Почитатели на филми по романи на Джейн Остин и такива с подобна тематика 4

• 63 467
  • 747
  •   2
Отговори
# 45
  • София
О, да! Лори и Фрай правят уникален тандем. Само като си ги представя и започвам да се хиля  Joy.
Ване, като автор на темата, ако пишеш на някой модератор, мисля, че би сложил линк в първия пост  Hug.
Снощи гледах Upstairs... и много ми хареса, благодаря ви, че го препоръчахте!

и аз го гледах. добре направен филм, но просто не е имал шанс. сниман е в годината на Абатството. Предполагам, ще го продължат, но трябва да се постараят, за да няма очевадни прилики с Даунтън.

# 46
Да си кажа отговора на анкетата и ще се върна да чета.
Избрах г-н Торнтън, защото той ми е най-цялостен като образ. Много обичам мистър Дарси, но е много различен образът му в началото и в края на книгата. Разбирам, че това зависи от отношението на Елизабет към него, но .... За г-н Ферас  - много симпатичен, обаче не достатъчно решителен, а Рочестър ми е много груб и с тия тайни хич не ме привлича. Simple Smile

# 47
Прекрасна нова тема!  bouquet

Дарси разбира се,но от версията 2005г.,тя ми е по-любима.

# 48
И аз мисля, че Лори и Фрай са възможно най-добрите Устър и Джийвс  Peace То не мога да си представя и други, де  Thinking Rolling Eyes

Като стана въпрос за анкетата на следващата тема, ми попадна интересно интервю с Шарлот Гинсбург:
http://www.viewsofia.com/article/3767/Nazaem-vzehme-ot-L%27Europ … -bohemskiia-Parij
(сигурно ще забравя  ooooh!, затова го слагам сега Peace) Страхотно изигра Джейн Еър, май нейното изпълнение най ми допада  Thinking На Миа Васиковска ми е на 2-ро място.

# 49
Момичета, извинявам се заради линка за субтитрите към "Джийвс и Устър", който дадох по-горе - не тръгват, поне при мен. Давам друг - слава Богу, че се намери!- от Субсланд. Те тръгнаха нормално. Още нищо не съм гледала, сега свалих всички субтитри за първи сезон - четири сезона са, в Субсланд има субтитри за първите два, после ще му мисля откъде да изкопая другите.
http://subsland.com/subs/Jeeves.and.Wooster
Мерси, Перегрин  Hug! Аз за момента продължавам да си представям Джъд Лоу като Устър, изчакайте да погледна поне първи епизод и ще си кажа дали още мисля за Джъд  Joy. Перегрин, за кого гласува?

# 50

Перегрин, за кого гласува?

Heart Eyes Blush
Гласувах за екранен образ, не за любим литературен такъв   Peace

# 51
Вчера гледах "Ема" отново и пак се убедих, че е много добре направен. Наистина ме разчувства и определено тази ми е любимата версия.  Heart Eyes Simple Smile

# 52
Гласувах за Дарси и го използвам за повод да се запиша. Джейн Остин ми е любим автор и филмите по нейни книги и на подобна тематика също.
Много красива и нежна тема!  bouquet

# 53
Здравейте,

Към Peregrin, относно:http://subsland.com/subs/Jeeves.and.Wooster

Не знам защо и тези субтитри не се отварят...Моля за помощ, ако при вас всичко е наред с тях. Струва ми се , че този филм ще е много интересен.

П.П.  Макар, че не се включвам активно в темета, следя с интерес всички предложения и съм й особенно голям фен, но предпочитам само да ги гледам, без да обсъждам актьорите, тъй като за мен най-ценното са самите филми и екранни герои.
Поздрави,
Ирина

# 54
  • на кого му пука
Аз пък нямам нищо против да узная и нещо повече за актьорите.Например за Ричард Армитаж.Коя му е звездната роля?

# 55
  • в сърцето на един мъж...
Аз пък нямам нищо против да узная и нещо повече за актьорите.Например за Ричард Армитаж.Коя му е звездната роля?

Тази на Торнтън в North & South
Играе още в "Робин Худ", "Фантоми", "Страйк Бек", както и "Викарят от Дибли", а също така и в "Импресионистите" като младия Клод Моне Simple Smile

# 56
И тепърва го чакаме да се превъплъти в хобит  Laughing

# 57
  • София
Определено звездната му роля е в "Север и Юг". Самият той мисля, че си го признава в едно интервю. По - точно това е ролята, с която става световно известен.
След това вече всяка роля му е звездна.

# 58
Определено звездната му роля е в "Север и Юг".
Със сигурност обаче, не Ричард Армитаж прави известен Джон Тортън, а точно обратното.
Освен това самият Ричард, макар и да изглежда мъжествен в тази роля, в живота изобщо не е така. Това е видно от неговите интервюта, където по- скоро изглежда малко да се лигави(моля да ме извинят неговите почитателки) в желанието си да е оригинален (въобще моето мнение за артистите е че по-добре е да си мълчат ако нямат написани реплики  Mr. Green). Даже в едно интервю на руски  Армитаж е казал( явно доста оттегчен, че все го свързват с образа на Тортън),че въобще не харесва такъв типаж хора - сноби, които все ходят в черно като някой погребален агент. Направо да го  #2gunfire
Затова  моето мнение е, че е по-добре да се обсъждат произведенията и образите в тях, отколкото самите артисти.

# 59
Привет на всички! Темата е страхотна и ви чета от самото начало .И аз съм от почитателките  на филмите на Джейн Остин и естествено на м-р Дарси ,но и Ричард Армитаж също ми е фаворит. Изтеглила съм си всички предложения ,които сте дали и почти съм ги изгледала с малки изключения ,на които нямам субтитри все още. Искам да попитам дали се появиха някъде субтитри за
The.Crimson.Petal.and.the.White.2011. и за Buccaneers. ,а също така съм си изтеглила и този филм на BBC,които мисля че не е обсъждан тук , но също няма субтитри
http://www.imdb.com/title/tt0108858/
Ако някой има някаква информация ,благодаря предварително.

Тук има за първите две части на The.Crimson.Petal.and.the.White.2011 (изисква регистрация)
http://DMCA-removal-from-Google/ib/index.php?showtopic=38036

Общи условия

Активация на акаунт