Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 826
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 3 390
Дайте сега обяснение как се случва това.

Обяснението е, че външността не е фактор при бракуването.

Именно де, външността не е фактор. Парите и възрастта също. Не ме карайте да търся примери със снимки - ще намеря доста, и по-възрастни булки, и по-бедни, и не чак толкова умни и т.н. Нещо друго ще да е. 200 страници и отговор все още няма.  newsm78

# 3 391
  • Варна
Характер.

# 3 392
  • София
абе, то отговор има, ама не се харесва! А отговорът е, като тръгне една връзка добре, а мъжът е свестен, хич да не търсят под вола теле, а да продължавата смело с този мъж! То си е късмет цялата работа, а мъжете - ами, мъже - любовта минава през стомаха, някоя мила дума, почесване на самолюбието!

# 3 393
Моите впечатления за жените които са сами след 30 год  не са лоши , това са страхотни дружки , винаги можеш да ги изриташ от вкъщи за кафе , що да ги женя , като ми е криво с кого ще си дърдоря в 1,00 посред нощ, кой е готов за плаж винаги , кой ще се вее с мен по цял ден по магазините , понеже има гледач малкия.
Абсурд отказвам да повярвам , че ще се омъжат ,не искам

# 3 394
  • Бургас
Аз като по-старичка си спомням съпругата на Данаилов на кориците на сп.Лада.
Нямам думи! Очите и бяха като два кинжала,а фигурата ....убиец!

# 3 395
Като не споделяте хватки и магиии ще подведете сега претенциозните моми, че то така става, ама не става то така, нали, експинос? Ще ти мечтае тя за адвокати, надскочила си на масрафа.  Naughty
 Амии..Принципно сте прави..Но не е зле,човек да има реална самооценка,и освен това да е готов на компромиси.И аз мечтаех за Памела Андерсън ама не би...Освен това..Въпросната девойка на 30 години,без образование,продаваше сладолед на количка на един пазар..На външен вид меко казано е несимпатична,и на всичкото отгоре е с много сприхав нрав..Имаше кандидати,но тя сама казваше,че не са от"нейната черга" Rolling Eyes.Наистина ли смятате,че красив,богат и умен адвокат ще и се лепне?..Вижте,момичето ми е роднина..И цялата рода беше наясно с драмата и.Просто никой не мислеше,че така ще превърти..

# 3 396
Нещо друго ще да е. 200 страници и отговор все още няма.  newsm78

Или просто са точно това, което мъжете им са търсели, сънували и не са се надявали, че съществува.
Като комбинация от външен вид, обноски, поведение, начин на мислене, среда.
На рокера - рокерка, на Саркози - Карла Бруни. Например.  

Мъжът се жени, когато му се дожени и когато е наясно, че тази жена е най от тези, които е срещал. А дали ще си промени мнението по-късно е друг въпрос.

По темата - един от най-добрите отговори на въпроса "Защо толкова много жени над трийсет не са омъжени? "

COSMO: Seriously, though. Offices full of single girls in their thirties--
fine physical specimens...but they just can't seem to hold down a chap.

WONEY: Yes. Why is it that there are so many unmarried women in their thirties these days, Bridget?

BRIDGET:[Laughs] Oh, I don't know. Suppose it doesn't help that underneath our clothes our entire bodies are covered in scales.

Превод:
Скрит текст:
Козмо: Не, наистина. Офисите са пълни с неомъжени жени над трийсетте – чудесни екземпляри във физическо отношение – но някак не успяват да свъртят мъж.
Уони: Да. Защо има толкова много неомъжени жени над трийсетте в наши дни, Бриджит?
Бриджит: [засмива се] Не знам. Вероятно пречи това, че под дрехите телата ни са напълно покрити с люспи.

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 23:57 от Nickkie

# 3 397
Верно бе, съвсем забравих за Бриджит Джоунс. Е, намери си жената мъж.

# 3 398
Дайте сега обяснение как се случва това.

Обяснението е, че външността не е фактор при бракуването.

Именно де, външността не е фактор. Парите и възрастта също. Не ме карайте да търся примери със снимки - ще намеря доста, и по-възрастни булки, и по-бедни, и не чак толкова умни и т.н. Нещо друго ще да е. 200 страници и отговор все още няма.  newsm78

То това е все едно да питаш омъжените ,, Защо сте се омъжили ?,, и да чакаш еднозначен и всеобщ отговор   Mr. Green

# 3 399
Моите впечатления за жените които са сами след 30 год  не са лоши , това са страхотни дружки , винаги можеш да ги изриташ от вкъщи за кафе , що да ги женя , като ми е криво с кого ще си дърдоря в 1,00 посред нощ, кой е готов за плаж винаги , кой ще се вее с мен по цял ден по магазините , понеже има гледач малкия.
Абсурд отказвам да повярвам , че ще се омъжат ,не искам
Осъзнаваш, че това е проблем, нали?
Този филм хем да си приятелка, хем дъщеря, хем съпруга и майка не става. Трябва да изберете едното и то да вземе превес. Ако на 35 кафенцето с колежки и клюките с мама още взимат превес - мъж няма да се свърти, гарантирам. Важи и за жените, и за мъжете. Не говоря изобщо да си убиете социалния живот и да спрете да говорите с роднините си, но трябва да изберете - съпруга и майка или дъщеря и приятелка. Енергията на жената трябва да отиде в едната от двете посоки, но не може по равно и в двете, не е нормално просто.

# 3 400
  • Paris, France
Верно бе, съвсем забравих за Бриджит Джоунс. Е, намери си жената мъж.
Да. А актрисата, която играе ролята и успя да се омъжи за кратко на крехката 36г възраст. Бракът и продължи дългите и мъчителни 3 месеца след което тя го анулира. Даже не се разведе!!!!!!!

Добре, приемаме че показаните моми не са красиви (според Невена, Шанталче и Андариел).

Аз не съм писала, че не са красиви

Една от съпугите е дори по-възрастна от мъжа си. Дайте сега обяснение как се случва това.

Съгласна съм, че тези жени днес не бластят с красота, но са били вероятно много по-красиви и млади, когато са срещнали съпрузите си. Жената на Стефан Данаилов е била ослепително красива манекенка с много връзки в кино-средите. На 28-29g (а и сега) едва ли е изглеждала по-възрастна от 22 годишния си мъж. Велчев и жена му са се срещнали преди повече от 20 години, когато и двамата са нямали 25 и си е било любов от пръв поглед, което ясно показва, че физиката и е имала значение. Жената на Велчев не е от семейство от ранга на неговото по онова време. Другите двойки не ги разпознавам. На Стефан Данаилов кой знае каква красавица не му е трябвала. Той е бил пословичен коцкар и даже май има извънбрачни деца. На Велчев жена му не е никак фотогенична, но определено се харесва на мъжете. А ако сега тези жени трябваше тепърва да търсят мъже???????????

Тези 2 примера не оборват тезата ми, че има срок на годност. Има жени, успели да се омъжат на преклонна възраст за млади, богати и красиви мъже, но те са изключения.

# 3 401
# 3 402
а мъжете - ами, мъже - любовта минава през стомаха, някоя мила дума, почесване на самолюбието!

Това е най-големият абсурд, който съм чувала  ooooh!
За съжаление е сериозно разпространен, че даже не са и малко тези, които го вярват  ooooh!

# 3 403
Тук всички омъжени са толкова красиви и умни, че човек получава комплекси.
Интересно, омъжените не толкова красиви и умни откъде се вземат.
Вие правите ли разлика между 35 годишна жена, 50 и 85?

# 3 404
Тук всички омъжени са толкова красиви и умни, че човек получава комплекси.
Интересно, омъжените не толкова красиви и умни откъде се вземат.
Вие правите ли разлика между 35 годишна жена, 50 и 85?

Не. След 30 възрастта се размива.

Всъщност мъжете наистина харесват и предпочитат за съпруги добрите домакини и къщовници. Нищо общо с образа на еманципираната жена от ХХІ век, но и към днешна дата все още се храним и водим домакинството си, макар и за разлика от прапрабаба ни да ни се налага да ходим и на работа. Те и дрязгите в семействата от битовизми тръгват. Какво да се прави, генът има още поколение наред да се чисти от шлаката, налага му преди това- жената=домашна помощница.

Общи условия

Активация на акаунт