Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 388
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 5 295
  • Tам през Атлантическия океан
Е ти па Вера за пример даде  Laughing та тя и без грим е бонбон от всякъде  Hug

Има предвания където взимат обикновенно уж невзрачно момиче/жена и я преобразяват т.е. показват какъв грим я отваря какви дрехи подчертават хубавото в нея  Peace

Приятни , хубавки жени с подходящия грим са бонбони  Peace

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 18:51 от Desss

# 5 296
Ами наскоро за нея нещо се бях сетила и за това Wink Hug

# 5 297
Тук на  COSMO сте го обърнали май, да Laughing
П.П Никога няма да ме видите с такава пола като показаната по-горе. Мое мнение Peace

Мен ми се струват бабешки. #Crazy

Ти ей затуй не можеш да си намериш жена..... като ти казват женствени, значи са женствени  Mr. Green

По-скоро проблема на мен ми е как да се клонирам и едната ми половина - тук да се бори в професионалния живот, кариера, работа, да изкарва парички.
Пък другата ми половина да е в България и да се забавлява.
Другото......сам ще си го свърша. Laughing

На тебе липсва ли ти България?

# 5 298
Не винаги грима помага на жените да изглеждат по-добре.
Доста жени не умеят да се гримират или поне аз не ги харесвам гримирани.
Сещам се за поне 2-3 на първо четене дето ги предпочитам без грим.
Аз като цяло си предпочитам жените без грим де....натурални. Mr. Green

# 5 299

Приятни , хубавки жени с подходящия грим са бонбони  Peace

Най-вече с помощта на Фотошоп.  Laughing
Съжалявам, но в дадените примери не мога да преценя каква е ролята на гримьора заради очеизваждащите манипулации с Фотошоп. Да не говорим, че преди грима би трябвало да играе скалпелът, за да изглеждат точно така...  Laughing

# 5 300
Добре де, не сте ли гледали предавания където само с грим и подходящи дрехи жената се преобразява  Simple Smile
Не става дума за скалпел и т.н.

Грима начина на обличане подчертават красотата на една жена  Peace  е може и да стане обратен ефект  Mr. Green Важното е да имаш усет  Grinning

# 5 301
Хищник, липсват ми приятелите ми и семейството ми.

С подходящите хора и тук си докарваш забавления като в България

# 5 302
Хищник, липсват ми приятелите ми и семейството ми.

С подходящите хора и тук си докарваш забавления като в България

Мен ми липсва най-много манталитета на българските жени в България - между 29 и 33, че осъзнават, че нямат много време.........и така малко им пада пердето и стават по-нормални, не толкова претенциозни и стават земни.
(Да бъда по темата)

А за 35+ и нагоре мисля, че нямат вече голям шанс да имат деца.............още повече тепърва да намерят мъж който да се съгласи да я вземе на 38.....ми че колко време и остава на тази жена ......преди да излезне от........"червената партия" или да "излезне от комунизма"  Party

# 5 303
  • София

А за 35+ и нагоре мисля, че нямат вече голям шанс да имат деца.............още повече тепърва да намерят мъж който да се съгласи да я вземе на 38.....ми че колко време и остава на тази жена ......преди да излезне от........"червената партия" или да "излезне от комунизма"  Party

И като изтърсиш нещо подобно и... Close

# 5 304
На посочените жени проблемът май е основно лошата кожа, затова фондьотенът много фрапиращо подобрява нещата.
Фея, полите са много хубави, но биха отивали само на жени с много тесен ханш. От друга страна, ако същите жени имат немного добре оформени крака, това е най-добрата им опция. Защото на жена с тесен ханш и хубави крака много добре би стояла и пола до коляното, например, и много къси панталонки.
Няма как да дадем рецепти за обличане, защото много зависи от тен и конструкция. Пък и не е само обличането, според мен. Много по се забелязва дали човекът отсреща се чувства добре в кожата си и добре с теб и това е, което привлича. Та в тази посока - кой каквото го кара да се чувства комфортно със себе си - поддръжка на външен вид ли ще е, доусъвършенстване на вътрешен ли, най-често - и двете в пакет. Най-важното е да не излъчва отчаяние "Ох, искам мъж на всяка цена." и да не държи огорчение "Всички мъже са тъпанари, защо да си давам труд да говоря с тях.", защото и двете проличават много.

Но и на най-чаровната прекрасница и трябват контакти. За да ги покаже тез чарове все пак на някого.
И пак опираме до местата и начините.

# 5 305
Това беше наистина много грозно...
Между другото жените на 35+ знаят какво искат и какво могат да дадат в една връзка, голяма част от тях са изградили кариера... атова за осъзнаване , че не им стига времето са глупости на търкалета.
Родила съм на 40, повечето от приятелките ми над 40 дори, има и методи за асистирана репродукция- така, че това не е чак болка за умиране. а и не всички хора искат да имат деца...

Между другото като продължение на поста на Nickkie, околните ни възприемат по начина по който се възприемаме ние самите.

# 5 306
  • София
По повод снимките на невзрачните жени - фотошопът прави чудеса! Падала е обработка, лицата им са идеални, грам бръчки, торбички и кожни дефекти няма!
Дори да приемем, че слагат тонове фондьтен, все в един момент ще се случи да махнат грима и тогава хванатият мъж ще види всички дефекти по кожата и лицето. Тогава като нищо ще драсне. Освен ако мацката не ходи денонощно гримирана. Имах една позната, която спеше с грим.

# 5 307
околните ни възприемат по начина по който се възприемаме ние самите.
Баш в десятката, Титина!

В тази връзка, човек се чувства най-секси след тренировка.

# 5 308
  • София
околните ни възприемат по начина по който се възприемаме ние самите.
Баш в десятката, Титина!

В тази връзка, човек се чувства най-секси след тренировка.

Да, след "тренировка". Laughing

# 5 309
Стига с този фото шоп  Laughing съвем се изкривихте, навсякъде де що има снимки фотошоп ви се привижда  Crazy

В реялния живот не сте ли виждали жени добре гримирани , подържани , с вкус облечени и примерно да ги засечете малко неглиже  Wink еми разлика при някои има доста голяма  Sunglasses

http://www.limpa.bg/blog/40489/zvezdi-bez-grim

Общи условия

Активация на акаунт