Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 259 765
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 710
Една умна жена винаги трябва да има около себе си много поклонници. Колкото са повече, толкова повече стават. Дори най-непотребният поклонник създава около нея аурата на атрактивност.
Този трик върви с голяма част от мъжете, но не със всички.

# 4 711
  • Варна
Говори ми  Whistling

# 4 712
Аз жена с много поклонници не бих я забелязал дори, та камо ли да я свалям. Единствено условие за мен, е да съм само аз и никой друг дори в мечтите и. Инак и с края на окото не бих я погледнал.

# 4 713
Е.... е... е....  Simple Smile
Подигравката с външния вид е коронен номер. Рядко се прескача.

Bimble, чакам си отговора на въпроса. Сериозно.

Можеш да се подиграеш на необразоваността на някой. Защото сам си е виновен, че не е учил. Но не можеш да се подиграеш на слепия. Подиграваш се на интелектуално и политически слепия, глупака, този който вярва на това, което гледа по телевизията. На това, което политиците му казват.

# 4 714
Интересно........  Thinking 
Защо предпочиташ 20 годишните? Заради младите им тела или заради недостатъчният опит и меко казано - наивитет? Тъпички са и е ясно на всички.
Питам, защото има 40 годишни с тела на 20 годишни, но мисленето им доооста по-различно.
Мдаааааааааа, не всички 40 годишни са лелки, жалко е, че някои мъже слагате всички под общ знаменател.

Може би не ти се занимава и не ти се полагат усилия да "свалиш" такава класна жена?
Мързел ли е това?
Или комплекси?
Младото няма да ти прави проблеми за нищо - пари да има и забавления и всичко е ОК!!!

Интересно.....  Thinking
Откъде се вземат умните трийсет-четирийсетгодишни с класа? Карат си половината живот тъпички и простовати и на съответния си рожден ден се събуждат с друго възпитание?
Има разлика между липса на опит, липса на ум, липса на самоуважение, липса на ценности и т.н.

Или е по-лесно да се обобщава?

# 4 715

Младото няма да ти прави проблеми за нищо
Отговорете си сами! Защо предпочитат на работа да назначат 20 годишен, а не 40 годишен?

# 4 716

Отговорете си сами! Защо предпочитат на работа да назначат 20 годишен, а не 40 годишен?
Мислиш ли?  newsm78

# 4 717
  • София

Ако предпочитат е, защото не възнамеряват да му плащат. Ти сам каза, че предпочиташ да не полагаш усилия, та няма какво да гадаем.

# 4 718
  • Лутаща се

В мъжки род? Няма значение всъщност. Защото принципът за назначаване на работа е: искаш човекът да работи и да е професионалист или да го действаш както ти падне и при това почти да не му плащаш.
Някои работодатели търсят хора, които си знаят работата, които имат опит в дадената сфера. Така те самите са свободни да се занимават с личните си дела и са спокойни, че работата ще е свършена.
Други търсят глупавички, млади и неузрели, за да ги действат както си искат, да им работят за без пари, без отпуск и накрая да ги изритат без компенсации.
На база на това точно такива работодатели биха назначили 20 годишна вместо 40 годишна. Защото втората си знае правата.
Мислех, че обсъждаме друг въпрос, а не работата.

Интересно........  Thinking 
Защо предпочиташ 20 годишните? Заради младите им тела или заради недостатъчният опит и меко казано - наивитет? Тъпички са и е ясно на всички.
Питам, защото има 40 годишни с тела на 20 годишни, но мисленето им доооста по-различно.
Мдаааааааааа, не всички 40 годишни са лелки, жалко е, че някои мъже слагате всички под общ знаменател.

Може би не ти се занимава и не ти се полагат усилия да "свалиш" такава класна жена?
Мързел ли е това?
Или комплекси?
Младото няма да ти прави проблеми за нищо - пари да има и забавления и всичко е ОК!!!

Интересно.....  Thinking
Откъде се вземат умните трийсет-четирийсетгодишни с класа? Карат си половината живот тъпички и простовати и на съответния си рожден ден се събуждат с друго възпитание?
Има разлика между липса на опит, липса на ум, липса на самоуважение, липса на ценности и т.н.

Или е по-лесно да се обобщава?
Класата се възпитава.
На 20 мислиш, че което хвърчи се яде. Особено сегашните 20 годишни са адски тъпи. Не е обобщение, а наблюдение. А ако не са тъпи, нека не обиждам, то се неузрели и нямат опит нито в работата, нито в живота.
Въпросната класа идва точно с узряването. Няма конкретен рожден ден, има момент на осъзнаване и на собствено превъзпитаване.
PS: Като казвам "класна" жена имам предвид и външен вид, и излъчване, и физика, и ум.
Не може да се тъпчеш с чипс, хамбургери и да плющиш семки по пейките и да се мислиш за перфектна, само защото все още си млада, тялото ти има добър метаболизъм и изглеждаш добре. Ако продължиш така как ще изглеждаш на 40? Лелка!

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 00:23 от skarlet71

# 4 719
В немските концентрационни лагери немците почти не са имали контакт със затворниците. Избирали са за свои помощници определени затворници, така наречените затворници-функционери. Тези затворници-функционери са били де факто надзирателите, полицаите, шефовете. Те са спали в отделни помещения и са се ползвали от услугите на публичния дом в лагера.

В немските концентрационни лагери е имало 4 категории затворници: Хомосексуалисти, евреи, комунисти, криминални престъпници-рецидивисти.
Познайте от коя от тези 4 категории, немците си избирали лагерното ръководство!

# 4 720
  • Лутаща се
В немските концентрационни лагери немците почти не са имали контакт със затворниците. Избирали са за свои помощници определени затворници, така наречените затворници-функционери. Тези затворници-функционери са били де факто надзирателите, полицаите, шефовете. Те са спали в отделни помещения и са се ползвали от услугите на публичния дом в лагера.

В немските концентрационни лагери е имало 4 категории затворници: Хомосексуалисти, евреи, комунисти, криминални престъпници-рецидивисти.
Познайте от коя от тези 4 категории, немците си избирали лагерното ръководство!
Сега остана да кажеш това какво общо има с темата?
Или пак ще има препратка към филма "Идиокрация"?

# 4 721

Така.
Установих, че просто имаме различни понятия за класа.  Laughing Тя се възпитава, но още от ранна детска възраст нататък - обкръжение, среда и т.н.

А за значението на натрупано количество случки, събития, осмисляне и осъзнаването им съм съгласна. Само че "недоузрял/ неопитен" е едно, а тъп и елементарен - друго. Деветнайсетгодишните кифли стават 39-годишни... да не казвам какви. 39-годишните с истинска класа са я имали и на 15г.    

# 4 722
По повод на многото ухажьори - да, верно е според мен. И важи особено за мъжете. Сетих се за тази ретро песен по текст на Радой Ралин. Поздрав:

# 4 723

Сега остана да кажеш това какво общо има с темата?

Избора при хората е на един и същ принцип. Избира се този, който ще ти свърши работа. Та познахте ли кой на нацистите им е свършвал работа? Ако не можете да познаете, ще ви подсетя. На какъв принцип избират политическия и интелектуалния елит в демократична България?

# 4 724
  • Лутаща се
Nickkie, нима ти на когато беше на 15 години знаеше какво е класа?
Честно казано не ми се вярва.
Възпитавали са те в ценности, учила и си си си представяла каква ще станеш като пораснеш. Но да имаш класа - не съм съгласна.
На 15 години човек е още дете.
А съвременните 15 годишни (Опредено смъкнахме възрастовата граница  Mr. Green) са просто някакъв кошмар. Имам пред вид болшинството.

Общи условия

Активация на акаунт