Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 328
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 5 310
Аз след тренировка се чувствам пълната противоположност на секси, защото съм тотално подгизнала, с див поглед в очите, разхвърчана навсякъде коса и дишам тежко. Най-секси се чувствам когато се наглася с любимите си дрехи за излизане и си личат резултатите от тренировките.
След "тренировка" може би бих се чувствала секси, ако не ми се приспиваше почти моментално.  Embarassed

Спортът помага страшно много за всичко - вътрешно, външно, самочувствие и т.н., спор няма.
Струва ми се, че неща от рода на капоейра и подобни се посещават повече от мъже, така че - ето две в едно.  Wink

# 5 311
Защо пък, потното тяло е секси или по точно мокрото. Аз след тренировка пък съм най добре, когато мускулите ми са пълни с кръв и са по големи и като съм целия мокър. Всеки мускул изпъква най добре. Мокрите жени също ми действат супер секси. Обичам капки по женско тяло.

# 5 312
защото съм тотално подгизнала, с див поглед в очите, разхвърчана навсякъде коса и дишам тежко.
Какво толкова тренираш ако не е тайна, че чак див поглед имаш. Корида? newsm78

# 5 313
През годините съм се занимавала с различни неща. Погледът си ми стои така. Може да си е от мен, не от коридата.  Joy

# 5 314
  • Колибите
Мацки мили мои, всички до една Hug  bouquet, толкова време сте отделили и толкова интересни и полезни неща прочетох Peace Hug.
Прекрасни тоалети на Феята, на мен ми допадат и са мой стил, и през лятото ходя с такива, ама по-прозрачни Rolling Eyes.

Ходех и с къси, и с дълги поли - сега с дългички, че нещо имам килца в повече за стопяване. Но и когато бях с най-добрата си форма, и с къси поли, и с дънки, и гола, и облечена, и умна, и глупава, и приятна, и сприхава, и интелигентна, и пиеща ракия на планниски връх, не и не...а бе като не върви, не върви.
Виж, само грим не ползвам, а бяла козметика в изобилие - лосиони, тоници, кремове, млека, масла...купешки и народни рецепти...и маникюр и педикюр задължително (в домашна обстановка, в смисъл аз си ги правя). А, и циците ми са малки, ама не страдая особено много по въпросът hahaha

Но късметът и съдбата засега показват да си стоя сама. Знам ли, може да се завърти колелото на фортуната на другаде.

И да се скъса Хищникът от яд Laughing, съм си от червената партия и още дълго ще бъда. Ген Wink.

РГ, ти си млада, действай newsm10.

Още веднъж, много ви благодаря на всички  bouquet, няма как да ви изброя всички поименно, защото ще пропусна някоя от вас Hug.

# 5 315
  • Tам през Атлантическия океан
Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение! /Ф.Раневская/  Grinning

Живота е твърде кратък, за да го хабиш в диети , стиснати мъже и лошо настроение.

# 5 316
  • Tам през Атлантическия океан
Защо пък, потното тяло е секси или по точно мокрото. Аз след тренировка пък съм най добре, когато мускулите ми са пълни с кръв и са по големи и като съм целия мокър. Всеки мускул изпъква най добре. Мокрите жени също ми действат супер секси. Обичам капки по женско тяло.

Потно чуждо  тяло мога да търпя единствено от сеХс  Mr. Green
от други неща запотено не , мерси  Naughty

# 5 317
  • Колибите
Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение! /Ф.Раневская/  Grinning

Живота е твърде кратък, за да го хабиш в диети , стиснати мъже и лошо настроение

Хм. Не знаех, чe "жадных" означава "стиснати" - понеже не съм сигурна как е в единствено число и им. пад.

Много мъдро.  От опит - мъжът стиска ли се, значи няма намерение за сериозна връзка. Не е нужно да купува вила на Бахамите, а само да не иска от дамата да си плаща сметката в ресторанта, който не е примерно Максим или де знам кой моден такъв, а най-обикщновена гпицария - пица и бира.  Щото и с това съм се сблъсквала...

# 5 318
  • София
жадны не е ли алчен?

# 5 319

Потно чуждо  тяло мога да търпя единствено от сеХс  Mr. Green
от други неща запотено не , мерси  Naughty

Мен ме кефи изпотено женско тяло ако е секси, ако е някво дебело не мерси.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 5 320
Мацки мили мои, всички до една Hug  bouquet, толкова време сте отделили и толкова

Виж аз да си призная, може да говоря, за жените и  мъжете но хайде да ги събера в един пол.......ама кофти е това със старите родители наистина и за мъже и за жени.

Нека си говорим за като деца? Искаш ли.
Какво смятат децата, ако ги питаш - какво искат млади силни, яки и горди мама и тате на по 30-35години.
Или искат мама и тате на по 50 години?

Най-добре си е и за мъже и жени - първото дете на към 25-26 второ на към 28-30 и защо не 3то на към 32-35.....
Това си е идеала за мен и за мъже и за жени.

# 5 321
Погледът й, цялото й излъчване са казвали: не ме закачай, аз съм дошла тук на концерт.

Joy
Оххх, защо на мене никога не ми се получава да го докарам тоя поглед Rolling Eyes. Не ми вярват нещо, не съм убедителна newsm56

# 5 322
  • Колибите
Цитат на: ХищщниК link=topic=637686.msg22469845#msg22469845

Виж аз[b
да си призная, може да говоря, за жените и  мъжете но хайде да ги събера в един пол[/b].......ама кофти е това със старите родители наистина и за мъже и за жени.

Нека си говорим за като деца? Искаш ли.
Какво смятат децата, ако ги питаш - какво искат млади силни, яки и горди мама и тате на по 30-35години.

Добре де, добре, видя ли какво стана в калабалъка hahaha Joy

А пък децата може да искат да живеят на Марс. Или слънцето да изгрява от запад. Да, ама не.
Като си уредят пътуването, като имат пипе и гащи да обърнат земната ос, ...на добър час и ще съм точно толкова щастлива, колкото ако са станали просто обикновени, здрави, щастливи  и добри хора.

# 5 323
  • Бургас

искат си мама и тате. толкова. дали са на 50, слаби ли са или плешиви са подробности.

# 5 324

Мнозина 50 годишни са в далеч по-добра физическа и психическа форма от някои хора на твоите "идеални 25-26" или "26-28". Тези 50 годишни скачат с парашут, гмуркат се с водолазна екипировка, катерят отвесни скали с голи ръце, все редом до децата си тинейджъри.

Да не говорим, че за детето от най-голяма важност е да бъде обичано от родителите си. Няма значение дали къщата е чиста, дали дворът е един акър или колата на тати е произведена тази година.

Така че, моля те, говори за това какво искат децата след като си отимаш такива и можеш да се похвалиш с личен опит.

Общи условия

Активация на акаунт