Почитатели на филми по романи на Джейн Остин и такива с подобна тематика 4

• 63 474
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Ване, темата е трепач   bouquet. Страхотна работа си свършила! Изненада ме с анкетата... е, аз няма нужда да си затварям очите, ще гласувам за Дарси, докато свят светува  Grinning
Гея, не сме виновни ние, че никога не са дали шанс на Ричард Армитидж да играе Дарси - ако бяха... не мисля, че щеше да го изиграе по-зле от Колин Фърт. И тогава нямаше да има дилема - пак мистър Дарси  Joy

# 31
  • 221B Baker Street
Темата е страхотна,благодаря!!!  Hug  bouquet
След невероятни вътрешни терзания гласувах за Рочестър,обожавам този герой,образът му е наситен с тайнственост и мистика.  Peace Особено след последната екранизация на Джейн Еър смело мога да кажа - да,влюбена съм  в него!  Mr. Green
А иначе мистър Дарси си остава първата ми любов - Колин Фърт,разбира се. Flutter
А Матю ми е толкова сладък,че ви го отстъпвам с удоволствие  Grinning

# 32
Току що прочетох, че Шърли Маклейн ще участва в новия сезон на Абатството като майка на Лейди Грентъм. Вече нямам търпение да започва 3 сезон Heart Eyes.

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 01:21 от FSS

# 33
И аз съм тук, макар и с малко закъснение... Анкетата ме хвърли в тридневен размисъл  Laughing 
На Шърли Маклейн много и отива да играе изперкали и своенравни бабетки. Ще е страхотен сблъсъка с Вдовстващата графиня  Joy

# 34
И аз съм тук, макар и с малко закъснение... Анкетата ме хвърли в тридневен размисъл  Laughing 
На Шърли Маклейн много и отива да играе изперкали и своенравни бабетки. Ще е страхотен сблъсъка с Вдовстващата графиня  Joy
Ох, да, и аз с нетърпение очаквам сблъсъка на титаните  Joy.

# 35
  • Варна
Мистър Дарси.. Не мога да изневеря на първата си любов...Ех, кога бях на 14, отдавна мисля  Mr. Green
Може да се пробвам с Birdsong Thinking

# 36
  • срещу двата комина :)))
и аз след голямо умуване гласувах за Дарси  Heart Eyes

# 37
Момичета, имам предложение - "Джийвс и Устър" по Удхаус с Хю Лори и Стивън Фрай, ето линкове:
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=133776&hit=1
http://imdb.com/title/tt0098833/
Току-що видях, че субтитри има и затова го предлагам. Аз лично много му се радвам, защото Удхаус си е 100% гениален  Grinning, очяквам да падне смях! Нямам търпение да видя дали прословутата леля Агата с бойната секира може да се мери с вдосващата графиня, а и всички останали образи! Макар че ми се ще поне Джъд Лоу да играе Бъртрам Устър  Mr. Green

# 38
  • София
О, не! Хю Лори е Уникалния Бърти!
Не знам дали си чела Удхаус, но простооооооооо е уникален!!! То физиономии, то маниер, то акцент, то... всич-ко! Да ме беше подсетила вчера щях да го сложа в първи пост!
Обожавам гооооо! И на кино, и на хартия! (Удхаус, Бърти и Джийвс)

# 39
  • София
О, да! Лори и Фрай правят уникален тандем. Само като си ги представя и започвам да се хиля  Joy.
Ване, като автор на темата, ако пишеш на някой модератор, мисля, че би сложил линк в първия пост  Hug.
Снощи гледах Upstairs... и много ми хареса, благодаря ви, че го препоръчахте!

# 40
  • София
Нищо, в следващата. Така може да слагаме по няколко нови в списъка  Hug

# 41
О, не! Хю Лори е Уникалния Бърти!
Не знам дали си чела Удхаус, но простооооооооо е уникален!!! То физиономии, то маниер, то акцент, то... всич-ко! Да ме беше подсетила вчера щях да го сложа в първи пост!
Обожавам гооооо! И на кино, и на хартия! (Удхаус, Бърти и Джийвс)
Съжалявам, Ване  Hug, съвсем случайно ми хрумна да проверя за пореден път за субтитри - аз толкова разочарования съм изкарала заради липсващи субтитри, че не исках да предлагам нищо без тях. Чела съм го Удхаус  smile3521, обожава го, но понеже не съм гледала сериала по липса на субтитри досега, сметнах, че Хю Лори играе Джийвс  Mr. Green. А аз наистина си представям Джъд Лоу като идеалния Устър... ама нека първо видя какво са свършили Лори и Фрей  Grinning.

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 10:06 от Suriyotay

# 42
  • София
О, да! Той Джуд е перфектен във всичко, но... Бърти, изигран от Хю е наслада за душата, окото, чувството за хумор и още, и още, и още!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Иначе мисля някъде беше качен със суб. Във вибокс или нещо подобно на части, с много лошо качество. и аз го избягвам.

# 43
Мерси, Ване, явно ме чака страхотно преживяване  Grinning.
Ето линк за субтитрите за първи сезон на "Джийвс и Устър":
http://DMCA-removal-from-Google/index.php?act=download&attach_id=58127
Перегрин, хайде, пусни някоя страхотна снимка от сериала, че моята практика хич я няма още, въпреки лекциите  Hug. Дано да се намерят и там рокли като в Абито  Wink.

# 44
Привет на всички! Темата е страхотна и ви чета от самото начало .И аз съм от почитателките  на филмите на Джейн Остин и естествено на м-р Дарси ,но и Ричард Армитаж също ми е фаворит. Изтеглила съм си всички предложения ,които сте дали и почти съм ги изгледала с малки изключения ,на които нямам субтитри все още. Искам да попитам дали се появиха някъде субтитри за
The.Crimson.Petal.and.the.White.2011. и за Buccaneers. ,а също така съм си изтеглила и този филм на BBC,които мисля че не е обсъждан тук , но също няма субтитри
http://www.imdb.com/title/tt0108858/
Ако някой има някаква информация ,благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт