КГБ=Клуб на Готините Баби - 119.

• 85 775
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ивлин , честито на твойто момче!  bouquet
Да е жив и здрав и много успех! Hug

# 91
  • Кубрат/ Пишурка
 Ивлин, честито ти инженер! Дано и подходяща работа да си намери!
Ние с Яжка сме спецове по Дюкан Joy Joy Joy За нея няма да казвам, но и аз свалих толкова за 7-8 месеца.И сега се чувствам добре.И то вече почти трета година.
И при нас вали и то яко.Въпреки това тази вечер се прибра брат ми - значи от Шумен има път.

# 92
Здравеите момичета,аз уж така за малко си полегнах ,че ми стана хладно пък не ми се пускаше климатика и го откарах досега.Довечера ще има да броя овце ...

Ивлин, да е жив и здрав студента ти и все така с успех да се дипломира. newsm10

Кристи  Hug

В този студ, когато в къщи на топличко си е най добре къде сте Яжка,Тути,Здравка, Рамона,Мари, Шпунци,Арита,Джейда,Надежда572, Хули,Фурийка,Мери,Майче? Обадете се Tired Face липсвате  Hug
Както и всички които неволно съм пропуснала Hug Heart Eyes

# 93
  • София
Ивлин, честито на студента.
Да си взема лесно и останалите изпити и да си намери добре платена работа.
Янке, като сте спецове по Дюкан - давайте менюта и за другарчето. Много ми е трудно да го измисля.
А и Пламен като готви със запръжки и брашна, после се сърди като не му ям манджите. Ани нали рядко се завърта в къщи преди малките часове. Все мърмори, че по 5 дена дояждал 1 тенджера.
За замразяване и дум не може да става.
Като бяхме с Жабката на 90 дневната - тя отслабна, аз за 1 месец напълнях с 4 кг.  newsm78
А едно време майка ми всяка година беше на тази диета.
Освен да подхвана зелевата супа, че я обичам.
В София е голяма киша - мокро от всякъде. Утре и неделя го дават дъждовно.

# 94
Ивлин, поздравления на младежа - нека успява в сесиите и да завърши образованието си. А след това да се реализира тук, в България  Peace
И нашия кандидат-архитект завърши успешно зимната сесия Simple Smile

А сега да ви покажа ледохода по Дунава от днес:

Топла и спокойна вечер  Hug

# 95
Ох,стопли ми се душицата.Не мога да вирея на студ,не обичам зимата,дай ми пролет,лято слънце и цветя!
marina_vladi,Янче-то,♥ ЖаБкА ♥ ,
Янче-то ,Caroline ,Aisha,makaweliБлагодаря Ви!Остава му още един семестър .
makaweli,честито на Вашия кандидат -архитект.Много исках големият син да завърши архитектура,но той си избра финанси и стопанско управление.Толкова е трудно на младите в България,толкова пречки за бизнеса им,помагаме с каквото можем,но.....
Аиша,всичко което готвя го правя върху пекарска хартия или в пликове,чисто и удобно.Ето две интересни рецепти
СУПА ОТ БРОКОЛИ
1 глава лук, фино нарязана
1 чаша  пилешки бульон
½ кг броколи
1 чаша обезмаслено прясно мляко
2 парчета обезмаслено прясно сирене / извара или Ескуиза/
магданоз
сол
Сварете количеството броколи с 2 чаши вода. Добавете пилешкия бульон, лука и сиренето. След тях и магданоза и прясното мляко.Пасирайте, украсете с настъргано сирене и сервирайте
ПИЛЕШКИ КЕЙК СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ
½ чаша обазмеслено прясно мляко
2 яйца
1 пилешка пържола от бялото месо /сварена и нарязана на парчета/
1 малък морков, нарязан на парченца
1 малка глава лук
1 домат, ситно нарязан или настърган
1 чушка
босилек, ситно нарязан
магданоз, ситно нарязан
сол
черен пипер
В купа разбийте яйцата, прясното мляко, магданоза, солта и черния пипер. Добавете пилешката пържола, моркова, чушката, домата и босилека.
Печете в предварително загрята на 180º фурна. Наблюдавайте! Кейкът трубва да се надуе малко и зеленчуците да се сварят добре.
Приятна вечер !

# 96
  • София
Ивлин, благодаря за рецептите. Но няма да стане работата при мене.
Като се събрахме с Пламен преди 7 г. бях 62 кг. без диети и ограничения.
После постепенно стигнах до 90 кг Embarassed - спокоен живот и хубаво ме гледа мъжа.
Няма начин да се готви отделно за мене. Може само нещо като монодиета или зелевата супа, но не толкова ограничена.
Уж нямам апетит, никога не чувствам глад, ям колкото да не е без хич и кг са все повече.

# 97
  • тук и там
Здравейте,момичета!
Добре дошла,Ивлин!Радвам се,че Варненската група се увеличава.От многото дертове не съм им благодарила за топлото посрещане във Варна.Прекарах невероятно приятно и хубаво.
Поздравления за синовете на Макавели и Ивлин.Да са живи и здрави и все така успешно  да вземат изпитите.
Днес по обяд изпратих децата за Бургас,а след обяд заваля отново сняг.Добре,че не останаха да пътуват за утре,че както натрупа нямаше да ги пусна да тръгнат в такова време с деца.
Много е студено при нас.Дори не се усеща печката в стаята.И аз като Ивлин искам топлоо.
Яжке,как е положението при теб.Ние оставяме чешмите да текат по малко за да не замръзнат.Накрая ще видим колко ще плащаме за ток и вода.
Айша,гледат си ни хубаво мъжете,затова нямаме воля за диета.
Аз няколко дни правя комреси с риванол,мажа с мехлем ребърцето,дори деди ми намери и заколи заек.Наложи на болното место със заешка кожа//не можах да се преборя да не ме измъчва с тези бабини илачи/.

# 98

Мими, привет! Heart Eyes
Дано бързо да ти отминат болките! Hug

Ивлин, честито на сина ти, вижда му се края! thumbsup
Макавели, поздравления и за твоя син! Hug
Не съм виждала Дунав в този вид! Laughing

Ще изгледам "Полет над нощта", и ще лягам, че днес ми бе дъъъъълъг ден, та ако се загледам в още нещо, току-виж съмнало!!! Joy

ЛЕКА  НОЩ !

# 99

Добро утро  Simple Smile

Ivllin, mimiто, Tani-ta, благодаря за младежа. Той си избра специалността с огромно желание. Сега е 4-ти курс, има още почти 2 години - архитектите завършват направо магистри. Дано после да могат да се реализират и да си останат тук Peace

Съботата си е събота /за който почива/ - ставаш когато си искаш, стоиш по пижама до обед /ако искаш/ и можеш да си правиш любими неща без някой да те притеснява   Wink
Така и аз сега ще си направя второто кафе и ще се поровя в нета. После ще пазаруваме, че в този студ май вече пазаруваме веднъж седмично. Иначе на път за в къщи дори и само за хляб, плодове и зеленчуци влизаме в Кауфланд или Лидл. Сега хляба го вземаме от магазина до входа, а останалото - в почивните дни  Rolling Eyes

Желая ви хубави и спокойни почивни дни, а ако може да сте в обстановката на първата снимка - би било чудесно

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 09:12 от makaweli

# 100
            Добро утро,момичета!
            makaweli , приемам поканата за първата снимка само при условие,че през прозореца се вижда море,палми и слънце! Laughing Тези снегове и планини си ги виждам и от прозореца та хич не ме блазни масата! Mr. Green
            Честито на младежите,които успешно си взимат изпитите!Да завършат и да намерят достойна реализация , ама се чудя дали това може изобщо да стане в Бг.То архитект или икономист с начална заплата от 300-400 лв си е направо  ooooh! Като знам и какви връзки трябват в Бг да заемеш дори и такова място  ooooh! Дори в най-оптимистичните си мечти и мисли нещо не виждам светлина в тунела.С една дума , според мен , няма сигурност и спокойствие за младите и колкото са по-умни и по-кадърни толкова по-често им слагат бананова кора,че да се отърват от тях некадърните началници!
            Лек и спокоен ден и ми простете песимизма,ама по тая пътечка дето вашите деца тръгват моите отдавна ходят и се борят!

# 101

Добър ден! Hug
Макавели, разкошна маса си спретнала! Hug
Аз сядам, че още не съм закусвала, нали гледах телевизия до ранни зори, спах до обяд!

Още не съм решила какво да сготвя за вечеря, но отивам да правя "войнишки курабии"!
Приготвила съм "маТриала", отивам да бъркам, да меся.......хем са леснички, хем има количество! Joy
Пък и си ги обичаме!

При нас снега се топи, Пролетта наближавааааа!
Хубав ден на всички!

Чао, до после! 55

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 14:22 от Tani-ta

# 102
Добър ден!Днес във Варна е +7, може да се живее.Ходихме до вилата мъжа ми да наточе винце,много е приятно!  Nature Partly Sunny
Макавели
масата е прекрасна,но и аз като Дидия искам наоколо слънце.  Nature Sunny 
Мими дано бързо се въэстановиш!
Приятен ден на всички! Hug

# 103
Здравеите девойки, приятен следобед.Ние сутринта само закусихме и направо навън. Такъв разкошен топъл ден , галещо слънце, светло чистно небе, избуяла зеленина, не знам дали някой е останал в къщи. Отидохме до нашето Сафари влиза се до някъде с коли, по пътя се разхождат надути и нахални  щтрауси, които си бутат човките в колите, стигат да видят отворен прозорец, зебри, хипопотами и други.Всъщност всичко живо пернато и на крака бе навън.Друг път сме ходили предимно през лятото и животните все се крият на сянка. След това колите се паркират и обиколка на зоологическата градина, по нататък преди да напуснеш, пак с кола се влиза през подвижен огромен портал в място със свободни лъвове, които толкова са мързеливи ,че не мърдат от местата си Simple Smile.
На връщане минахме през Яфа,тъй наречения навремето български град, нахранихме се в един от няколкото там български ресторанти.И сега вече сме в къщи, всеки заел отмаряща позиция.До вторник обещават такова хубаво време, а после пак дъжд Simple Smile

Олел стана ферман, прекъсвам,но не преди да ви пожелая топъл и приятен уикенд Hug

# 104
           Каролин,благодарско за мейлите и пожеланието за уйкенда ,но при нас може да е приятен,нооооо топъл в никакъв случай!
           Ние ,с дядото,се поразходихме из магазините,че хладилника се беше поизпразнил и пак намръзнахме.В началото беше по-топличко,но сега застудя.Бяхме с кола,но пак си е мраз и докато натоварим в багажника замръзнем.Сега се гмурвам в банята и от там на диванчето пред ТВ-то!Не,че има какво да се гледа ,но поне да подремнем! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт