Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 320
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 5 340
  • София

Каква кола е карал баща ти в детството ти - Москвич, Лада, Волга, Трабанче, Вартбург, или западна?
Сега ще се разбере дали е бил силен и богат. Mr. Green
А и колко е висок баща ти и килограми? Laughing

Laughing Не уцели марките.

Не бих си заменила родителите за други и не ми се е искало да бъдат по- млади, защото аз не съм гледала на тях като на възрастни хора, а на моите майка и баща.
Пак ти казвам, хората възприемат нещата различно. Ти си знаеш за себе си.

# 5 341
  • Tам през Атлантическия океан
 ooooh!

Калифорниецо ,  мноУ си зле ама моУ  ooooh!

Какъв мъж си бре  Mr. Green направо успя да ме изумиш с мироглед и мисъл  ooooh!

# 5 342

Всъщност децата предпочитат готини и богати родители. Никое дете няма да хареса безработен и дебел баща, само защото е на 30.
 И да, всеки би искал да има млади, силни, богати бащи и красиви майки, ама колко на 30 год. събират в себе си всичките тези качества?  newsm78  Laughing

Eйййййййй една нормална жена да се появи значи, направо ми се иска да те гушна, хахаха. Laughing Laughing Laughing
Ми така си е......сега си говорим за идеалните родители.......естествено, че малко хора събират всичко това в себе си на 30 години.

# 5 343
ooooh!

Калифорниецо ,  мноУ си зле ама моУ  ooooh!

Какъв мъж си бре  Mr. Green направо успя да ме изумиш с мироглед и мисъл  ooooh!

Може не споря, може да съм зле - ама говоря само истината и нищо друго освен истината по темата за децата.  Laughing Всички деца искат богати, млади, силни, красиви и т.н и т.н майка и баща. Peace

Мир Peace  Hug

# 5 344
Може не споря, може да съм зле - ама говоря само истината и нищо друго освен истината по темата за децата.  Laughing Всички деца искат богати, млади, силни, красиви и т.н и т.н майка и баща. Peace

Мир Peace  Hug
Ти това как го разбра?  Laughing
На колко години беше като се зарадва на "богати, млади, силни, красиви и т.н и т.н майка и баща"?

# 5 345
  • На топло в неговото сърце.
Ми материалист съм и всеки нормален човек - днес на обяд сега преди малко, в Хавайския ресторант $7.81 трябваше да дам.
А не ми казаха - скъпи мой, вие сте......човешко същество и като такова заслужавате да ядете за без пари. Ахахахаха Laughing
[/quote

newsm78 Докъде я докарахме на фона на световния глад и криза за Хавайския ресторант мислим

# 5 346
Ми материалист съм и всеки нормален човек - днес на обяд сега преди малко, в Хавайския ресторант $7.81 трябваше да дам.
А не ми казаха - скъпи мой, вие сте......човешко същество и като такова заслужавате да ядете за без пари. Ахахахаха Laughing
[/quote

newsm78 Докъде я докарахме на фона на световния глад и криза за Хавайския ресторант мислим

Ми както виждаш това е еФФФтино ресторанче, има хора дето обядват за по 50-100долара всеки ден.
Има и хора дето не обядват нищо.
Такъв е живота на нашата мила планета земя - 20процента от хората употребяват 80процента от ресурсите на планетата.

# 5 347
  • На земята, която е всъщност звезда.
В този ред на мисли, всеки иска да е красив като Белучи и Делон /на младини/, да играе тенис като Федерер, да е богат като Дерипаска, да е известен музикант като Боно и пр.и пр. Но реалността е друга и най- добре да се придържаме към нея, като се стремим да компенсираме нещата, които не ни достигат.
Моят принцип е: като си млад имаш едно предимство, като си стар друго, просто трябва да се опиташ да бъдеш винаги готин и да развиваш това, което не ти достига.

# 5 348
  • Бургас
смятам, че харесват собствените си. дори да не са млади, силни, богати и красиви.
 други "истини" относно децата имаш ли да ни споделиш? като гледам, явно повеяето родители не сме наясно с твоите истини

# 5 349
В този ред на мисли, всеки иска да е красив като Белучи и Делон /на младини/, да играе тенис като Федерер, да е богат като Дерипаска, да е известен музикант като Боно и пр.и пр. Но реалността е друга и най- добре да се придържаме към нея, като се стремим да компенсираме нещата, които не ни достигат.
Моят принцип е: като си млад имаш едно предимство, като си стар друго, просто трябва да се опиташ да бъдеш винаги готин и да развиваш това, което не ти достига.

Абсолютно така е - обясни го на оназ перфектата майка под тебе, дето си мисли, че разбира какво мислят децата и........както и да е...........децата най-малкото родителите им ги разбират - особенно във възраст 5-10годинки.......

# 5 350
# 5 351
Хишо , нали казваше , че ти като си се родил баща ти е бил на 50 г. ?
и никога не си искал друг баща ...?

# 5 352
Хишо , нали казваше , че ти като си се родил баща ти е бил на 50 г. ?
и никога не си искал друг баща ...?

Ми искал съм естествено, няма дете на този свят - дето да не иска - млад, силен, здрав като скала, богат, и най-най-най баща.....както една майка каза по-нагоре.
"Моя татко ще набие твоя и е по-богат или нещо от сорта"

Аз нали за това споря, че чак ми е смешно, че има 2-3 дето не го разбират това.......какво наистина искат децата......

Със сегашното си съзнание не искам друг баща, чакай да не ме разбереш пак погрешно.

Със сегашното си съзнание на много успял 30 годишен мъж - не ща други родители.
Защото както моята сестра е много успяла за нейната възраст от 40тина години
(къща и имоти за над 1млн долара, високо образована, мениджърка, с хубаво сем и така нататък)
Така и за моите 30 години аз също съм много успял мъж.
И нямаше да съм такъв без родителите ми.

Въпроса е друг обаче - това е лирично отклонение.

Въпроса беше какво мислят децата на 5-6 годинки.
А те искат по -богат, силен, здрав и по-по баща........

# 5 353
  • Насред хаоса
А, темата придобила холивудски привкус.  Flutter

# 5 354
  • Отвъд алеята зад шкафа
За пореден път се убеждавам, че мъжете съзряват доста късно, определено след 30-те  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт