Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 912
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 5 070
  • Бургас
В крайна сметка каквото и както и да се търси, трябва да е чистосърдечно, "натягането" си личи и по-скоро отблъсква, отколкото да привлича.
и аз така мисля.
Съжалявам за обобщението , но всички мъже са еднакви ........................... и да ви кажа много пъти съм се замисляла какво би било ако ги нямаше изобщо ?
не така де.  Simple Smile ами щеше да е егати кокошкарника  hahaha

# 5 071
  • София
В крайна сметка каквото и както и да се търси, трябва да е чистосърдечно, "натягането" си личи и по-скоро отблъсква, отколкото да привлича.
и аз така мисля.
Съжалявам за обобщението , но всички мъже са еднакви ........................... и да ви кажа много пъти съм се замисляла какво би било ако ги нямаше изобщо ?
не така де.  Simple Smile ами щеше да е егати кокошкарника  hahaha
    хахахахахахахах е да може би един два петела за цвят  Joy Joy Joy Joy

# 5 072
  • Бургас
два ли само? тежко им. но поне смъртта им ще е приятна  Joy

# 5 073
Малко са ми пресилени тези упражнения, нещата не трябва ли да стават естествено? Не че не е удачно да се побутнат малко събитията, но чак такива кански напъни, че и против природата на човек и интересите му. Rolling Eyes

# 5 074
  • София
Шегата на страна , поне според мен а и не само след една определена възраст става много по трудно , но хубавото е че когато се намери този въпросен мъж поне ще е качествен за разлика от 25-30 г. господа които грам не знаят къде се намират  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 5 075
  • София
Добавям:

Езда - от една страна, за да язди, мъжът трябва да е в добра физическа кондиция, от друга - общуването с конете (и изобщо - с животни) дава една допълнителна емоционалност, която е много ценна

Музикални фен-клубове (по жанр, или конкретна група/изпълнител) - получават се невероятни партита, и освен гаджета, човек намира и много приятели

Литературни клубове (по жанр, или конкретна книга/писател) - същото

И още:

Фотографските клубове - но там се иска от средна до сериозна инвестиция, както и малко талант.

Риболовните - в спининг клуба всяка жена се носи едва ли не на ръце Simple Smile

Яхтинг - там е ясно Simple Smile

Но най-важното, според мен е, да спре да ти пука, че ще станеш стара мома и прочее клишета и да живееш пълноценно живота си Simple Smile

# 5 076
Зилозавър, а откъде знаеш, че няма да им хареса да се захванат с ново хоби? Апетитът идва с яденето.

# 5 077
  • София
едва ли на някоя жена й пука, че според общественото мнение ще остане стара мома. По-скоро в един момент започва да усеща, че има нужда от определен мъж за семейство, деца и да живее с него до старини.

# 5 078
  • София
А къде да намеря всички тези клубове, които изредихте?

# 5 079
  • София
търсете по местните форуми и сайтове, гледайте обяви, разпитвайте познати и приятели, и ще си намерите подходящи места!

# 5 080
Шегата на страна , поне според мен а и не само след една определена възраст става много по трудно , но хубавото е че когато се намери този въпросен мъж поне ще е качествен за разлика от 25-30 г. господа които грам не знаят къде се намират  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Да бе. Като клишето за глупавите простовати 19-годишни. Айде стига с възрастови обобщения. 80% от мъжете 25-30г, които познавам, са и свестни, и качествени, и мъже. Повечето от тях са в двойка, да. Но не всички. Според мен най-добрият шанс да се срещнете с мъж, с когото да си паснете, е на непринудено събиране с добри ваши познати/приятели. Така че - повече партита, но с ваши хора.

За хобитата - много си личи, когато е отпочнато с ловна цел и определено се отчита като негатив на съответната. Така че ги избирайте на първо място с идеята, че ще ви е интересно да правите въпросното нещо. Примерно за мен близкото общуване с червеи е абсолютно неприемливо, пък ако ще цял риболовен клуб да ме посреща с бурни овации и да ме носи на вдигнати длани 3 часа ежедневно.  Mr. Green

# 5 081
Зилозавър, а откъде знаеш, че няма да им хареса да се захванат с ново хоби? Апетитът идва с яденето.

Ми, те, влеченията и интересите, се проявяват, човек си знае какво му е страст, какво му доставя удоволствие да прави. Предполагам, че до 25-30 тези неща са вече изкристализирали и експериментите са приключили. Говоря от своя гледна точка, разбира се. Ако нещо не ме влече, абсурд да ми е интересно, да му посветя време и да ми удава.

# 5 082
  • София
Mr. Green Съгласна.... някъде по-назад казах, че човек има сфери на интереси... и поносимост към нови такива Mr. Green

А за клубовете - мислила съм си го, но не знам къде и какви има, търсила съм донякъде... в интернет...

# 5 083
РГ (извинявай, не мога да се обърна към жена с разгърнатото название  Mr. Green ), според мен, щом "донякъде", "нещо", значи не е бил твоят клуб и твоята страст. Иначе щеше да си изровила де що информация има по темата, да си се екипирала и записала. Може би - помисли си какво ти се прави, което досега не си? Какво би ти било интересно? Ако са много неща, отсей ги по това какъв тип хора биха ходили на тях и дали на теб ще ти хареса контакта с този тип.

# 5 084
Зилозавър, не съм съвсем съгласна.

Докато живеех в БГ съм се захващала с поддържащи тренировки на няколко пъти. Нито една от формите не ми е допаднала дотолкова, че да не мога да спра. Във фитнес нямаше начин да вляза, защото просто не беше моята среда. Откакто дойдохме тук и открих тренировките на Джо Дилън, нещата се промениха. Започнах редовни тренировки, които постепенно разгръщам, приемайки нови уреди и стилове. Пристрастих се.

Същото с гребането. В БГ нямаше начин да ме качиш на каяк, дори да е двуместен. Даже на обикновена лодка се качвах само заради тогава бъдещия ми мъж. А тук, след като преди 5 години се преместихме близо до огромно езеро, ще ти е трудно да ме свалиш от каяка.

Така и с шофирането на голяма кола. В Бг мъжът ми едвам ме навиваше да подкарам Вектрата му (имах Пежо 106). Сега обожавам джипа си.

Явно за всяка нова страст си има подходящо време и място.

Аз съм "за" това са се пробват нови неща.

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 17:55 от Фея Кръстница

Общи условия

Активация на акаунт