Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 259 792
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 740

брак и деца в щатите са си риск.
В САЩ даже е риск да останеш на саме в асансьор с жена. Могат да те осъдят за сексуално досаждане. А по въпроса за децата важи правилото, както по въпроса за парите: Не трябва да са в държавата, в която живееш постоянно.

# 4 741
Аз не мисля за издръжка. На тази няма закон който да ме накара и стотинка да и дам и не и давам нищичко. За това пък на детето давам колкото мога. Сега съм с нова работа и живот и здраве, ще харча за нея още повече за всичко. Ако онази посмее да ме съди, ще полудея и ще я съсипя, а и тя не е толкова тъпа, знае че съм луд и единственото ми щастие е да харча за детето. Опита ли да ми го отнеме, и успее ли, бих... Та не би посмяла.

# 4 742
Аз не мисля за издръжка.
Детето нали при теб живее. На кого да плащаш издръжка?

# 4 743
Аз не мисля за издръжка.
Детето нали при теб живее. На кого да плащаш издръжка?

Не е при баба си е, аз сега работя 2 на 1 по 14 часа. И да искам не мога да я взема, освен като почивам.  На баба и пари давам, но майката не получава нищичко.

# 4 744
Детето е добре да се издържа, но трябва да се внимава средствата които даваш, да отиват за него. А това че майката по този начин си спестява средствата, които ако не беше дал ти, тя трябваше да даде - това е неизбежно.

# 4 745
За това не ми дреме, искам само детето да има. Сега този месец чакам повечко пари и мисля ей така да отидем и да изхарчим поне 200 за дрехи за есента и лятото, ако другия месец имам повече часове ще и взема още, а и на лекар ще я водя УНГ да и види сливиците пак, а я водих на един вече. Ще я запиша и на балет. Ще получи и няколко играчки. С тази мисъл работя по 14 часа. Нека пести онази, дори не го мисля, но мои пари няма да харчи.

# 4 746
За това не ми дреме, искам само детето да има. Сега този месец чакам повечко пари и мисля ей така да отидем и да изхарчим поне 200 за дрехи за есента и лятото, ако другия месец имам повече часове ще и взема още, а и на лекар ще я водя УНГ да и види сливиците пак, а я водих на един вече. Ще я запиша и на балет. Ще получи и няколко играчки. С тази мисъл работя по 14 часа. Нека пести онази, дори не го мисля, но мои пари няма да харчи.

Звучиш ми като истински татко, всеки може да е баща, но малко са татковците.
Наистина съжалявам, че си срещнал такава жена, но мисля че след всяко лошо идва хубаво, та туко виж съвсем скоро срещнеш(ако не си вече я срещнал незнам) супер подходящата жена за теб - която е наистина свестна

# 4 747
  • Лутаща се
Не се стърпях.......
Майката си спестява?!?!?!?
Та нали става дума за средства дадени за детето? Родителите на това дете са двама, без значение къде живее то.
Щом родителите са разделени - бащата дава за едно, майката за друго.
Обикновено като са разделени таткото глези и дава за дрешки, за училище и за разходки, а майката храни и поема всички останали неща, които никак не са малко. Ежедневните харчове струват много повече.
Но не искам да споря или набеждавам някого в каквото и да било. Говоря принципно.

# 4 748
Нека пести онази, дори не го мисля, но мои пари няма да харчи.
Може би не е моя работа, но мисля че тя се е развела с теб, защото е пресметнала, че като женени ти няма да даваш повече пари за детето, от колкото ако сте разведени.

# 4 749
Принципно, да но дефакто баба и и дядо и дават пари за храната, затова и на баба и ще заделя пари освен дрешките. На мен принципно много не ми трябват пари, и се радвам, че работя за нея. На работа ме хранят по 2 пъти и за храна не давам. Ще има и за бабата и за дрехи и за играчки. Майката си живее другаде и да си харчи детските. Дано и стигат Joy
Цитат
Може би не е моя работа, но мисля че тя се е развела с теб, защото е пресметнала, че като женени ти няма да даваш повече пари за детето, от колкото ако сте разведени.

Няма проблеми. Като беше бебе, купувах на всеки аванс и заплата всичко за месеца, мляко, памперси, пюрета, играчки, лекарства. А с бакшишите храна. Нямаше за барчета и цигари. Сега има кой да и купува.

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 01:50 от 2pac

# 4 750
Ще има и за бабата и за дрехи и за играчки. Майката си живее другаде и да си харчи детските. Дано и стигат Joy
Но трябва да убедиш бабата да не казва на курвата колко пари и даваш. За да може и тя да дава на бабата, а не да си пести бели пари за черни дни. А че бабата не ти е длъжна да ти гледа детето, това си го знаеш.

# 4 751
  • Лутаща се
ОК, наистина приключвам.
Не съм разведена и нямам представа как било ако бях.
Отгледахме дъщеря си трудно, почти без средства, сами, без помощ от никого.
Минах през доста негативи,Bimble. Болести, злополуки, пари колкота да купим хляб. Едно време имаше стъклени бутилки, които се издаваха в пунктове....те са спасявали положението. Другите неща няма да описвам тук.
Слава Богу, тя е добре. Студентка е, работи и учи. Справя се. Издържаме я да учи, тя помага като си поема своите си разходи....
Който няма дете или детето му е още малко си няма и на идея как би било като порасне.

# 4 752
Тя го обича и знае, че няма кой на този етап. Сега онази пак ще ражда, поне да си гледа новото. Ако можех щях да я гледам, но с този режим на работа излизам в 9 и се прибирам в 24 и 30, защото се прибирам пеша, че няма автобуси, а 6 лева за такси всяка вечер не си струва. Няма как да я взема, а според повечето тук може. В почивките, ще е при мен плътно и ще я водя на градина в 8 и после на работа.

# 4 753
Ако майката (бащата) не плаща издръжка за детето, това е основание да я лишиш от родителски праява. Но трябва да го докажеш.

# 4 754
Тя не би посмяла, защото знае, че лиши ли ме от детето, друго не ми остава. А тогава, без да я виждам и да знам че е заради нея, бих и посегнал ако не мога да си върна правата. Бих полудял от мъка и озлобял към онази. Тя знае и не би посмяла. За мен няма закони освен природния, а той казва, че съм баща. Няма закон който да ми го отнеме.

Общи условия

Активация на акаунт