Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 255
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 230
  • София
Да и при мен нежностите ,ласките ,топлината са преди секса!Без влюбване не мога да правя секс...безсмислено е! Simple SmileРазбира се ,след време любовта ,обичта ,доверието заменят влюбването ,но пак без тях секс не е за мен!

Такава розова романтика говори единствено за липса на житейски и емоционален опит. И ако случайно е присъща на някоя 35 годишна, желаеща тепърва да се обвързва, може само да и навреди.

# 4 231
Стана ми интересно защо предпочитанието към секс с чувства те прави житейски неопитен и неспособен да се оправиш с живота?

# 4 232
Да и при мен нежностите ,ласките ,топлината са преди секса!Без влюбване не мога да правя секс...безсмислено е! Simple SmileРазбира се ,след време любовта ,обичта ,доверието заменят влюбването ,но пак без тях секс не е за мен!

Такава розова романтика говори единствено за липса на житейски и емоционален опит. И ако случайно е присъща на някоя 35 годишна, желаеща тепърва да се обвързва, може само да и навреди.
  Ако сме само тела съм съгласна с теб (вероятно материализма и марксизма са си оказали влияние в ценностната ти система), но ние сме и душа и дух и ми е интересно ,как ще ги храниш с нещо изпразнено от стойност и смисъл чисто в житейския живот!Така трайни и пълноценни взаимоотношения не се създават!И повярвай имам голям житейски опит !

# 4 233
  Ами ако не сте влюбени в никого? Или сте прекарали живота си винаги влюбени в някого, за да можете да правите секс? Значи, ако няма влюбеност, няма и секс ли?
  При зряла жена това е инфантилно изискване, което показва защо жените винаги се вкарват в капана на разни чувства, често ирелевантни на ситуацията и към съвсем неподходящи партньори, точно защото от момиченца им е вменявано, или сами са си внушавали, че задължително трябва да изпитваш дълбоки и свещени чувства за да отдадеш тялото си на секс Joy
 Спор няма ,че физическата близост е по-хубава с човек към когото имаш и дълбоки чувства или си във влюбена еуфория, но това, извинете, не се случва толкова често.

# 4 234
  Ами ако не сте влюбени в никого? Или сте прекарали живота си винаги влюбени в някого, за да можете да правите секс? Значи, ако няма влюбеност, няма и секс ли?

Поне в началото е желателно. Хайде, да не си влюбен, но този човек да ти харесва и да те привлича.

# 4 235
Да партньорите ми са били обичани и дългогодишни!Не виждам проблем в това!Може би вие не умеете да обикнете някого или да събудите обратното щом има момент на дилема , Shocked Shockedсекс пък няма човек обичан или обичащ до вас!

# 4 236
Секс се прави и само със страст. И никак не е задължително да си прост за да правиш секс от страст без други чувства. Прост си ако не умееш да различаваш кога секса е с човек заради дълбока обич и кога е чесане.

# 4 237
  • Бургас
някой може да те привлича силно, чисто физически и без да изпитваш чувства към него.
за мен пък е непонятно защо чувствата трябва да са задължителни в случая. нагонът си е нагон.

# 4 238
Пак казвам всеки сам си избира живота!Но само с  нагон не се градят трайни и дълбоки връзки ,камо ли брак ,който да е стабилен и пълноценен !

# 4 239
Защото има различни начини за задоволяване на нагона.
Не е задължително да е с човек, а когато е би следвало да имаш нещо към другия.

# 4 240

Поне в началото е желателно. Хайде, да не си влюбен, но този човек да ти харесва и да те привлича.

Той ако не те привлича, защо изобщо ще спиш с него. Но не е същото като да си влюбен в него, нали така...

Може би вие не умеете да обикнете някого или да събудите обратното щом има момент на дилема , Shocked Shockedсекс пък няма човек обичан или обичащ до вас!

Разбира се, че би могъл човек да има момент или период в които да няма човек, когото да обича. Това ми е въпроса, винаги ли, през целия ви активен живот сте били влюбени в някого, и ако не, през това време не сте правили и секс ли?
   Аз самата не съм особено влюбчива и доста характеристики трябва да притежава обекта на чувствата ми, които повечето нормални хора не покриват, та сигурно не е трябвало да правя секс с месеци, че и години по тия критерии, или поне не с човек Joy .

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 16:38 от Iris04

# 4 241
  • Бургас
Пак казвам всеки сам си избира живота!Но само с  нагон не се градят трайни и дълбоки връзки ,камо ли брак ,който да е стабилен и пълноценен !
е кой говори за дълга и пълноценна връзка връзка, то темата се извъртя в друга посока. ставаше въпрос за сексът по принцип.

Защото има различни начини за задоволяване на нагона.
Не е задължително да е с човек, а когато е би следвало да имаш нещо към другия.
въпрос на лични предпочитания  Laughing

# 4 242
Да не си способен да обикваш хората е вътрешен проблем!Познавам прекрасни хора, които с години са сами и то защото не могат да обичат или да позволят на някой да ги обича!Това е тъжното, а не секса ...той винаги върви като скачен съд зад личностните възможности на човека!Тоест, който не се научава да обича ,се научава да прави всичко без любов и без чувства!Друг е въпроса за смисъла на подобен живот!

# 4 243
Как различавате влюбен, от харесва, от обичам, от... за един мъж?

# 4 244
А що се отнася за темата тя е написана най-горе ,друг е въпроса за разводняването и с какво ли не!И бих казала, че отговора и е във въпроса: Толкова ли е трудно да си позволя да обичам или на някой да ме обича след 35 години ,та да създадем семейство?

Общи условия

Активация на акаунт