Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 664
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 3 480
А недостатъците в спалнята?  Mr. Green
Ами сигурно с кулинарни умения и желание за готвене   Wink

# 3 481
  • София
Значи, ако спра да  готвя, да чистя и пера 24/7, аут съм викате, стара мома ще си остана. Аз се чудя защо не ме искат за невеста, ей къде ми била грешката Laughing Отивам да сложа един боб и да закърпя чорапите, че иначе ще има шут в г.за Laughing

тогава ти остава само да си факир в спалнята.

Абе, хора, не разбирате ли, че една жена трябва да си има от всичко в необходимите и достатъчни количества, че да привлече и задържи един мъж за семейство! Това е, дето някои треньори казват за децата, когато ги избират за определен спорт, или учителите по изкуствата - че има пълен комплект качества. Същото важи и за мъжа, и за жената. Не става нито само с красота, нито само с младост, нито само със сексуални теххники, нито само с готвене, нито само с кариера.

# 3 482
Ох, Анди - не прави така трудни нещата, моля те, защото излезе, че едно младо девойче без особено впечатляващ външен вид, без особено престижна работа и без умения да готви - ще си остане само. А далеч не е така. Тия неща се придобиват в брака, преди него - единствено външен вид и акъл могат да помогнат.

# 3 483
  • София
младото девойче няма нужда от нищо, освен от младостта си и да не е твърде грозно. Аз говоря за жена над 35, защото на нея вече й липсва младостта на девоойчето, та затова трябва да компенсира от други качества. При девойчетата и при жените, зависимостта е обратнопропорционална.

# 3 484
Не разбираме, понеже виждаме, че жени без пълния набор " качества " все пак се създават нормални семейства. В същото време виждаме жени с цял комплект " качества ", които си седят сами и бършат сълзи, че няма мъже за тях. Потърси другаде обяснението, не в тенджерата Wink
Аз говоря за жена над 35, защото на нея вече й липсва младостта на девоойчето, та затова трябва да компенсира от други качества.
Ти май не си виждала жени на 35 и +, които изглеждат поразително и слагат в малкия си джоб девойчетата. Че и на 40 +

# 3 485
Абе, хора, не разбирате ли, че една жена трябва да си има от всичко в необходимите и достатъчни количества, че да привлече и задържи един мъж за семейство! Това е, дето някои треньори казват за децата, когато ги избират за определен спорт, или учителите по изкуствата - че има пълен комплект качества. Същото важи и за мъжа, и за жената. Не става нито само с красота, нито само с младост, нито само със сексуални теххники, нито само с готвене, нито само с кариера.

smile3501

Ама заблудени винаги ще има.И самотни.............

Не разбираме, понеже виждаме, че жени без пълния набор " качества " все пак се създават нормални семейства. В същото време виждаме жени с цял комплект " качества ", които си седят сами и бършат сълзи, че няма мъже за тях. Потърси другаде обяснението, не в тенджерата Wink
Аз говоря за жена над 35, защото на нея вече й липсва младостта на девоойчето, та затова трябва да компенсира от други качества.
Ти май не си виждала жени на 35 и +, които изглеждат поразително и слагат в малкия си джоб девойчетата. Че и на 40 +
.....    Simple Smile

И след като са поразителни и слагат девойчетата в малкия си джоб, що са сами и  страдат от този факт?    Laughing

# 3 486
Говорим за чисто физически качества. Не съм никак съгласна с това, че на една 25 годишна само младостта й я прави красива, а момите на 35 и нагоре са зле изглеждащи, само поради годините. И понеже явно на 35 момите се предполага, че са таласъми някакви, трябва да са перфектните домакини, иначе никой няма да ги погледне.

# 3 487
  • София

що ли тогава мъжете предпочитат девойчетата, а нашите сингълки са сингълки? А може би е добре да пробват от тенджерите, сче секс и кариеристки под път и над път! нали си чувала за пазарната ниша?

Абе, Тач, какви момичета на 35 може да са! На 35 вече са женни, и то зрели жени! Ако смъкнат годинките с десетина-петнайсет, може и да минат за момичета.

# 3 488
Ми просто е. Животът не ти обещава,че ако можеш да готвиш,хубава си и умна - значи ще имаш мъж.
Нито ти отнема мъжа щото си с две леви и си куха като лейка.
Такива зависимости и гаранции няма.

# 3 489
Няма значение дали една 35 годишна изглежда като модел или не.
Идеята беше, че на една 20-годишна само младостта и външността й често са достатъчни, за да я забележат и предпочетат мъжете.....
А на 35+ годишната, освен красотата, ще й трябва и нещо друго, за да привлече мъж.

# 3 490
  • София
животът не обещава нищо, но има комплект от качества, които дават по-голяма вероятност за пласиране на брачния пазар.

# 3 491
животът не обещава нищо, но има комплект от качества, които дават по-голяма вероятност за пласиране на брачния пазар.

Абе тъй тъй,ама като видиш някоя без този комплект имаща това,което нямаш ти - разбираш,че е тъй ама не баш тъй .  Wink

# 3 492
що ли тогава мъжете предпочитат девойчетата, а нашите сингълки са сингълки? А може би е добре да пробват от тенджерите, сче секс и кариеристки под път и над път! нали си чувала за пазарната ниша?

Може би защото създаването на семейство не им е самоцел. Иначе на посочените таланти наблягат онези необвързани дами, които искат мъж на всяка цена. А защо е това противопоставяне кариера-домакински умения? Вярно, няма как да си перфектен във второто, ако акцентираш върху първото, но и кому е нужно да си перфектен?
     По моите наблюдения дамите на 35+ с кариера съвсем не държат да привлекат мъж, за който най-важи са домакинските им способности. Дори да ги притежават в пълна степен.

# 3 493
  • София
аха, може богат или влиятелен баща да се е оказал най-важното качество.

Съъласна съм, Хърмаяни, но при условие, че действително жените са си добре сами и нямат никаква нужда от мъж вкъщи, а ги устройват чисто сексуалните връзки. Но тук става въпрос за тези жени, които са попрехвърлили на възраст и искат да имат мъж и да направят семейство. Тогава трябва да сложат нещо на кукичката.

# 3 494
Имам дежа вю.Същият въпрос го обсъждахме в тази тема някъде преди стотната страница.

Общи условия

Активация на акаунт