

Нищо, ще си отида в нашето клубче.

# 3 189

както ве4е казах - разли4ни планети. Все си мсиля, 4е аз съм на Земята, но ве4е де да знам.

# 3 190
а тези все едно ни четат:)

ей тва е мат'ряла с който разполагаме , форумки  Rolling Eyes

http://www.capital.bg/light/neshta/2012/05/11/1825105_vuprosi_na … a/?ref=akcentmenu

най ми допадат отговорите на 47-годишния, другите са ми инфантилни да кажем
но на мен връстници никога не са ми харесвали/привли4али

# 3 191
Не ми е известно защо е така, но това не е само мое мнение. Дори имаше публикация, че живеят по- дълго.
Аз си го обяснявам с липса от проблеми от брака, решение на основни неща в живота като дете и приоритети.

# 3 192
  • Paris, France
Да, жени, генетично програмирани да живеят по-дълго имат по-малък брой деца. Неженените жени живеят по-дълго от женените а при мъжете е обратното:

http://www.healthkicker.com/715558788/single-vs-married-who-live … -healthier-lives/

Чудя се дали да се свържа с бракоразводен адвокат или да си пазя парите за погребение  Joy Joy

# 3 193
Да, жени, генетично програмирани да живеят по-дълго имат по-малък брой деца.
Ми логично. Ражданията атрофират. А и да гледаш много деца си иска яко нерви. Не е за всеки това, на 40 си развалина предполагам, ако почнеш да раждаш на 18 и не спреш Rolling Eyes.

# 3 194
Да, жени, генетично програмирани да живеят по-дълго имат по-малък брой деца.
Ми логично. Ражданията атрофират. А и да гледаш много деца си иска яко нерви. Не е за всеки това, на 40 си развалина предполагам, ако почнеш да раждаш на 18 и не спреш Rolling Eyes.

Joy Joy Joy
Ох...все пак, като подмина безумията от последните страници - аз също смятам, че жена без деца има повече време и възможност да се поддържа от жена с две или три деца, мъж и куче  Wink

Общи условия

Активация на акаунт